A legjobb VPN-k Chengdu számára

ChengduChengdu mérete ellenére csak egy al-tartományi város, Nyugat-Kínában található. Ez azt jelenti, hogy nem azonos a nagyobb területekkel. Ennek ellenére 14,3 millió lakosa van. Érdekes, hogy egy nagyobb város egyedi megnevezésével rendelkezik. Szinte ugyanazt a nevet tartotta az összes különféle kínai korban. Ha a városba látogat, a VPN feltétlenül szükséges az internet használata közben. Egy pillanat alatt megosztunk néhány okot. Először azt javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a Chengdu számára elérhető legjobb VPN-ek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mint már tudta, az üzlet virágzik Chengduban. A Fortune 500 vállalat több mint felének fióktelepei vannak. A környék látogatóit vonzó események között szerepel számos képzőművészet, tea- és kulináris művészet, gondtalan stílus, pártvárosi hangulat, fesztiválok és még sok más. Akár játszani szeretne Mahjong-ot az utcákon, akár egy színházi előadást szeretne, bármilyen leállás alatt bármikor találhat valamit.

Egy dolog, amit sokan szeretnek csinálni, az internet használata. Ha elfelejtette, hogy Kína kommunista ország, akkor gyorsan emlékezni fog rá, ha megpróbálja. A Kína nagy tűzfala legendás az egész világon. Ezért nagyon fontos a VPN használata a cenzúra megkerülésére. Az igazság az, hogy a kormány cenzúrázza az internetet. Csatlakozzon egy másik ország VPN szerveréhez az adatok titkosításához és a webhelyek feloldásához.

A VPN használatának következő nagy oka Kínában a magánélet védelme. Az ország internetes politikája nem ér véget a hatalmas tűzfalnak. Ehelyett a kínai kormány elismeri, hogy figyeli az összes internetes forgalmat. A VPN használatával sokkal nehezebbé teszi mások számára az adatok veszélyeztetését vagy a mozgásainak nyomon követését. Ne feledje azonban, hogy ha a kínai kormány valóban akarja az Ön adatait, akkor nem fog habozni a rendelkezésre álló módszerek használatával.

Mint láthatja, a VPN használata Chengduban vagy bármely más kínai városban kötelező. A VPN szolgáltatók a nagy tűzfalak körüli megkerülésétől a kíváncsiskodó szemek leállításáig fedezik Önt. Ez a két legjobb ok arra, hogy az egyiket ott használják. A szolgáltatás feliratkozása után azonban más felhasználási lehetőségeket is találhat. Remélhetőleg megmagyaráztuk Önnek, miért fontos. Most a protokoll és a szolgáltató lehetőségeiről fogunk beszélni.

Vessünk közelebbről a Chengdu legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Chengdu számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak. A VPN szolgáltatás segítséget nyújt a kapcsolat titkosításában, és segít megkerülni a kínai nagy tűzfalat. Határozottan vannak bizonyos előnyei, ha VPN-t használ Chengduban.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Changdu sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Ázsiát, majd Hongkongot. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint látható, teszteltünk egy szervert Hongkongból Chengduba, és a sebesség 119,59 Mbps volt. Az ExpressVPN volt az egyetlen VPN, amelyet teszteltünk, és amely valóban csatlakozna a Chendu sebesség-teszt szerveréhez.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Chengdu számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van Ázsiában, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van hálózatához Ázsiában és azon túl, nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Changdu sebességteszt

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Hongkongban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert Hongkongban, és a letöltési sebesség 78,61 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN Chengdu számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Changdu sebességteszt

Mivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Los Angeles-ben, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert foglal magában Hongkongban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 91,34 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. A legjobb VPN Chengdu számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Chengdu egy nagyváros, nagy gazdasággal. Ugyanakkor nem számíthat arra, hogy szervereket talál ebben a pártvárosban vagy bárhol másutt az országban. Ezért kell csatlakoznia egy szerverhez Hongkongban (mivel ez a terület legközelebbi városa). Ha ezt megteszi, rájössz, hogy a városban a kapcsolatok gyorsak, és az igényeinek megfelelően működnie kell. Ez teszi az IPVanish-ot az egyik legjobb választási lehetőségnek Chengdu-ban való tartózkodása során.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN az Egyesült Államokban és Ázsiában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni az egész régió országaiban. Kiválaszthat egy adott helyet vagy egy szervert.

IPVanish Changdu sebességteszt

Az IPVanish 19 szervert üzemeltet Hongkongban (a régió legközelebbi szervere), és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Furcsa módon 2 különféle módon sorolnak fel Hongkong szervereit. Noha Kína, majd Hong Kong kiválasztásával találhatja meg őket, akkor eltérő készlet is megtalálható, ha országot Hongkongot választ. Teszteltünk egy IPVanish szervert Hongkongban, hkg-c10, és a sebesség 95,19 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

5. A legjobb VPN Chengdu számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Changdu sebességteszt

A PIA Windows kliense nagyon egyszerű. A felhasználás és a beállítások miatt sokat nem fog elérni. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 91,07 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott Hong Konghoz.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat

Bár úgy gondoljuk, hogy a legjobb szolgáltatókat adta Önnek, ha Chengdu-ban tartózkodik, akkor szívesen átnézed top 10 VPN lista. Gondoskodni kell arról, hogy a választott kiszolgálók a régióban legyenek. A döntéseket megbízhatóság, sebesség, biztonság és helymeghatározás alapján hoztuk meg. Fontos a közeli, de közvetlen kínai szabályok alá nem tartozó szerverekkel rendelkező szolgáltató megtalálása. A lehető legnagyobb sebességet szeretné elérni, függetlenül attól, mit tervez tenni ott. Az általunk kínált összes választás jól ismert és szilárd hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz választás. Reméljük, hogy ez az útmutató segít az Ön igényeinek megfelelően képzett döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map