A legjobb VPN-k az L2TP / IPsec-hez

PCAz L2TP / IPsec egy alagútbeállítási protokoll, amelyet a VPN szolgáltatók használnak a titkosítás biztosítására. Bár ez nagyon biztonságos módszer, általában nem az a preferált protokoll, ha az OpenVPN elérhető. Szinte bármi, ami csatlakozik az internethez, széles körben használható, de könnyen blokkolható, mert az UDP portot kell használnia. Mivel be van építve, nem feltétlenül igényel harmadik féltől származó szoftvert. Constrast esetén az OpenVPN UDP vagy TCP portokat használhat, de nincs natív platformja.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

A név 2 protokollt képvisel, amelyek együtt működnek, a 2. réteg alagút protokollját és az IPsecure-t. Ennek oka az, hogy az L2TP természeténél fogva nem rendelkezik titkosítással, de a biztonság érdekében átadja az adatokat az IPsec részen. Az internetes társadalom eredetileg 1999-ben javasolta, és két régebbi protokoll elődjeként tervezték, ezek a Microsoft PPTP és a Cisco Systems L2F. Azóta volt néhány verzió, köztük a legfrissebb, az L2TPv3. Ezt a verziót, amelyet 2005-ben fejlesztettek ki, fokozott biztonságot és az ethernet-en keresztüli adatátviteli képességet kínálott. Más szavakkal, biztosítja az építőelemeket, amelyeket manapság a titkosítási szabványokban használnak.

Mint már említettük, az L2TP protokoll harmadik féltől származó szoftver nélkül is használható. A telepítés azonban kissé trükkös lehet, ha nem tudja pontosan, mit csinál. Ennek ellenére számos ajánlásunk van, ha valamivel régebbi eszközt futtatunk. A közelmúltban a mobil operációs rendszerek nem támogatták az OpenVPN protokollt, de a fenti lista választásai az OpenVPN-t és az L2TP-t is támogatják. A szoftverükkel a telepítés és a kezelés egyszerű, így a telepítés után készen állsz.

Vessen egy pillantást arra, miért érdemes használni a VPN-t. Természetesen az első ok a biztonság. Függetlenül attól, hogy az L2TP / IPsec vagy az OpenVPN alkalmazását választja, az egyik használata védettségi szintet biztosít Önnek. Vannak más szabványos protokollok is, de ezen a ponton ez a kettő a legbiztonságosabb. Még egy régebbi eszközön sem akarja megvédeni magát, tehát a VPN használata ésszerű. Az utolsó dolog, amire szükséged van, az érzékeny adatainak veszélybe kerülése, mivel nem VPN-t használt.

A VPN használatának következő oka az, hogy feloldja a potenciálját. Noha az L2TP / IPsec egyes esetekben blokkolható, másokban nem. A VPN segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ez egy olyan technológia, amely az IP-címe alapján meghatározza, hogy hol tartózkodik, és ha nem a megcélzott területen helyezkedik el, akkor korlátozni kell az adott webhely megtekintését. Például, ha Ön Egyesült Királyság állampolgára, és külföldre utazik, az interneten nézett ismerős tévénézés üzenetet jelenít meg, amely szerint az Ön területén nem áll rendelkezésre. Ha az Egyesült Királyságban szervert választ, a technológia azt gondolja, hogy ott van, és bármilyen tartalmat megnézhet, akárcsak te. Ugyanez mondható el bárki számára, aki az Egyesült Királyságon kívül, vagy bármely más olyan országban él, amelyhez csatlakozni akart.

Végül, ha olyan helyről dolgozik, ahol nem az iroda található, akkor VPN-t kell használnia. Egyes dokumentumokat és programokat csak a vállalati szerverekre lehet megtekinteni vagy használni. VPN használata nélkül nem férhet hozzá ezekhez az elemekhez, mert ezek lehetővé teszik, hogy távolról is csatlakozhassanak.

Látnia kell az L2TP / IPsec protokoll, valamint általában a VPN-k használatának előnyeit. Nem számít, ha meg kell védenie magánéletét egy régebbi eszközön, vagy ha fel szeretné tiltani a tartalmat, a VPN segít elérni céljait. Visszatérve az általunk említett szolgáltatókhoz, mindegyikük jó hírnévvel rendelkezik és jól ismert az adatvédelmi téren. A biztonság, az ár, a könnyű használat, a sebesség és a szerver elhelyezkedése szempontjából választottuk őket. Biztosak vagyunk abban, hogy a táblázatban szereplőkkel jól fog bírni. Ha régebbi vagy újabb készüléket használ, akkor nem szabad VPN nélkül használni őket.

Vessen egy részletesebb betekintést a legjobb VPN-kbe, amelyeket a DraftKings használatához használhat.

1. A legjobb VPN az L2TP / IPSec-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel bizalommal, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az L2TP / IPSec legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN az L2TP / IPSec-hez: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN az L2TP / IPSec-hez: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN az L2TP / IPSec-hez: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map