Az Apple Arcade előfizetésen alapuló, felhő játékkal kapcsolatos szolgáltatás, amelyet az Apple üzemeltet. Ezek egyike azon sok társaságnak, amelyek ugrálnak a szerencsejáték-bandunkon. Csakúgy, mint a többi, havi előfizetési díjat fizet. Több mint 100 játékot kínálnak Önnek, amelyeket online és offline módon játszhat le. Ez természetesen azt jelenti, hogy a felhasználóknak tisztességes internet-kapcsolattal kell rendelkezniük annak támogatásához. A hálózat elindulása 2019 őszén várható. Noha ez az Apple számára is jól megy, láttuk, hogy néhány vállalkozásuk kissé rosszul jár. Nagyon sok versenytársa van más előfizetési szolgáltatásoknak, mint például a Sony, a Google, a Microsoft és még sok más. Miközben letöltheti a játékokat és offline módon lejátszhatja őket, továbbra is lehetősége van online játékokat játszani. Emiatt előfordulhat, hogy késésben van. Ha meg akarja oldani ezt a problémát, és még sokan mások, akkor jó ötlet a VPN-hez való csatlakozás. Egy pillanat alatt megmagyarázzuk ennek előnyeit. Először tekintse meg az Apple Arcade legjobb VPN-jeinek listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Számos pont van erre a szolgáltatásra, amelyek tetszhetnek Önnek. A szolgáltatáshoz elérhető játékok exkluzív indie-címek. Noha nem olyan jól ismertek, mint a bevett franchise-ok, ez nem az első alkalom, hogy az Apple megállította a maga módját. Ezeket a játékokat a MacBook-on, az iPhone-on, az iPad-en és akár az Apple TV-n is játszhatod. Az online játékot minden bizonnyal egy másik szintre állítják, azzal, hogy kizárólagos hozzáférést biztosít a címekhez.

Számos különböző ok létezik a VPN-hez való kapcsolódáshoz az Apple Arcade használatakor. Az első a videojátékokhoz való hozzáféréssel kapcsolatos. Időnként olyan cégek, mint az Apple, különböző régiókban bocsátanak ki játékokat mások előtt. Ez a többi társaságnál szokásos gyakorlat, de úgy gondoljuk, hogy Önnek minden időben hozzáférést kell tudnia biztosítani. Ha olyan játékot szeretne játszani, amely nem azon a térségben van, ahol tartózkodik, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik ehhez a régióhoz egy VPN-sel. Ilyen módon a hálózat azt gondolja, hogy abban a térségben található, ahová hozzáférni kíván, és hozzáférni kell a várthoz.

A VPN használatának további jó oka az, hogy segítsen elkerülni a késést. Míg az Apple Arcade számos ígéretet tesz, addig is elmaradhat a késésről. A megoldás az, ha csatlakozik egy kevésbé elfoglalt szerverhez. Ha versenyképességgel játszik, akkor tudja, hogy a halál gyorsan és egyszerűen bekövetkezhet. Ha VPN-hez csatlakozik, különbséget tehet az élet és a halál között a játékában.

Mi a legjobb VPN az Apple Arcade számára?

Számos tényező létezik, amikor megpróbálják megválaszolni ezt a kérdést. Ebben az esetben a nagyoknak hozzáféréssel kell foglalkozniuk. Miután rájuk összpontosítottunk, elmondhatjuk, mi a legjobb VPN az Apple Arcade számára.

  • Képesség megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat, hogy korai hozzáférést kapjon
  • A régió nagysebességű szerverei, amelyek megakadályozzák a videó pufferolását
  • Magas hálózati stabilitás a nagy és stabil hálózatokkal, így elkerülhetők a megszakadt kapcsolatok a kedvencek lejátszása közben
  • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében
  • A felhasználók számára ajánlott szigorú bejelentkezési szabályok

Vessen egy részletesebb betekintést az Apple Arcadehoz használható legjobb VPN-kbe.

1. Az Apple Arcade legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Apple Arcade legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN az Apple Arcade számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Az Apple Arcade legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Az Apple Arcade legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha megtudja, mi az Apple Arcade lényege, javasoljuk a VPN használatát. Számos különféle lehetőséget nyújtottunk Önnek fent. Ennek ellenére számos más is megtalálható a mi oldalunkon top 10 VPN lista. Mindannyian úgy fognak működni, ahogy várakoznak rájuk, de kifejezetten úgy döntöttünk, hogy együttműködünk az Apple Arcade-val. Ezzel elérheti a lehető legjobb sebességet és a hozzáférést, függetlenül attól, hogy mit akarsz játszani. Olvassa el útmutatónkat, amelyek segítenek abban, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő döntést hozzon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me