A legjobb VPN-k Colorado számára

ColoradoColorado állam a déli Sziklás-hegységben található. Becslések szerint közel 5,7 millió ember él. Az elmúlt néhány évben az állam a látogatók és a turizmus beáramlását tapasztalta. Ez részben a marihuána használatáról szóló liberális törvényeiknek köszönhető. Függetlenül attól, hogy az állam vagy más ok miatt meglátogatja -, nyilvános Wi-Fi használata esetén biztosan érdemes VPN-t használni. Egy pillanat alatt további információt adhatunk neked egy kicsit. Először kérjük, vessen egy pillantást a Colorado-i legjobb VPN-ek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

A VPN használatának legjobb indoka Colorado-ban való tartózkodás esetén a magánélet védelme. Amíg Colorado az Egyesült Államokban van, és nincs kormányzati ellenőrzése, nem vagy biztonságban. Nem kell sokat keresnie ahhoz, hogy igazolást találjon a személyazonosság-lopásról. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre a választott szerverrel. Ez bárki számára megnehezíti a személyes adatok ellopását.

A VPN használatának második oka Coloradóban nem az állami cenzúra miatt van, hanem a földrajzi korlátozások és a tűzfalak megkerülésének elősegítése érdekében. Ennek elérése érdekében csatlakozni kell egy másik régió VPN-hez. Így folytathatja, mint általában.

Mi a legjobb VPN Colorado-ban?

A kérdés megválaszolásához meg kell vizsgálnunk a legfontosabb tényezőket, amelyeket a Colorado-i tartózkodás során kell használni. Először a tűzfalak és a földrajzi korlátozások megkerülésére összpontosítunk. Ily módon meghatározhatjuk a legjobb VPN-ket a Colorado-hoz.

 • VPN-kiszolgálók, amelyek jól teljesítenek Colorado-ban (az összes VPN-t tesztelték Denverre, Colorado Springsre és Pueblora)
 • A földrajzi korlátozások feloldásának képessége Coloradóban
 • Nagy és stabil hálózat, amely segít elkerülni a leszakadt kapcsolatokat
 • Azok a VPN-szolgáltatók, amelyek nem vezetnek használati naplókat
 • Erős katonai titkosítás a régióban való magánélet védelme érdekében
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most, hogy mélyebben megvizsgáljuk a Colorado legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Colorado-ban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az USA-t, majd nyissa meg a Colorado-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Összekapcsoltunk egy szervert Denverben, és teszteltük a sebességet Denverbe, Colorado Springsbe és Puebloba. Az eredmények 116 Mbps és 121 Mbps között változtak, ami majdnem meghosszabbította a kábel internet-kapcsolatunkat.

ExpressVPN Colorado sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Colorado legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít a régióban. Csatlakoztunk egy Denver-i PIA szerverhez, és teszteltük Denverre, Colorado Springsre és Pueblo-ra. Mint láthatja, az eredmények a Pueblo 53 Mbps-jától a Denver 84 Mbps-ig terjedtek.

PIA Colorado sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat

3. A legjobb VPN Colorado-ban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN néhány szervert üzemeltet Denverben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy VPN szerverhez, amely Denverben található, Colorado, és teszteltük a sebességet Denverre, Colorado Springsre és Pueblora. A teljesítmény 19 és 40 Mbps között változott.

Colorado NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

4. A legjobb Colorado VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik Colorado-i tartózkodási lehetőségünknek.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy IPVanish VPN szerverhez Denverben, és teszteltük a sebességet Denverre, Colorado Springsre és Pueblora. Mint láthatja, a letöltési sebesség 14 és 24 Mb / s között volt.

IPVanish Colorado sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

Határozottan van néhány nagyszerű VPN-lehetőség, amelyeket Colorado-ban használhat. Látnia kell a használat előnyeit, ha ott tartózkodik. Ennek ellenére mindig megnézheti a szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista más lehetőségekhez. Mindannyian meg fogják tenni a munkát, de döntéseinket számos tényező alapján választottuk meg. Így optimalizáltuk döntéseinket Colorado felé. Nem számít okai a indulásra, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével megvédheti magánéletét, és a lehető legjobb döntést hozhatja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map