A legjobb VPN-k az egész életen át tartó filmklub számára

Élethű filmklubAz A + E Networks bejelentette, hogy az Lifetime más kábelcsatornák vezetését fogja követni, és a legnépszerűbb streaming szolgáltatást, az úgynevezett Lifetime Movie Club-ot kínálja.. A felülről azt jelenti, hogy az állomásról történő programozás egyedül történik, kábel- vagy műholdas társaság irányítása nélkül. Az élettartam az állomások népszerű rohanásának legfrissebb csatornája, amely arra szolgál, hogy egy olyan csoportot szolgáltasson, amelyet az iparág kábelvágónak nevez. A filmek készítésének 30. évfordulójának évében az LMC több mint 30 filmet fog kínálni, hetente frissítéssel. Csakúgy, mint a többi szolgáltatásnál, ez a csatorna elérhetetlen lenne az Egyesült Államokon és a területeken, de bárhol megnézheti egy VPN-sel.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Itt található az új streaming szolgáltatás funkcióinak listája.

 • kereskedelmi ingyenes
 • új filmek hetente
 • Havonta 3,99 USD egy hetes ingyenes próbaverzió után
 • nincs szükség kábel- vagy műholdas előfizetésre.

Az LMC-nek van néhány különbsége, amelyek némelyikre ragaszkodhatnak. Először is, a versenytársakkal ellentétben a klub nem kínál lineáris etetést. Tehát, ha a filmet a műsor sugárzásakor szeretné megtekinteni, akkor tényleg tévében kell néznie. A második különbség a rendelkezésre álló platformokat illeti. Az Élethosszig tartó Movie Club jelenleg csak iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken érhető el. Más platformokat jelenleg nem említenek, az Apple kizárólagossága csak átmeneti lehet, mint ahogyan a HBO volt.

A szolgáltatás jó pontja a kereskedelmi státus. A piacon jelenleg kínált egyéb OTT szolgáltatások némelyikének időszakos reklámja van a tartalom streamingje. Ugyanakkor ugyanazok az állomások is élő tartalmat közvetítenek. Talán azáltal, hogy nem kínálnak élő streaming lehetőséget, dönthetnek úgy, hogy nem kínálnak reklámot.

Ha nem tudsz eleget készíteni a TV-filmekhez, és olyan filmeket szeretnél nézni, mint a Virágok a tetőtérben, a Coco Chanel, a Lány, mint én: a Gwen Araujo-történet, az út a bőségesnek, túl fiatal, hogy feleségül és Dawn Anna, ez a szolgáltatás neked.

Nem meglepő, hogy az LMC csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Államok területén érhető el. Ez azt jelenti, hogy ha az USA-n kívüli utazást tervez, vagy ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor VPN nélkül akadályozhatja meg a hozzáférést. Az ilyen típusú blokkolást geo-blokkolásnak nevezzük. A földrajzi blokkolást a földrajzi területre való belépés korlátozásának egyik módjaként a szerződéses engedélyezési jogok miatt kell elvégezni.

A VPN használatával azonban feloldhatja ezt a szolgáltatást. A VPN-szolgáltatás két különféle módon segíthet Önnek. Az első módszer a tartalom feloldása, a második a biztonság növelése a böngészés során titkosítás segítségével. Miután kiválasztott egy jó VPN-társaságot, a következő lépés az ügyfél letöltése. Ezt követően kiválasztja az alkalmazni kívánt országot. Az LMC esetében bármelyik szervert választhat az Egyesült Államokban, majd kattintás a csatlakozás ikonra. Javasoljuk ebben az esetben az ExpressVPN használatát. ExpressVPN gyors hálózattal rendelkezik az Egyesült Államokban, és az LMC-t könnyen felhasználhatja annak használatával.

Ugyanez igaz akkor, ha a többi népszerű streaming szolgáltatást, például a Netflixet szeretné használni. Csatlakozhat bármelyik Netflix régióhoz, amelyet kíván, és hozzáférhet olyan tartalmakhoz, amelyek elérhetőségükhöz nem elérhető. Miért kellene kihagynia a különböző tartalmakat, egyszerűen a földrajzi blokkolás miatt?

A VPN szolgáltatások titkosítást kínálnak. Bár valószínűleg kísértésünk van biztonsági nélkül nézni, nem ajánljuk. Bárhová fordul, hallja, hogy az emberek ellopják a személyes adatokat. Az ExpressVPN nem tart naplókat a böngészési előzményekről, tehát az alkatrész miatt nem kell aggódnia. A személyes adatainak védelme valóban a VPN szolgáltatás által biztosított titkosítás használata.

1. A legjobb VPN az egész életen át tartó filmklubban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN az egész életen át tartó filmklubban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN az egész életen át tartó filmklub számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN az egész életen át tartó filmklubhoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN az egész életen át tartó filmklubhoz: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Különféle okokból választottuk meg ezeket a VPN-szolgáltatásokat, ideértve a sebességet, a rendelkezésre állást, a megbízhatóságot és a biztonságot. A választásainkkal bármilyen célt elérhetünk, amelyre gondolsz, de kérjük, bátran nézze át top 10 lista további lehetőségeket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map