A legjobb VPN-k Boise-hez, Idaho

Boise, IdahoBoise, Idaho az állam fővárosa és legnépesebb városa. Becslések szerint körülbelül 225 ezer lakosa van, és ez szépen növekszik. A nagyvárosi területet Treasure Valley-nek hívják, és több mint 709 ezer ember lakik. A környéken számos látnivaló található, köztük parkok, múzeumok, állatkert, az egyiptomi színház és még sok más. Természetesen nem szabad elfelejteni a nyilvánvalót. A Boise Állami Egyetem otthona is. Manapság mindenki ismeri az egyetemet, vagy legalábbis látta korábban az egyedülálló kék játékteret. Ha Boise-ba megy, hogy megismerje a helyszíneket, megismerje az egyedülálló kultúrát, vagy részt vegyen egy sporteseményen a Boise Állami Egyetemen, a Broncos-ban, javasoljuk a VPN használatát, ha nyilvános WiFi-t használ. Mielőtt megosztanánk miért, vessünk egy pillantást a Boise legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Surfshark$ 3.49Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

1863-ban az amerikai hadsereg újjáépített erődöt a környéken, az Oregon-ösvény mentén történt mészárlások miatt. Azért választották meg a helyet, mert az közel volt a nyomvonalhoz, és összekapcsolta a Boise-medence és a Silver City bányászati ​​területeivel. Ennek a helynek köszönhetően az erőd gyorsan növekedett és 1863-ban beépült. Eredetileg Lewiston volt a főváros, ám a kormány a Montana terület létrehozása után Boise-nak nevezte a fővárost..

Ma a város számos nagyvállalatnak ad otthont, köztük a Boise Cascade LLC, az Albertsons, a J. R. Simplot Company, az Idaho Pacific Lumber Company, az Idaho Timber, a WinCo Foods, a Bodybuilding.com és még sok más. Változatos gazdasága van, beleértve a gyártást, a csúcstechnológiát, az orvostudományt és másokat. A nagy gazdaság és a virágzó tudományos, természet- és művészeti élet között Boise vonzó hely a látogatásra.

Nem számít mi a Boise meglátogatásának oka, valószínűleg a nyilvános WiFi-t szeretné használni vagy kell használni. Mivel sok vállalkozás most kínálja mecénásainak, nem lesz semmilyen probléma a keresés során. Ugyanakkor nem akarja azt feltételezni, hogy biztonságban van, amikor így tesz. Mindig van esély, hogy a közelben számítógépes bűncselekmény várja a személyes adatainak lopását. Ha bejelentkezik a nyilvános WiFi-be, akkor sebezhető. A VPN használata itt játszik szerepet. Ha ezt megteszi, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott szerverrel. Mivel ez titkosítva, megakadályozza ezeket a csalókat abban, hogy a személyes adataikat megragadják. Ez inkább, ha csak az információt adja meg nekik.

A VPN használatának második oka a hálózati és a földrajzi korlátozásokkal foglalkozik. Ha valaha is megakadályozták, hogy láthasson valamit, amit látni szeretne egy iskolában, szervezetben, vállalkozásban vagy akár egy országban, akkor megütötte a tűzfalat. Egy másik hely VPN használatával becsapja a szoftvert azzal, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ez segít megkerülni a hálózati tűzfalakat és a földrajzi korlátozásokat.

Ez a legjobb ok a VPN használatához Boise-ban, de az idő múlásával többet fedezhet fel. A VPN jó ötlet, függetlenül attól, hogy megvédi a magánéletét, elkerülheti a földrajzi blokkokat, vagy mindkettőt. Most beszéljünk arról, hogy mit kell keresni. Az összes elérhető protokollopcióval az IKEv2 vagy az OpenVPN titkosítási protokollokat kell használni. Bár az első előnyösebb, mindkettőnek tökéletesen működnie kell. Ha választási lehetőséget kap az OpenVPN verziói közül, akkor a leggyorsabb az UDP verzió. Ha azonban kapcsolódási problémái vannak, akkor a TCP verziót kell használni.

1. A Boise legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Az ExpressVPN elég jelentős VPN-hálózatot kezel. Akár Salt Lake Citybe, akár más városba látogat, a szolgáltatásnak több kiszolgálóval kell rendelkeznie számos kulcsfontosságú helyen. Ez hasznos lehet abban, hogy feloldja a tartalmakat bárhol, ahol vagy szeretne lenni.

Az ExpressVPN alkalmazás használatakor könnyen kiválaszthatja azt a várost, amelyhez csatlakozni szeretne. Ehhez egyszerűen kattintson a „Hely választása” gombra. Mivel a legközelebbi terület Salt Lake City, és nem szerepel az ajánlott szerverlistában, el kell mennie az „összes” szakaszba. Ez nem azt jelenti, hogy valami gond van az ott található szerverekkel, ez csak azt jelenti, hogy nem tudják felsorolni mindet az ajánlott szakaszban. Írja be a keresőmezőbe a Sót. Az alábbiakban látnia kell a kiszolgálók listáját. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Salt Lake City szerver helyét. Mint látható, egy szervert teszteltünk Salt Lake City-ben és a sebesség 59,43 Mbps volt.

ExpressVPN Salt Lake City sebességteszt

Noha az ExpressVPN ára magasabb lehet, mint a többi szolgáltatónál, a funkciók listája és a rendkívül erős és hatalmas hálózat miatt több mint inkább smink. Az ExpressVPN a számítógépen, a mobil eszközön, az útválasztón, a játékkonzolon és még sok máson használható egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN Boise-hez: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatásainak keveréke az ár, mindaddig, amíg a hosszú távú előfizetések egyikét választja. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN 7 szervert üzemeltet Salt Lake City-ben (Boise-hez legközelebb). Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Ugyanakkor megadták nekünk a Salt Lake City szerverszámát. Csatlakozni szeretne a következő szerverek egyikéhez: 511-513, 534-537. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé és válassza ki a felsorolt ​​Salt Lake-szervereket. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük az Egyesült Államok szervert Salt Lake City-ben, és a teljesítménye 61,58 Mbps volt.

NordVPN Salt Lake City sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,99 USD 3 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Boise-hez: IPVanish

IPVanish

Mivel nincs Boise szerver, örülünk, hogy az SLC szerverei gyorsak. Megmondhatjuk Önnek, hogy a szolgáltatás elég jól működik, függetlenül attól, hogy a terület mely területein tartózkodik. Ez a szolgáltatás több szerverhelyet foglal el az Egyesült Államokban, mint a listánkon szereplő többi vállalat többsége. Ez nagyszerű választást tesz lehetővé, ha Boise-ban használják őket.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 12 szervert üzemeltet Salt Lake City-ben, és bármelyikével csatlakozhat. Az SLC-ben teszteltünk egy IPVanish szervert, és a sebesség 62,95 Mbps volt. Ez a tesztelt VPN-k leggyorsabb sebessége.

IPVanish Salt Lake City sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A tagoknak 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

4. A legjobb VPN Boise számára: HMA

HMA VPN

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Pro VPN Network – USA szerverhelyek
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA 175 VPN szervert üzemeltet az Egyesült Államokban, beleértve egy számot az SLC-ben. A Salt Lake City szerveréhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Salt Lake City-t. Innentől kiválaszthatja az USA, Utah, Salt Lake City szerverhelyét. Csatlakoztunk egy szerverhez SLC-ben a szolgáltatás tesztelésére, és a sebesség 62,02 Mbps volt.

HMA Salt Lake City sebességteszt

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál egyszerűen Havonta 4,99 USD és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

Most, hogy megadtuk a fenti választási lehetőségeket, számos más lehetőség is elérhető a webhelyen felső 10 VPN listát, hogy vessen egy pillantást. Úgy gondoljuk azonban, hogy megadtuk a legjobb lehetőségeket. A sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a Boise-ban vagy annak közelében található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatók számára választottuk ki őket. Ezzel elérheti a legjobb sebességet. Mivel a sebesség fontos minden tartalom streamingjéhez, ez az egyik nagy terület, amelyre összpontosítani kell. Minden választásunknak gyors hálózata van, tehát nem hibázhat a lehetőségekkel. Remélhetőleg felhasználhatja útmutatóunkat megalapozott döntés meghozatalához.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map