A legjobb VPN-k Banglades számára

BangladesAnnak ellenére, hogy fizikailag 92. helyen áll, Banglades országa a 8. legnépesebb, közel 163 millió lakosa van. Noha az ország növekedést és beruházásokat tapasztal, az egy főre jutó jövedelem évente valamivel több, mint 1k. Ez jó hely a gyártási munkahelyek és az egyéb növekedés számára. Ha üzleti vagy szórakozási célból tervezi Bangladesbe menni, és a WiFi használatát tervezi ott tartózkodásakor, akkor VPN-t is igénybe kell vennie. Számos oka van erre, de először vessen egy pillantást Banglades legjobb VPN-jeinek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Banglades területét mintegy 20.000 évvel ezelőtt alapították, a rézkori települések 4000 évvel ezelőtt nyúlnak vissza. Ez az ókori kultúrát nagyon őssé teszi, és az ország vezetése az évek során sok különböző változáson ment keresztül. Manapság az országot parlamentáris köztársasági köztársaságként elismerték és 1971 óta független. Fejlődő nemzetként Banglades piaci alapú vegyes gazdasággal rendelkezik, és a jövőre nézve ez nagyon jó tét. A megvesztegetés és a korrupció azonban az ország nemzeti költségvetésének 3,7% -át teszi ki.

Ha országos kirándulást tervez, van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartania. Az éghajlat meglehetősen meleg marad, mivel áthidalja a rák trópusát, de a monszun idény veszélyes lehet és júniustól márciusig tart. Ügyeljen arra, hogy tiszta vizet igyon, mivel az országban magas a szennyezettség. Érdemes elfoglalni néhány esőfelszerelést.

Internet-hozzáférés és adatvédelem Bangladesben

Banglades szinte felének van valamilyen internet-hozzáférése. Mint sok országban az utóbbi időben, ők is meglehetősen kismértékben növekedtek az iparban. Amíg egyre több nyilvános WiFi hely nyílik meg, a magánélet védelme érdekében VPN-t kell használni. Az ország tömeges lakosságával fogadhat, hogy vannak olyan emberek, akik szeretnék megszerezni az Ön érzékeny adatait. Lehet, hogy valaki van melletted, vagy olyan, akit nem lát, csak arra vár, hogy kihasználja a kiszolgáltatott felhasználókat. Ha VPN-hez kapcsolódik az adatok titkosításához, megnehezíti az adatok eltulajdonítását. Ez segít biztonságosabbá tenni, mint általában.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Noha az országban nem tűnik nagy cenzúra, vannak esetek, amikor bizonyos webhelyeket feltétlenül blokkolnak. Ezenkívül ismert, hogy az ország korlátozza a sávszélességet, hogy megpróbálja csökkenteni a VoIP szolgáltatásokat. Bár ez nem következetesen történik, időről időre megtörténik. Szintén ha van olyan hozzáférési tartalma, amelyet egy adott régióra jellemző, akkor ehhez egyet kell használnia.

Hogyan válasszunk VPN-t Banglades számára

Ez a két pont a VPN használatának legnagyobb oka, ám mások is felfedezhetők. A magánélet védelme és a blokkok megkerülése között egy jó VPN-szolgáltatás igénybe vételével Ön is fedezetet kap. Mint már említettük, a VPN titkosítás segítségével védi az Ön személyes adatait. Számos szolgáltató választhat többféle protokoll közül. Az egyiket, amelyet lehetőség szerint fel kell választania, OpenVPN-nek hívják. Ez a legfontosabb választás a közösségben. Ha választhat az OpenVPN UDP és TCP verziója között, akkor mindkettő a tervek szerint fog működni. A különbség az, hogy az UDP gyorsabb. Ha problémák merülnek fel a csatlakozással kapcsolatban, érdemes ellenőrizni a TCP verziót. Bár ez lassabb, nagyobb a esélye a kapcsolat fenntartására.

Ha további lehetőségeket keres, kérjük, bátran nézzen meg top 10 VPN szolgáltatások listája. Úgy gondoljuk azonban, hogy elégedett lesz a fent megadott lehetőségekkel. Ezeket a sebesség, megbízhatóság, ár és biztonság alapján választották meg. Emellett olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek jó régió VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek a régióban. Ilyen módon a lehető legjobb sebességet érheti el. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha bármilyen típusú tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. A fent említett szolgáltatók a legjobb megoldások erre. Remélhetőleg útmutatónk segít a lehető legjobb döntés meghozatalában és pénzt takarít meg az út mentén.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map