Állami Főiskola, PAA Pennsylvaniai Állami Főiskola otthoni önkormányzat, amely a Pennsylvania Nemzetközösségében található. A statisztikai terület lakossága körülbelül 236 ezer fő. Mint talán kitalálni, ez a Penn State University otthona. A nagyváros nagy része az University Parkból áll, és ténylegesen a főiskola körül épül fel. Függetlenül attól, hogy hétvégén vagy évek óta ellátogat a körzetbe, nagy esély van arra, hogy valamikor nyilvános WiFi-t fog használni. Mielőtt ezt megtenné, először csatlakoznia kell egy VPN-hez. Egy pillanat alatt többet magyarázunk erről. Ugyanakkor megadhatjuk Önnek a State College legjobb VPN-jeinek listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az State College falu olyan városrá nőtte ki magát, amely kielégíti a Penn State University igényeit. Eredetileg a telepesek 1855-ben alapították azt a „Pennsylvaniai Farmerek Középiskolájaként”. Ez azt mondta, hogy 1896-ban állami kollégiumként alapították, és azóta nőtt. Érdekes módon az iskola elnöke 1953-ban megpróbálta megváltoztatni a nevet. A jobb választás hiánya miatt a név változatlan maradt. Nem nehéz kitalálni, hogy a város legnagyobb munkáltatója eléggé marginálisan a Penn State University.

A Beaver Stadium a Penn State Nittany Lions otthona. 106 ezer embert foglalkoztat és Kentucky Bluegrass mezővel rendelkezik. A labdarúgás kevés pénzt hoz az iskolába, és a csapat 1887 óta megnyerte a játékai majdnem 69% -át.

Nem számít, mi az oka a városnak, valószínű, hogy lesz némi leállás. Szerencsére számos vállalkozás ingyenes WiFi-t kínál ügyfeleinek. Mielőtt csatlakozna ehhez az egyikhez, VPN-t kell használnia. Ennek oka az, hogy a számítógépes bűnözők egyébként könnyen hozzáférhetnek személyes adataihoz. Fogadhat arra, hogy mindig valaki csalódik, csak arra vár, hogy megtalálja a kiszolgáltatott célt. VPN használatakor biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a számítógépes hálózatok számára az adatok ellopását.

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ezt egy kicsit magyarázzuk el egy példával. Ha focimeccsen akarsz járni, de nem tud jegyet szerezni, ez problémát jelenthet. Mindig eljuthat egy bárba, vagy online is nézheti (ha nincs kábel- vagy műholdas előfizetése). Az engedélyezési jogok miatt azonban áramszünet lép fel. VPN használatával csatlakozhat egy másik terület szerveréhez. Ez megakadályozza, hogy az érzékelő szoftver blokkolja az Ön területét. Így élvezheti a játékot, mint általában az interneten.

Itt van egy másik példa. Ha megpróbálja használni az WiFi-t az iskolában, akkor nagy esély van arra, hogy megakadályozza, hogy belépjen néhány olyan oldalba, amelyben általában élvezni fogja. Ennek oka az iskola tűzfala. Ezek általánosak az iskolákban, a vállalkozásokban és még néhány országban is. A VPN segít e korlátozások megkerülésében is. Most látja, miért fontos, nézzük meg néhány legjobb választást.

1. A legjobb VPN az State College számára: IPVanish

IPVanish

Az Állami Főiskola lakossága szép, ha az iskolába jár. Ugyanakkor még mindig nincs saját kiszolgálója a legtöbb szolgáltatással. Emiatt a szerverhelyeket választottuk Clevelandben, mivel csupán 239 mérföldre fekszik. Azt is észre fogja venni, hogy az IPVanish-nek több kiszolgálóhelye van az Egyesült Államokban, csakúgy, mint bármely más VPN-szolgáltatáshoz. Ezek a tényezők teszik a VPN mindennapi használatának egyik legjobb lehetőségét.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 3 szervert üzemeltet Clevelandben, és csatlakozhat bármelyikhez vagy mindegyikhez. Teszteltünk egy IPVanish szervert Clevelandben, és a sebesség 39,63 Mbps volt.

IPVanish Pittsburgh sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az új tagokra vonatkozik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. Az Állami Főiskola legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Válassza ki az „Összes” fület, és gépelje be New York-t (mivel ez a legközelebbi hely) a „kereső ország vagy város” mezőbe. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Noha a New York-t választottuk, a szerver Philadelphiában található. A szervert a New York-i beállítás segítségével teszteltük, és a sebesség 54,04 Mbps volt.

ExpressVPN Speedtest New York

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN az State College számára: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel Clevelandben szeretnénk kipróbálni egy szervert (mivel ez közel esik a State College-hoz), megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” lehetőségre. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Clevelandben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, a letöltési sebesség 31,76 Mbps volt.

CyberGhost Pittsburgh sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 3,50 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. Az Állami Főiskola legjobb VPN-je: TorGuard

A TorGuard kezdőlapja

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, ám bármi jól használható, ha bármit meg akar tenni az Állami Főiskola területén. Noha a State College-n nincs kiszolgáló, New York-i szervert használtunk, mivel ez a legjobb megoldás. A helyek közötti különbség nagynak tűnhet, de a céljaihoz jól fog működni.

A TorGuard szilárd keverékkel rendelkezik a szerverhelyekkel, erős titkosítással, valamint felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – blokkolásának feloldását, valamint a torrent tevékenységeket. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok minden mást..

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk New York City-ben, megnyitottuk a Windows klienst és kiválasztottuk az OpenVPN protokollt. Most görgetsz az országok listáján ábécé sorrendben. Ezután kiválaszthat egy várost. A TorGuard hálózat néhány különféle szervert tartalmaz New Yorkban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, a letöltési sebesség 60,88 Mbps volt, ami elég gyors.

Torguard Pittsburgh sebességteszt

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Regisztrálhat a teljes hozzáféréshez olyan alacsony szintre, mint Havonta 4,99 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Noha úgy érezzük, hogy a legjobb választási lehetőségeket választottuk az Ön számára, ha a State College városában tartózkodsz, nyugodtan nézze meg az első 10 VPN lista. Nem gondoljuk azonban, hogy érezni fogja annak szükségességét. Döntéseinket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az egyenletes ár alapján hoztuk meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverei ugyanabban az általános régióban vannak, mint a State College. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Nem számít, melyik opciót választja, mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Ha streaming tartalmat szeretne, akkor értékelni fogja a nagyobb sebességeket. Útmutatónk segítségével a helyes döntés meghozatalához segít megtalálni a legjobb lehetőségeket a céljainak eléréséhez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me