Egyesült ÁllamokA történelem során sok utazó meglátogatta az Amerikai Egyesült Államokat. Ez a világ 3. legnépesebb országa, körülbelül 325 millió lakosa van. Az Egyesült Államok a világon a 4. legnagyobb szárazföldi tömeg. Különféle éghajlatot talál a nyáron a melegről a télen a rendkívül hidegig. A híres helyek meglátogatásától az üzleti utazásokig mindig megtalálhat valamit tennivalóval. Javasoljuk azonban, hogy bármilyen nem védett WiFi hálózat használata előtt csatlakozzon a VPN-hez. Íme néhány gyors VPN, amelyeket használni lehet az Egyesült Államokban.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az Egyesült Államoknak számos beceneve van, köztük Amerika, az Egyesült Államok, az Egyesült Államok, az olvasztóüzem, a lehetőségek földje és még sokan mások. Az ország 1776-ban kijelentette függetlenségét Nagy-Britanniától, és akkoriban 13 kolóniából állt. Innentől kezdve az ország kiterjedt a határoktól a határokig és azon túl is. 1959-ben az Egyesült Államok kormánya állampolgárságot adott Hawaiinak az 50 állam befejezéséhez.

Az évek során az Egyesült Államok jelentős szuperhatalom volt. Ez a világon a kapitalizmus és a szabadság egyik legfontosabb modellje. A világ 35 legnagyobb vállalata közül 15-nek amerikai. A leg ikonikusabb építészet és a leghíresebb helyek közül néhány az Egyesült Államokban található. Mint várhatnánk, minden bizonnyal regionális különbségeket talál, attól függően, hogy hol lakik vagy látogatják.

A nagysebességű internet elérhető az ország nagy részében, és számos létesítmény és nemzeti lánc ingyenes Wi-Fi-t kínál ügyfeleinek. Ha bármilyen okból fogja használni az internetet, akkor magánéletét VPN-vel kell megvédeni. Mint minden nagy területen, a számítógépes bűnözés egyre növekvő kérdés az Egyesült Államok nagyvárosaiban. New York City polgármestere valójában bejelentette, hogy nyilvános kiberbiztonsági eszközöket szándékozik bevezetni annak érdekében, hogy megakadályozzák a lakosokat a csapkodástól. VPN használatakor biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a bűnözők számára a kiszolgáltatott adatok ellopását.

A VPN használatának második indoka az Egyesült Államokban, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Az Egyesült Államok nem korlátozza az internetet csupán a tartalom alapján. Ha azonban egy másik országból látogat, akkor problémája lehet a kedvenc tartalmainak elérésével, miközben ott tartózkodik. A probléma megoldásához egyszerűen csatlakoznia kell a hozzáférni kívánt régió VPN-kiszolgálójához. Ez segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

Mi a legjobb VPN az Egyesült Államokban?

Az Egyesült Államok számára a legjobb VPN-k listája a következő kritériumokon alapul:

  • Sebességtesztek New York City-ben, Los Angelesben és Chicagóban
  • Teszteltük az egyes VPN-hálózatok megbízhatóságát a HD-tartalom streamingjéhez
  • A csatornák és az élő sportesemények korlátozásának feloldása
  • Erős titkosítás azok számára, akik a magánélet védelmére koncentráltak
  • Előnyben részesítjük azokat a szolgáltatókat, akik nem vezetnek használati naplókat
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick támogatása a streaminghez

További késedelem nélkül itt található az Egyesült Államokban használható legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. Az Egyesült Államok legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Egy adott hely megkereséséhez válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Észak-Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA szerver helyét. Kiszolgálókat teszteltünk NYC-ben, Dallasban és LA-ben. A szerver helyszínei jól teljesítettek teszteinkben. Az ExpressVPN volt a leggyorsabb VPN minden városban.

ExpressVPN amerikai sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Egyesült Államok legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Teszteltük a szerver teljesítményét New Yorkban, Dallasban és a Los Angels-ben. Amint az alábbi képen látható, a számok jó voltak. A NordVPN-hez való csatlakozáskor nem szabad gondolni, hogy bármit megtegyen.

NordVPN USA sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Az Egyesült Államok legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat az Egyesült Államok helyszíneihez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább látható, a PIA-hálózat az Egyesült Államok legfontosabb helyein van jelen.

PIA USA sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Az Egyesült Államok legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Újra csatlakoztunk a New York City-ben, Dallasban és Los Angeles-ben található VPN-kiszolgálókhoz a CyberGhost hálózat tesztelésére. Mint alább látható, a teljesítmény mindhárom városban ésszerű volt. Ez az egyik oka annak, hogy a VPN szolgáltatást széles körben ajánljuk.

CyberGhost USA sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Az Egyesült Államok legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Kipróbáltunk egy IPVanish-t a New York City, Dallas és Los Angeles szervereire, és a sebesség 97 és 110 Mbps között volt..

IPVanish amerikai sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Noha úgy gondoljuk, hogy megadtuk a legjobb lehetőségeket az Egyesült Államokban történő felhasználáshoz, mindig szívesen átnézed a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Szerintem azonban nem kell. A választás tényezői között szerepel a sebesség, az ár, a biztonság, a megbízhatóság és akár a szerver helyszíne is. Nem számít, hová megy az Egyesült Államokban, neked ne merüljön fel probléma a közeli szerver megtalálásával. Ily módon a lehető legjobb sebességet érheti el bárhol az USA-ban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me