ChennaiChennai egy tengerparti város Észak-Indiában, a Bengáli-öbölben. A népesség több mint 7 millió ember, és eredetileg Madrasnak hívták. Noha számos üzleti lehetőség áll rendelkezésre a városban, mások különböző okokból látogatnak meg. Ezek közé tartozik a világ legrégebbi templomai, a második leghosszabb városi strand, madármegfigyelés és egyebek. Mindezek ellenére, ha a városban való internet használatát tervezi, akkor VPN-t fog használni. Egy pillanat alatt megismerjük a miért részleteket. Először nézze meg a legjobb VPN-ket Chennai számára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Freedomhouse.org jelentés szempontjából Indiát csak részben sorolják be. Az internettel való telítettség nagyon alacsony az országban, és vannak nagyon szokatlan szabályok a használatára, valamint a csatlakozásra. Ezért szeretne csatlakozni egy VPN-hez, mielőtt az internetet használja. Ha ezt megteszi, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a régió szerverével. Ily módon sokkal nehezebbé teszi a kormány kíváncsiságú szemét, hogy ellenőrizze Önt.

A VPN használatának második oka Chennaiban az, hogy segítsen Önnek megkerülni a kormány cenzúráját. Nyilvánvalóan vannak bizonyítékok néhány szociális média blokkolásáról, valamint olyan alkalmazásokról, mint a WhatsApp. Ha egy másik régió VPN-hez csatlakozik, akkor a blokkoló és cenzúráló szoftvert teljessé teheti azzal, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ily módon böngészhet, mint általában.

Mi a legjobb VPN Chennai számára?

Mivel Chennaiban valóban aggódnia kell a megfigyelés miatt, a biztonsági jellemzőkre összpontosítunk:

  • Azok a VPN-szolgáltatók, amelyek nem vezetnek használati naplókat
  • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében a kíváncsiskodó szemtől
  • Nagy hálózati stabilitással rendelkező szolgáltatók, amelyek elősegítik a leválasztások számának csökkentését
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • A VPN-kiszolgálók, amelyek Chennai-ban tesztelve jól teljesítettek a térségben
  • Az a képesség, hogy megkerüljék a kormányzati szűréseket és a földrajzi korlátozásokat

Itt található a Chennai legjobb VPN-szolgáltatásainak listája.

1. A legjobb VPN Chennai számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Chennai sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma Indiában található kiszolgálókkal kapcsolatos. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsia, majd a Chennai oldalt. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk az indiai Chennaiban, a sebesség 84,23 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Chennai számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Chennai sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Mumbaiban (a legközelebbi hely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le India felé, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az indiai szerverek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Mumbaiban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és Chennai-ban teszteltük az előadást. Mint láthatja, letöltési sebességünk 73,68 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

3. A legjobb VPN Chennai számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Chennai sebességteszt

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Mumbaiban (a legközelebbi hely). A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Az indiai Mumbaiban található szervert teszteltük. A letöltési sebesség 28,12 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

És ott vannak a legjobb lehetőségek, amelyek segítenek cenzúrázásban és a magánélet védelmében Chennaban tartózkodásában. Bizonyára el kell tudnia látni, hogy ez miért fontos manapság. Ehhez a fenti lehetőségektől eltérő lehetőségeket szeretne látni, bármikor megnézheti szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. Noha ezek mind jó lehetőségek, megtettük a fenti válogatásokat és optimalizáltuk őket Chennai számára. Nem számít, mi indokolja odamenni, jó ötlet a VPN védelme. Útmutatónk elolvasásával a lehető legjobb módon megvédheti magánéletét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me