A legjobb VPN-k Blacksburg számára

Blacksburg, VirginiaBlacksburg, Virginia egy kb. 43 ezer fős város. Roanoke-től nyugatra, a George Washington és a Jefferson Nemzeti Erdő keleti szélén található. A Virginiai Politechnikai Intézet és az Állami Egyetem (Va Tech) uralja a várost demográfiai és gazdasági szempontból, és az iskola miatt virágzik. Ha meglátogatja a VA Tech-t és Blacksburg többi részét, akkor nyilvános WiFi használatakor VPN-t fog használni. Meg fogjuk osztani, miért fontos ez hamarosan. Először azonban vessünk egy pillantást a legjobb VPN-ek listájára a Blacksburg számára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Surfshark$ 3.49Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Blacksburg története 1671-re nyúlik vissza. Abraham Wood, a Fort Henry parancsnoka több expedíciót szervezett a Virginia kolóniától nyugatra távolabb. Amikor a Batts és Fallam felfedezők végül átjutottak a hegygerincen, elérték a területet, amelyet ma Blacksburg városnak hívnak. Az állam jogalkotója 1788. január 13-án hivatalosan létrehozta a várost. A várost azonban 1871-ig nem építették be. Az iskolát 1872-ben hozták létre..

A hosszú egyetemi történelem ellenére a város csak a 20. század második felében vált életre. A népesség 9–30 ezerre nőtt a 70-es években. Ma meglátogathat színházakat, múzeumokat, történelmi helyszíneket és még sok más. Ha ellátogat a városba, talál néhány dolgot, hogy elfoglalja Önt.

Nem számít miért látogatja meg a várost, szükség lehet nyilvános Wi-Fi használatára vagy szeretné használni. Mint korábban már említettem, ellenőriznie kell egy VPN használatát. Ez részben a magánélet védelme érdekében. Csak azért, mert Blacksburg még mindig kicsi város, ez nem azt jelenti, hogy elengedheti az őrségét. Minden bizonnyal lehetséges, hogy valaki megpróbálhatja ellopni az Ön személyes adatait. Ha biztonságos és privát kapcsolatot létesít a választott szerverrel, sokkal nehezebbé teszi az érzékeny információk megragadását.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a hálózati és földrajzi korlátozásokat. Pontosabban: a hálózati korlátozások vonatkoznak a tűzfalakra, amelyekbe esetleg belefut. Ha valaha iskolában, szervezetben vagy üzleti vállalkozásban volt, és akadályozta meg abban, hogy láthasson valamit, amit lát, akkor ez egy tűzfal. Nagyjából ugyanúgy, a földrajzi korlátozás megakadályozza, hogy valamit online láthasson, valószínűleg azért, mert Ön nem a megfelelő területe. Ebben az esetben a VPN használatával becsaphatja a szoftvert abban, hogy azt hitte, hogy valahol máshol van. Ily módon láthatja, amit látni szeretne.

Ez a legjobb ok a VPN használatához, ha Blacksburgba látogat. Bár többet találhat, ha elkezdi felfedezni. Nem számít, hogy milyen szolgáltatónál jelentkezik, valószínűleg sok különféle protokollválasztást kap. A két legjobban használható az IKEv2 és az OpenVPN. Nem minden szolgáltató kínálja az első lehetőséget, de mindkettő tökéletesen működik. Az OpenVPN kiválasztásakor a szolgáltatók választhatnak a TCP és az UDP verziók között. Ha igen, akkor az UDP gyorsabb, míg a TCP remek választás. Most közelebbről megvizsgáljuk a szolgáltatókat.

1. A legjobb VPN Blacksburg számára: IPVanish

IPVanish

Az IPVanish alkalmazásához Atlanta szervereit fogjuk használni (mivel ez a legjobb lehetőség Blacksburg számára). A tapasztalatok alapján megmondhatjuk, hogy a kiszolgálók gyorsan és megbízhatóan működnek. Azt is észre fogja venni, hogy az IPVanish-nek több kiszolgálóhelye van az Egyesült Államokban, csakúgy, mint bármely más VPN-szolgáltatáshoz. Ez teszi őket a VPN-ek egyikeként, amelyeket Blacksburgban naponta használhatnak.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 48 szervert üzemeltet Atlantaban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például atl.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Atlantában, atl-a46, és 64.00 Mbps sebességet találtunk.

IPVanish Charlotte sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A legjobb VPN Blacksburg számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Amikor az ExpressVPN gyors elérését és a MediaStreamer szolgáltatást együttesen használja, ezek intelligens DNS-szolgáltatásként működnek a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. Ez elősegíti a kapcsolat titkosítását és az élő sportesemények feloldását. A weboldalon még a legfrissebb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Atlantára (mivel ez a legjobb hely). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Atlanta szerver helyét. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Atlantában, és a sebesség 57,79 Mbps volt.

ExpressVPN charlotte sebesség teszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN Blacksburg számára: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb távra iratkozik fel fiókjára. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN 39 szervert üzemeltet Atlantában. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Azonban kedvesen megadták nekünk az Atlanta szerverszámait. Csatlakozni szeretne a következő szerverek egyikéhez: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Kipróbáltunk egy szervert Atlantában, és a letöltési sebesség 57,49 Mbps volt.

NordVPN charlotte sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 2 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

A többi lehetőség közül néhányat átnézhet a az első 10 VPN-szolgáltatás lista. Nem gondoljuk azonban, hogy szüksége lesz rá. Döntéseinket a sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a helyszín alapján hoztuk meg. Mivel a kiválasztott szerverek gyorsak és ugyanabban az általános régióban vannak, mint a Blacksburg, a lehető legjobb sebességet fogja elérni. Ez nagyon fontos, ha tartalmat szeretne streamálni. Minden opciónk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, tehát minden lehetőség jó. Útmutatónk segítségével megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb lehetőséget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map