iOS 9Ha Ön az Apple rajongója, akkor valószínűleg már tudja, hogy az iDevices, az iOS 9 új operációs rendszere végre letölthető. Az éves Apple fejlesztői konferencián Tim Cook kijelentette, hogy az új operációs rendszer elindításakor sok változásra van szükség. Az egyik olyan téma, amelyet Mr. Mr. beszélt, a magánélet védelme volt. Az új iOS 9 számos adatvédelmi fejlesztést hoz, amelyek kiegészítik a VPN használatát.

5 legjobb VPN az iOS 9-hez

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Az Apple tett néhány pozitív dolgot ezzel az új operációs rendszerrel. A verzió által kínált változások nem csupán felületesek. Az IOS 9 kijavítja az iOS 8-ban kiadott szoftver hibáit. Minden úgy lett megtervezve, és most már simább fut. Az új frissítés kiadása óta a legjobban az iPad készüléket nyeri. A speciális funkciók, például a többfeladatos képességek felszabadítják az iPad lehetőségeit, és sokkal többet nyújtanak, mint egy szórakoztató eszköz.

Egy új és továbbfejlesztett Siri, az Apple asszisztense, megfesti az iOS 9 falát. Ez az új Siri ígéretesen sokkal segítőkészebb és proaktívabb lesz, mint az előző verzió. Robosztus javaslatokkal rendelkezik, ahol megtalálhatja a legutóbb megnyitott alkalmazásokat és névjegyeket. Az Apple szerint a Siri 40% -kal gyorsabb, és 40% -kal pontosabb.

Az új frissítés új térképeket is kínál, ideértve a tömegközlekedési verziókkal rendelkező verziókat, sőt kompokkal, metrókkal és buszokkal indított útvonalakat is. Ezek az útitervek elérhetők a világ legnagyobb városai számára. Az Apple maps a válaszuk a Google Maps-re, és végre képesek versenyezni ebben a térben.

Ez az operációs rendszer kisebb, mint az iOS többi iterációja, és csak 1/3-a. Ez nagy ügy lehet, különösen, ha eszközének csak 16 GB hely van. Ugyancsak visszamenőleg kompatibilis, és olyan régi eszközöket támogat, mint az iPhone 4S és az iPad 2. Nyilvánvaló, hogy az Apple sok időt vett igénybe a dolgok megtisztításában..

Az egyik nagy jellemzője az adatvédelmi szolgáltatás. Tim Cook bejelentette, hogy azt akarja, hogy az eszköz megismerjen téged, nem pedig az eszköz mögött álló társaságot. Ezenkívül az iOS 9-ben van egy hirdetés-blokkoló szoftver is. A konferencia során rámutatott arra, hogy az iPhone-t el kell választani az Android-alapú eszközöktől. Igen, úgy tűnik, hogy az Apple megpróbálja meghatározni a magánélet trendjét. Tehát az összes adatvédelem mellett miért használna VPN-t?

Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg már tudja, mi a VPN. Abban az esetben azonban, ha nincs szüksége frissítésre, elmagyarázjuk az iOS 9-sel való használat előnyeit. A virtuális magánhálózat (VPN) olyan szoftver, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre egy szerverrel, valószínűleg egy másik országban, attól függően, hogy az ön célja. Ezzel egy titkosítási réteget ad hozzá minden, amit online csinál, mindaddig, amíg csatlakozik a VPN-hez. Függetlenül attól, hogy valakivel kommunikál, vagy online anyagot böngész, lehetősége van bármilyen vezeték nélküli tevékenység elfogására. Még akkor is, ha olyan helyen tartózkodik, ahol biztonságos vezeték nélküli kapcsolat van, ne bízzon ezekben a szavakban. Ez téves biztonsági érzetet teremt.

Egy másik jó ok a VPN használatára azért van, mert képes feloldni a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely azonosítja a felhasználó helyét az IP-cím alapján. Ez a technológia olyan blokádot hoz létre, amely a tartalmat egy meghatározott területre korlátozza. Ha egy másik országbeli szervert választ, akkor megkerülheti ezeket a korlátozásokat. Használjunk egy példát erre a forgatókönyvre. Tegyük fel, hogy az USA-ban élt, és előfizetéssel rendelkezik Amazon Prime-ra és / vagy Netflix-előfizetésre. VPN segítségével csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Királyságban, és megnézheti a könyvtárat, vagy akár vízummentesen is. Mivel mindkét streaming szolgáltatásról ismert, hogy különböző régiókban vannak különböző könyvtárak, akkor hozzáférhet a normálistól eltérő területekhez. Ugyanez mondható el minden olyan régióról, amelyhez csatlakozni akart.

A VPN egy másik jó felhasználása közvetlenül a telefon percekkel foglalkozik. A Voice over IP (VoIP) segítségével hívásokat kezdeményezhet vagy szöveget küldhet az interneten, még akkor is, ha nincs adatterve. Vigyázzon, ha wi-fi helyett adattervet kíván használni, a VoIP gyorsan felhasználja az adatokat. Sokkal jobb, ha Wi-Fi kapcsolatot használ, ha csak lehetséges. Ezenkívül néhány országban a VoIP betiltották. Megkerülheti ezt a korlátozást, ha csatlakozik egy szerverhez, ahol ez nem tiltott. Mint már említettük, bármikor, amikor Wi-Fi kapcsolaton van, sebezhető vagy, ezért VPN-t szeretne használni egy további titkosítási réteg biztosításához..

Most, hogy elmagyaráztuk a fogalmakat, vizsgáljuk meg a vállalatokat. Nem számít, hogy melyik társaságnál megy, különféle protokollokkal rendelkeznek, amelyeket használhat. Az itt található vállalatok mindegyike biztonságos titkosítást kínál, de az OpenVPN protokoll változatának használata mindig a legbiztonságosabb módszer. Ha a sebesség elengedhetetlen, akkor az OpenVPN (UDP) szolgáltatást kell használni. Ez a legjobb megoldás VoIP, Skype, online játékok számára, vagy akár olyan streaming szolgáltatásokhoz is, mint az Amazon Prime, Netflix, Hulu vagy Pandora. Ha instabil kapcsolat van, javasoljuk az OpenVPN (TCP) használatát. A protokoll hiba TCP verziója ellenőrzi az adatokat, tehát nem olyan gyors, mint a másik. Ha azonban nagy sebességű vezeték nélküli kapcsolat van, akkor ennek nem számíthat annyira. Miután ezt fedeztük, átnézzük azokat a cégeket, amelyek speciális okokból jók.

Ha fel szeretné tiltani a tartalom blokkolását vagy az adatok biztonságát, javasoljuk az IPVanish alkalmazást. Nem tartanak semmiféle naplót, és kill-kapcsoló funkcióval is rendelkeznek, tehát ellenőrizni fogja, hogy védelmet élvez-e, amikor a kapcsolat megszakad. Ha streaming szolgáltatásokat szeretne használni, akkor az IPVanish ismét a legjobb választás. Mivel iOS-ügyfelet kínálnak, akkor nem merülhet fel probléma az iDevices használatával. A leggyorsabb hálózatuk van Észak-Amerikában és Európában is, így csak csatlakoznia kell, és élvezheti a más országokból származó blokkolt tartalom streamingjét is..

Azt mondta: Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását érdekli, akkor a legjobb megoldás az IPVanish vagy a OverPlay. Mindkét szolgáltatás internetes forgalom titkosítást kínál, de a OverPlay magában foglalja a SmartDNS-t és a VPN-t is, amely segíthet a csatornák feloldásában enyhe sebességcsökkenés nélkül. Ez természetesen attól függ, hogy a SmartDNS feloldja-e azt a konkrét csatornát, amelyet látni szeretne. A Wi-Fi jellege miatt javasoljuk a titkosított beállítás használatát. A sebességért nem kell feláldozni a biztonságot. Míg a sebesség problémát jelenthet, ha lassú hálózaton folytat streaming-et, de mindaddig, amíg nem lát semmiféle minőségi különbséget, a sebességcsökkenés esetleges kompenzációja a biztonságban történik.

Természetesen bármikor megnézheti a 10 legfontosabb VPN-szolgáltatáslistánkat, ha más lehetőségeket szeretne, de mi ezeket választottuk. A legjobb átfogó lehetőségek kiválasztásakor döntésünk során a sebességet, a biztonságot, az árat és a szerver elérhetőségét vettük figyelembe. Emellett kiválasztottuk azokat a cégeket is, amelyek nagyszámú hálózati szerverrel csatlakozhatnak a legjobb megtekintéshez, webböngészéshez vagy akár hívások kezdeményezéséhez is. VPN-ek esetén megbízható szolgáltatót szeretne keresni. Ők védik az Ön személyes adatait, és gyors hálózattal rendelkeznek, hogy lehetőséget adhassanak a nagy felbontású tartalmak más országokból történő közvetítésére.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me