Auburn, AlabamaBár sok különböző város található Auburn néven, az Auburn-ra, Alabama, az Auburn University otthona hivatkozunk. A város Kelet-Alabama legnagyobb városa, és a becslések szerint alig több mint 63 ezer lakossal rendelkezik. A metró területén alig több mint 500 ezer ember lakik. Az USA News 2009-ben az Egyesült Államok legjobb lakóhelyeinek tíz legjobb listájába sorolta. Sok mindent élvezhet, ha meglátogatja a környéket. Ide tartoznak a Délkeleti Raptor Központ, a Davis Arborétum, a Church Street Historic District, az Auburn University Tigers labdarúgó csapat és mások. Ha nyilvános WiFi-t is tervez használni, akkor VPN-t fog használni. Erről többet fogunk mondani az Auburn legjobb VPN-jeinek felsorolása után.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

1832-ben a Cusseta-szerzõdés megnyitotta Auburn területét településre. 1839-re a vezetők Macon megyében építették be a várost. Alig 17 évvel később az állami jogalkotó az Auburn-i Kelet-Alabama Férfi Főiskolát bérbeadta. A főiskola 1859-ben nyitotta meg kapuit, később Auburn Egyetemen alakult.

Mint sok főiskolai városban, az Auburn-gazdaság az egyetem köré összpontosul és egyetemi kapcsolt szolgáltatásokat nyújt. A városnak azonban van egy ipari parkja és 4 technológiai parkja. Középpontjában a kis motorok, autókerekek, üzemanyagcellák, műanyag befecskendező technológia és jármű páncélok gyártása áll. Kia és Hyundai gyártóüzemeket helyeztek el a város mindkét oldalán.

Nem számít, ha Auburnbe munkába, térség látványosságaiba vagy akár az Auburn Tigers futballba megy, valószínűleg lesz némi leállás. Amikor ez megtörténik, a városnak számos olyan létesítménye van, amelyek ingyenes WiFi-t biztosítanak mecénásaiknak. Annak ellenére, hogy van bizonyos határozott előnyei, számíthat olyan csalókra is, amelyek készen állnak arra, hogy kihasználják ezt a felhasználást. Ha VPN-t használ az adatok biztonságához, a titkosított kapcsolat sokkal nehezebbé teszi a tolvajok számára a személyes adatok ellopását..

A VPN második módja segít abban, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat. Ezek olyan tűzfalak, amelyeket a vállalatok, szervezetek és még néhány ország is felállított, hogy megakadályozzák a felhasználókat, hogy bizonyos tartalmakat látjanak. Ha a megcélzott területen belül vagy kívül helyezkedik el, megakadályozzák, hogy valami olyan láthasson, amelyet nem akarnak. A probléma szabályainak megváltoztatásához csatlakozzon egy másik hely VPN szerveréhez. Ez arra készteti a szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ezután mindent láthat, ahogy szeretné.

A földrajzi korlátozásoktól a magánélet védelméig való megkerüléstől kezdve ezek a legfontosabb okok, amelyeket ott használni szeretnénk. Most megmondjuk Önnek, hogy mit kell keresnie a szolgáltató kiválasztásakor. Az összes VPN-társaság titkosítási protokollokat használ a tagjai védelmére. Az OpenVPN protokoll a legjobb választás, és amikor csak lehetséges, megteszi. Szinte minden szolgáltató felajánlja ezt a lehetőséget. Ha a szolgáltatók TCP-t és UDP-verziót kínálnak, akkor mindkettő csak jól fog működni. Ebben az esetben az a különbség, hogy az UDP a leggyorsabb. A jó sebesség fontos, ha bármilyen tartalmat streamálni szeretne. Csatlakozási problémák esetén a TCP jobb választás az Ön számára.

1. Auburn legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Az Auburn gazdaságossága jó, és a gyártási, technológiai és egyebek csomópontja, de nincs saját kiszolgálóhelye. Emiatt kiválasztunk egy szervert Atlantában (mert ez a legközelebbi nagyváros). Az Atlanta IPVanish szervereit állandóan használjuk, mivel irodánk a környéken van. A tapasztalatból megmondhatjuk, hogy az atlanta szerver gyors és megbízható. Azt is észre fogja venni, hogy az IPVanish-nek több kiszolgálóhelye van az Egyesült Államokban, csakúgy, mint bármely más VPN-szolgáltatáshoz. Ez kiváló lehetőséget kínál nekik.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 48 szervert üzemeltet Atlantaban (ismét azért, mert ez a legközelebbi város), és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például atl.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Atlantában, és megállapítottuk, hogy a sebesség 63,76 Mbps a kábel internetkapcsolaton, amely ugyanolyan sebességgel rendelkezik..

IPVanish Atlanta sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. Auburn legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Atlantára (mivel ez a legközelebbi nagyváros). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Atlanta szerver helyét. Mint látható, egy szervert teszteltünk Atlantában, és a sebesség 58,49 Mbps volt.

ExpressVPN Atlanta sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. Auburn legjobb VPN-je: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy szervert akarunk kipróbálni Atlantában, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat 8 Atlanta szervert tartalmaz. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 57,65 Mbps volt, ami pontosan összhangban van a listánkon szereplő egyéb szolgáltatásokkal.

CyberGhost Atlanta sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 3,50 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. Auburn legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb távú számlákra előfizet. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN 39 szervert üzemeltet Atlantában. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Azonban kedvesen megadták nekünk az Atlanta szerverszámait. Csatlakozni szeretne a következő szerverek egyikéhez: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük az Egyesült Államok # 370 szerverét Atlantában, és elég jó teljesítményt találtunk 60,11 Mbps letöltési sebesség mellett..

NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 24 hónapos tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. Auburn legjobb VPN-je: StrongVPN

StrongVPN

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és protokolljainak száma alapján számolt fel díjat a felhasználóktól. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

OrszágokLocationsServersUSA Server LocationsSoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCablakok$ 7.50$ 52.497 nap

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS-szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

A StrongVPN 20 szervert üzemeltet Atlantában. Nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza az Egyesült Államok – Atlanta lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy atlantai szerverhez, teszteltük a sebességünket, és 59,97 Mbps sebességűnek találtuk.

StrongVPN Atlanta sebességteszt

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 4,37 USD. Az új felhasználók pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek.

StrongVPN

Mivel nemrég mutattuk meg a kedvenceinket, nyugodtan megtalálhat más lehetőségeket, ha megnézi a mi oldalt top 10 VPN szolgáltatások listája. Valószínűleg ezt nem kell tennie. Döntéseinket a sebesség, megbízhatóság, ár, biztonság és azon szolgáltatók alapján hoztuk meg, amelyek szerverei az Auburn környékén találhatók. Ilyen módon meg fogja találni a legjobb sebességeket. Választásunkban az összes szolgáltatónak nagyszerű hálózata van és mind jól ismertek. Jó sebességre van szüksége, ha egyáltalán tervezi a streaming tartalmat. Senki sem akarja, hogy a pufferelés miatt késések legyenek. Ügyeljen arra, hogy jó hírnévvel rendelkező szolgáltatót választott. Segítségünkkel segítünk megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me