A legjobb VPN-k az Apple TV-hez

Apple TVEz az év az Apple átmenetének ideje, amikor arra törekszenek, hogy megváltoztassák azt, ahogyan mindannyian a tévét nézzük. Nagyon izgatottan hallom, mit terveztek. Ha a hír igaz, akkor számíthat arra, hogy egy új Apple TV-t mutatnak be a Worldwide Developers Conference (WWDC) konferencián, amelyre San Francisco-ban június 8-12-én kerül sor. A pletyka az, hogy az Apple új médialejátszó és egy nagyon várt Apple TV streaming szolgáltatás bevezetését tervezi. Egy pillanat alatt bemutatom három VPN-t, amelyek nagyszerűen működnek együtt az Apple TV-vel.


Az új Apple TV streaming szolgáltatás várhatóan széles körű amerikai televíziós csatornákat kínál. A műsorszolgáltatókkal tárgyalnak továbbá a helyi ABC, CBS, NBC és Fox lefedettség biztosításáról. Sikeres sikeresség esetén az Apple lesz a legjobb alternatíva a kábel és a műholdas hálózat számára. Még mindig felmerül a kérdés, hogy a szolgáltatás mennyibe kerül, de azt gondolhatnánk, hogy az ár vonzóbbá teszi majd azokat, akik meg akarják vágni a vezetéket. Csatornaválasztásuk nyomást fog gyakorolni az olyan streaming szolgáltatásokra, mint például Sling TV és PS Vue.

Minden, amiről eddig beszéltünk, az Apple TV jövője. Tegyünk egy percet arról, hogy hol van a set top box. Az Apple együttműködött a HBO-val, hogy elősegítsék azok bevezetését HBO most szolgálat áprilisban. Ugyanakkor az Apple TV médialejátszóinak árát 99 dollárról 69 dollárra csökkentették. Ezért remek alkalom a vásárlásra, ha értéket akar. Csak méltányos megemlíteni, hogy valószínűleg új termékeket fognak forgalmazni ebben az évben később, de számíthat arra, hogy az árcédulák magasabb lesz, ha megjelenik.

Függetlenül attól, hogy a jelenlegi Apple TV-ről vagy a jövőbeni üzletünkről beszélünk, a VPN használatának előnyei a világ minden tájáról származnak. Tudok több olyan expatagot, akik a VPN-re támaszkodnak, hogy élvezzék kedvenc streaming szolgáltatásaikat, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Az Apple TV-n keresztül élvezhetik a HBO Now szolgáltatást is. A kulcs az, hogy hozzáférhessünk a szolgáltatásokhoz egy amerikai IP-címen keresztül. A VPN gondoskodik erről. Egyszerűen csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Államokban, és úgy élvezheti a tartalmat, mintha ott lenne.

Hogyan működik a VPN az Apple TV-vel? Ez jó kérdés, mivel az Apple TV és sok más set top box, játékkonzol stb. Nem támogatják natív módon a VPN-t. Szerencsére van mód arra, hogy a hálózat minden eszközét VPN-en keresztül futtassa. A válasz az, hogy konfigurálja az útválasztót a VPN-en történő futtatáshoz. Ezt meg is csinálhatja, vagy megvásárolhatja a FlashRoutersből előre konfigurált útválasztót. Mindhárom VPN-szolgáltatónak azt javaslom, hogy támogassa és ösztönözze a VPN használatát az útválasztón keresztül.

A legjobb VPN-k az Apple TV-hez

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

ExpressVPN legjobb VPN 5 csillagos besorolás

1. Az ExpressVPN korlátlan VPN-t kínál havi 6,67 dollárért.

Az ExpressVPN vezető VPN-szolgáltató, kiváló minőségű. Nagyobb hálózatot kezelnek, és ismertek a szolgáltatás gyorsaságáról és megbízhatóságáról. Könnyen kezelhető ExpressVPN kliensszoftver Windows és Mac rendszerekhez, valamint egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia segítenek számukra, hogy helyet szerezzenek a listánkon.

CountriesServersProtocols
902000OpenVPN, PPTP, L2TP

A VPN-ben még újak értékelni fogják az ExpressVPN klienst. A felület pont és kattintson. Válassza ki, hogy melyik kiszolgáló helyére szeretne csatlakozni, és a szoftver viseli a többit. Határozottan azt szeretném, ha az ExpressVPN kliens szoftver és a mobil alkalmazások A + -ot kapnak a használat megkönnyítése érdekében.

Az ingyenes VPN-kipróbálásokat szinte lehetetlen bevezetni a vezető VPN-szolgáltatásokkal. Ehelyett néhány pénzvisszafizetési garanciákat kínál. Az ExpressVPN az egyik legjobb üzletágban kínál 30 napos garanciát. Most már regisztrálhat korlátlan hozzáféréssel az adatvédelmi szolgáltatásához Havonta 6,67 USD.

ExpressVPN

IPVanish legjobb VPN 5 csillagos besorolás

2. Az IPVanish korlátlan VPN-t kínál havonta mindössze 4,87 dollárért.

Az IPVanish a kedvenc VPN szolgáltatásaimat kezdi le. A sebesség és érték keveréke a lista tetején tartja őket. A hálózatuk a leggyorsabb Észak-Amerikában, számos helyen Európában és azon túl. Az IPVanish első osztályú szolgáltató, vagyis saját hálózatát kezeli. Ez költség-előnyt biztosít számukra más vállalatokkal szemben, kiváló teljesítményt és megbízhatóságot biztosítva.

CountriesServersProtocols
63850OpenVPN, PPTP, L2TP

Amint láthatja, az IPVanish nagy teljesítményű VPN-kiszolgálók széles hálózatát kezeli a világ minden tájáról. Nem hinné el, hogy a családom NetFlix mennyit képes megnézni egy hónap alatt. Nem is beszélve a szerencsejátékokról és más online tevékenységekről. Számunkra a teljesítmény kulcsfontosságú, és az IPVanish teljesít.

Még a VPN-et sem veszem figyelembe a listán, ha nem kínálnak könnyen használható kliens szoftvert. Az IPVanish élen jár a Windows, Mac és Linux ügyfelekkel. Mobil alkalmazásokat fejlesztettek ki mind iOS, mind Android számára. A tagok hozzáférhetnek az összes ügyfélhez, két egyidejű kapcsolaton keresztül.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan, teljes hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz egyszerűen Havonta 4,87 USD. A tagoknak 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik, amely rengeteg idő a szolgáltatás tesztelésére.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Privát Internet hozzáférés 5 csillagos

3. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 2,50 dollárért kínálja.

A privát internet-hozzáférés az adatvédelemről és az értékről szól. Nem kezelik olyan nagy hálózatot az országok és a kiszolgálók elhelyezkedése szempontjából. Ehelyett más területekre koncentrálnak, és alacsonyabb árat kínálnak a szolgáltatásért. A privát internet-hozzáférés a fájlmegosztó közösség megbízható kedvence.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly2 YearsRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPablakok$ 6.45$ 59.957 nap

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst használom, és a beállítás és a használat szempontjából nem sok. Ez az egyszerűség nem azt jelenti, hogy az ügyfél nem mutat-e funkciókban gazdag szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Irányítsa a titkosítási szinteket, és keresse meg a megfelelő egyensúlyt a magánélet és a sebesség között.

Amint azt korábban már említettük, a privát internet-hozzáférés kiváló érték. Gyorsan növekedtek az egyik legnagyobb VPN-szolgáltatóvá, részben az ár alapján. Csak korlátlanul regisztrálhat VPN-hozzáférésre Havonta 2,50 USD. VPN-számláik ára jóval a többi vezető szolgáltatás alatt van.

Privát internet-hozzáférés

Megnézheti a listánkat top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket. Azt hiszem, elégedett lesz a fent felsorolt ​​bármelyik választással. A sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján választottam őket más vezető VPN-szolgáltatókhoz képest. Az Egyesült Államokban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is kerestem. Azt szeretné, ha egy gyors VPN-szolgáltató továbbítja HD tartalmakat az Apple TV-ből. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-k olyan népszerű amerikai streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a Hulu és a HBO Now. Segítik a csatornák feloldását más országokban, például a BBC iPlayer az Egyesült Királyságban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map