Dhaka, BangladesDhaka, Banglades az ország fővárosa és legnagyobb városa. Mivel csaknem 19 millió ember él, ez a világ 4. legnépesebb városa. Mivel Dhaka mindössze 118 négyzet mérfölde van, ez a világ túlzsúfolt városa. Nemrégiben megnőtt a növekedés, a külföldi és a hazai beruházások rendkívül lendületesek. Azt is gondolják, hogy az egyik leggyorsabban növekvő város körül. Ha a várost szeretné meglátogatni, akkor feltétlenül használnia kell egy VPN-t, mielőtt csatlakozna a WiFi-hez. Egy pillanat alatt megmondjuk, miért, de először nézzük meg a Dhaka legjobb VPN-jére vonatkozó ajánlásainkat.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A város története az első évezredre nyúlik vissza. 1608-ban a Mughal Birodalom Dhaka óvárosát fővárossá nyilvánította. Amikor a britek elfogták Dakát az 1800-as években, a várost éhínség és hanyatlás sújtotta. A brit uralom csak akkor fejeződött be, amíg az ország 1947-ben függetlenné vált.

A Time Magazine 2011-ben Dakát újonnan bányászott nagyvárosként sorolta fel, és ez az ország politikai és üzleti központja. A város látogatóit vonzó dolgok közé tartozik a múzeumok, vállalkozások, építészeti épületek, festői gyalogtúrák, hajókirándulások és egyebek. Mint láthatja, rengeteg tennivaló van a leállás ideje alatt. Ne feledje azonban, hogy a város szinte tele van a varratokkal.

Ha Dhakában az internet használatát tervezi, problémái lehetnek a sebességgel és a stabilitással. Országszerte Bangladesben az egyik legalacsonyabb az internethasználat a világon. Néhány intézményben és szállodában azonban megtalálnia kell az internetkapcsolatot. Ha használnia kell, akkor VPN-vel védenie kell magát. Lehet fogadni, hogy sok számítógépes bűnöző csak arra vár, hogy ellopja személyes adatait. Ha biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre egy kiszolgálóval, akkor a bűnözők számára sokkal nehezebbé teheti az Ön adatainak veszélyeztetését..

A VPN használatának másik oka Dakában a cenzúra miatt. Banglades ország gyakran blokkolja azokat a webhelyeket, amelyeket nem megfelelőnek tart. A helyi szolgáltatók a HTTP / HTTPS kivételével az összes portot is blokkolják. VPN használatával a blokkoló szoftvert arra gondolhatja, hogy valahol máshol található. Az is hasznos, hogy megkerülje az Ön előtt álló kikötőket.

Mint láthatja, ezek a VPN használatának két fő oka Dakában. Ennek ellenére, ha feliratkozik a fiókjára, más felhasználások is találhatók. A kiberbűnözők leállításától a cenzúrával kapcsolatos kérdések megkerüléséig a VPN-k segítenek elérni céljait. Most, hogy megmutattuk, miért fontosak, van néhány dolog, amit el kell mondanunk.

A VPN-k titkosítási protokollok használatával működnek. Zavaróak lehetnek, ha a legjobb védelmet akarják. A lehető legjobb protokoll az OpenVPN, amikor csak lehetséges. Ez az ipari szabvány, mert a sebesség és a biztonság legjobb keverékét kínálja. Néhány szolgáltatónál választhat az UDP és a TCP verzió között. Az UDP általában a legjobb választás, mivel a leggyorsabb. A TCP verzió azonban jobb, ha kapcsolódási problémái vannak. Mivel nagy a esélye arra, hogy csatlakozási problémák merüljenek fel Bangladesben, érdemes lehet ellenőrizni, hogy a szolgáltatás megadja-e ezt a lehetőséget.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Dhaka legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Dhaka számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Dhaka sebesség-teszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsiai-csendes-óceáni tételt, majd pedig Bangladeset. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint láthatja, egy kiszolgálót teszteltünk Dhakában, és a sebesség 30,18 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A Dhaka legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Dhaka sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA Ázsia-szerte számos VPN szervert üzemeltet, beleértve néhányat Bangladesben. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg Dakát. Innen kiválaszthatja a szerver helyét. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 24,32 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Tekintse meg a HMA-ajánlatokat

3. A Dhaka legjobb VPN-je: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Dhaka sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Bangladesben, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózat számos szerverrel rendelkezik Bangladesben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 48,28 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak tovább 74% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 2,88 dollártól. Az éves terv nagy érték.

Tekintse meg a PureVPN ajánlatokat

Amikor Dhakában keresünk VPN-szolgáltatást, úgy gondoljuk, hogy megadtuk a legjobb lehetőségeket. Üdvözöljük azonban, hogy vessen egy pillantást a mi oldalunkra top 10 VPN lista. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak a területén található kiszolgálók vannak. Döntéseinket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján hoztuk meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálókkal rendelkeznek Dhakában. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Ha bármit is streamingre tervez, akkor fontos a jó sebesség. Nincs rossz választás a listánkban, mert mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Remélhetőleg útmutatónk segít az Ön igényeinek megfelelő döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me