A legjobb VPN-k Dhaka számára

Dhaka, BangladesDhaka, Banglades az ország fővárosa és legnagyobb városa. Mivel csaknem 19 millió ember él, ez a világ 4. legnépesebb városa. Mivel Dhaka mindössze 118 négyzet mérfölde van, ez a világ túlzsúfolt városa. Nemrégiben megnőtt a növekedés, a külföldi és a hazai beruházások rendkívül lendületesek. Azt is gondolják, hogy az egyik leggyorsabban növekvő város körül. Ha a várost szeretné meglátogatni, akkor feltétlenül használnia kell egy VPN-t, mielőtt csatlakozna a WiFi-hez. Egy pillanat alatt megmondjuk, miért, de először nézzük meg a Dhaka legjobb VPN-jére vonatkozó ajánlásainkat.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A város története az első évezredre nyúlik vissza. 1608-ban a Mughal Birodalom Dhaka óvárosát fővárossá nyilvánította. Amikor a britek elfogták Dakát az 1800-as években, a várost éhínség és hanyatlás sújtotta. A brit uralom csak akkor fejeződött be, amíg az ország 1947-ben függetlenné vált.

A Time Magazine 2011-ben Dakát újonnan bányászott nagyvárosként sorolta fel, és ez az ország politikai és üzleti központja. A város látogatóit vonzó dolgok közé tartozik a múzeumok, vállalkozások, építészeti épületek, festői gyalogtúrák, hajókirándulások és egyebek. Mint láthatja, rengeteg tennivaló van a leállás ideje alatt. Ne feledje azonban, hogy a város szinte tele van a varratokkal.

Ha Dhakában az internet használatát tervezi, problémái lehetnek a sebességgel és a stabilitással. Országszerte Bangladesben az egyik legalacsonyabb az internethasználat a világon. Néhány intézményben és szállodában azonban megtalálnia kell az internetkapcsolatot. Ha használnia kell, akkor VPN-vel védenie kell magát. Lehet fogadni, hogy sok számítógépes bűnöző csak arra vár, hogy ellopja személyes adatait. Ha biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre egy kiszolgálóval, akkor a bűnözők számára sokkal nehezebbé teheti az Ön adatainak veszélyeztetését..

A VPN használatának másik oka Dakában a cenzúra miatt. Banglades ország gyakran blokkolja azokat a webhelyeket, amelyeket nem megfelelőnek tart. A helyi szolgáltatók a HTTP / HTTPS kivételével az összes portot is blokkolják. VPN használatával a blokkoló szoftvert arra gondolhatja, hogy valahol máshol található. Az is hasznos, hogy megkerülje az Ön előtt álló kikötőket.

Mint láthatja, ezek a VPN használatának két fő oka Dakában. Ennek ellenére, ha feliratkozik a fiókjára, más felhasználások is találhatók. A kiberbűnözők leállításától a cenzúrával kapcsolatos kérdések megkerüléséig a VPN-k segítenek elérni céljait. Most, hogy megmutattuk, miért fontosak, van néhány dolog, amit el kell mondanunk.

A VPN-k titkosítási protokollok használatával működnek. Zavaróak lehetnek, ha a legjobb védelmet akarják. A lehető legjobb protokoll az OpenVPN, amikor csak lehetséges. Ez az ipari szabvány, mert a sebesség és a biztonság legjobb keverékét kínálja. Néhány szolgáltatónál választhat az UDP és a TCP verzió között. Az UDP általában a legjobb választás, mivel a leggyorsabb. A TCP verzió azonban jobb, ha kapcsolódási problémái vannak. Mivel nagy a esélye arra, hogy csatlakozási problémák merüljenek fel Bangladesben, érdemes lehet ellenőrizni, hogy a szolgáltatás megadja-e ezt a lehetőséget.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Dhaka legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Dhaka számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Dhaka sebesség-teszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsiai-csendes-óceáni tételt, majd pedig Bangladeset. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint láthatja, egy kiszolgálót teszteltünk Dhakában, és a sebesség 30,18 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A Dhaka legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Dhaka sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA Ázsia-szerte számos VPN szervert üzemeltet, beleértve néhányat Bangladesben. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg Dakát. Innen kiválaszthatja a szerver helyét. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 24,32 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Tekintse meg a HMA-ajánlatokat

3. A Dhaka legjobb VPN-je: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Dhaka sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Bangladesben, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózat számos szerverrel rendelkezik Bangladesben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 48,28 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak tovább 74% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 2,88 dollártól. Az éves terv nagy érték.

Tekintse meg a PureVPN ajánlatokat

Amikor Dhakában keresünk VPN-szolgáltatást, úgy gondoljuk, hogy megadtuk a legjobb lehetőségeket. Üdvözöljük azonban, hogy vessen egy pillantást a mi oldalunkra top 10 VPN lista. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak a területén található kiszolgálók vannak. Döntéseinket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján hoztuk meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálókkal rendelkeznek Dhakában. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Ha bármit is streamingre tervez, akkor fontos a jó sebesség. Nincs rossz választás a listánkban, mert mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Remélhetőleg útmutatónk segít az Ön igényeinek megfelelő döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map