A legjobb VPN-k Delhiben

Delhi, IndiaDelhi, India az ország második legnagyobb városa, népessége alig több mint 16,8 millió ember. A nagyszerű építészet része ennek az ősi városnak, és a nagy történelmi helyekről ismert. Ennek oka az, hogy a lakosok a 6. század óta folyamatosan elfoglalták a várost. Ha üzleti, örömteli vagy egyéb okok miatt Delhiben fog tartózkodni, akkor bármikor használjon VPN-t, amikor böngészi az internetet. Meg fogjuk osztani azokat az okokat, amelyek miatt rövidesen, de először vessünk egy pillantást a legjobb választásokra a legjobb VPN-k számára Delhiben.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Az első lakosok valószínűleg a második évezredben, Kr. E. A régészek azonban csak a 3. századból származó ereklyéket találtak. 1206-ban a Delhi Szultánság megkezdte az első mecset építését. Az ókor óta a város megmutatta az uralkodók arányát és a régió instabilitását.

A modern időkben a Delititök Észak-India legnagyobb kereskedelmi központját élvezik. Az építészettel és a kertekkel együtt olyan helyszíneket is várhat, mint például az India kapuja, a Delhi Nemzeti Múzeum, a Chandni Chowk & Chawri Bazar és még sok más. Adja hozzá ezt a növekvő gazdasághoz, amely a modernizáció felé halad, és rendelkezik egy recepttel, amely sok látogatót vonz.

Ha Delhiben vagy Újdelhiben (mivel egymástól 12 mérföld távolságra vannak) egy VPN-t használva, miközben a városban tartózkodik, segít megkerülni a cenzúrát. Indiának nincs szigorú politikája a szűrés szempontjából, de számos webhely és alkalmazás általában blokkolva van. Ha az országon kívüli VPN szerverhez csatlakozik, becsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Akkor ott megtekintheti a korlátozott tartalmat.

A VPN Delhiben történő használatának másik oka a magánélet védelme. Ha a rendelkezésre álló WiFi szolgáltatások bármelyikét használja, akkor fennáll annak a kockázata, hogy számítógépes bűnözők várnak rád. Senki sem akarja, hogy adatai veszélybe kerüljenek utazás közben. VPN használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a kíváncsiskodó szemek számára az érzékeny információk ellopását.

A magánélet védelmétől az indiai cenzúra megkerüléséig a VPN használata jó ötlet, amikor Delhiben tartózkodik. Ez két nagy ok az egyik használatához, de a szolgáltatás igénybe vételével többet találhat. Az összes rendelkezésre álló opcióval azonban könnyű összetéveszteni a választások miatt. Most, hogy megmutattuk neked a VPN használatának fontosságát, nézzünk át néhány dolgot, amelyet meg kell keresni.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Delhi legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Delhiben: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Delhi sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza az „Összes” fület, majd válassza az India lehetőséget. Ezen a ponton kiválaszthatja a Chennai szerver helyeit. Mint láthatja, a Chennai szerver a VPN-k közül a legjobban teljesítette, 95,10 Mbps sebességgel Újdelhibe.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Delhiben: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Delhi sebességteszt

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 35,55 Mbps letöltési sebességgel teljesít jól Delhiben.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat

3. A legjobb VPN Delhiben: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Delhi egy nagy kereskedelmi központ Észak-Indiában, és vannak kiszolgálók a környéken. Ezért választunk egy kiszolgálót az IPVanishhez legközelebb eső helyen, Új-Delhiben, Indiában. Nekik van a régió egyik legjobb hálózata, és elég gyorsak ahhoz, hogy megtegyenek mindent, amit szeretnének. A városhoz való közelségük miatt Delhi egyik kedvenc kedvence.

Az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Ázsiában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni Ázsia egész országában. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Delhi sebességteszt

Az IPVanish 2 szervert üzemeltet Új-Delhiben, Indiában (a régió legközelebbi szervere), és választhat, hogy kapcsolódik-e ezek egyikéhez. Az IPVanish szervert teszteltük Indiában, Újdelhiben, és a sebesség 25,36 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

És ott van a VPN-szolgáltatók számára a Delhi meglátogatásakor a lehető legjobb lehetőségek. Természetesen továbbra is szabadon átnézheti a mi oldalunkat top 10 VPN listát, ha más lehetőségeket szeretne. Csak győződjön meg róla, hogy egy pillantást vető szolgáltatóra a kiszolgálók a környéken vannak. Döntéseinket a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az egyenlő áron alapszik. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverei ugyanazon a területen helyezkednek el, mint Delhi. Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb sebességet fogja elérni. Opcióinkkal mindegyiküknek jó a hálózata, tehát nincs rossz választás. A tartalom streamingéhez elengedhetetlen a jó sebesség. Remélhetőleg felhasználhatja útmutatóunkat a legjobb döntések meghozatalához, amelyek segítenek az Ön igényeinek kielégítésében.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map