BransonBranson, Missouri, az Egyesült Államok Ozark-hegységén található város, amelyet 1882-ben alapítottak. A mindössze 11 ezer lakosú népesség ellenére a városnak számos látnivalója van, és népszerű turisztikai célpontja az országhoz fűződő kapcsolatainak köszönhetően. zene, beleértve számos híresség színházat. Ha meglátogatja ezt a kis látnivalókkal rendelkező kis várost, javasoljuk, hogy használjon VPN-t. Mielőtt elmondanánk, miért fontos, kérjük, vessen egy pillantást a Missouri-i Branson legjobb VPN-jeire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Bár Branson kicsi város, számos turisztikai látványosság található itt. Ez magában foglalja a Titanic Múzeumot, az Ezüst dollár várost, a Table Rock Lake-t, a Branson festői vasútvonalat és még sok minden mást. A turizmus egészének köszönhetően mindig van új ember, aki jön és megy keresztül a városon, és fogadhat, hogy többségük nyilvános WiFi-t használ. Noha ez remekül jár a turizmus számára, de a számítógépes bűnözők számára is. Senki sem akarja, hogy ellopják a személyes adatait, de ha nem védett nyilvános WiFi-t használ, akkor fennáll a kockázata. A VPN használatával azonban biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ily módon megóvhatja magánéletét mindenkitől, aki ártani akar.

A VPN használatának másik oka Bransonban való használata az, hogy segítsen a tűzfalak megkerülésében. Függetlenül attól, hogy nyilvános Wi-Fi-t használ, vagy olyan kollégiumhoz csatlakozik, mint például az Ozarks Főiskola, az OTC Table Rock Campus vagy a Cofo, valószínűleg tűzfalakba kerül. Ez egy olyan szoftver, amely megakadályozza, hogy olyan dolgokat láthasson, amelyeket nem érznek úgy, hogy látnod kellene. VPN használatával és egy másik helyre csatlakozással becsaphatja a blokkoló szoftvert úgy, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ily módon a tartalmat úgy tekintheti meg, mint amire számíthat.

Mi a legjobb VPN a Branson számára?

Erre néhány különféle tényező figyelembevételével válaszolhatunk. Ebben az esetben a biztonság a legfontosabb. Csak a kritériumok áttekintésével lehet meghatározni, hogy mi a legjobb VPN a Branson számára.

  • A felhasználók számára a magánéletük védelme érdekében szigorú bejelentkezési szabályt kínálnak
  • Erős titkosítás katonai minőségű összetevőkkel, hogy megvédje a felhasználót a kiberuházásoktól
  • Tűzfalak körülkerülésének lehetősége Bransonban és a régióban
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Nagy sebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a város sebességtesztjein
  • Magas hálózati stabilitás, amely segít a leválasztások elkerülésében

Vessen egy részletesebben a legjobb VPN-ket, amelyeket Bransonban használhat.

1. A legjobb VPN a Branson számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

ExpressVPN Branson sebesség-tesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg a Kansas City-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk ott, a sebesség 101,78 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a Branson számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

NordVPN Branson sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet St. Louis-ban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy kiszolgálót, amely St. Louis-ban található, és teszteltük a sebességet Kansas City-be. A letöltési sebesség 100,11 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Branson számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish egy nagyon népszerű szolgáltatás, és sok szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról. Nem számít, hogy melyik kontinensen tartózkodik, kiváló teljesítményt nyújthat az ott található szerverekből. Általában gyorsak, és a szolgáltató a világ egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik.

A nagy világhálózattal együtt az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. Mint már említettük, általában a piac egyik leggyorsabb szolgáltatója. Ismert, hogy számos országban több kiszolgálóhely található. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan védi a magánéletét, de elérheti a népszerű streaming szolgáltatások feloldását.

IPVanish Branson sebességtesztAz IPVanish szerverekkel rendelkezik a régió egész területén, és mindegyik elérhető az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Kansas City-i IPVanish szerverhez. A sebesség 109,54 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha meglátogatja Bransont, Mo, akkor VPN-t fog használni. Annak ellenére, hogy a fenti lehetőségeket megadtuk Önnek, vannak mások is a webhelyen top 10 VPN lista. Mindannyian jól teljesítenek, de optimalizáltuk választásainkat, hogy kifejezetten a Branson régióban dolgozzunk. Így hozzáférhet a rendelkezésre álló legjobb sebességekhez. Az útmutató elolvasásával megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me