Evanston, IlEvanston, Illinois egy olyan város, amely Chicagotól 12 mérföldnyire északra található. 2010 óta a lakosság 74 ezer fő volt. Természetesen sok dolog vonzó a környéken, amely elsősorban a Chicagohoz való közelségéből fakad. Helyén kívül a Northwestern University Wildcats otthona. Ha meglátogatja a várost, akkor feltétlenül szeretne VPN-t használni, miközben nyilvános WiFi-t használ. Mielőtt elmondanánk, miért olyan fontos, kérjük, nézd meg az Evanston legjobb VPN-jeinek listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Az 1830-as évek előtt az Evanston környéke főleg lakatlan volt. A város 1851-es alapítása nagyrészt az üzleti vezetők csoportjának köszönhető, amely megalapította a Northwestern Egyetemet. Az egyetemi alapítók benyújtották a város terveit, miután több száz hold földterületet vásároltak Dr. John Foster-től. John Evans tiszteletére nevezték el Evanston városnak, mert ő volt az egyik vezetőjük. Evansnek is szerepe volt a Colorado történetében.

Manapság számos dolgot lehet találni, amíg Evanstonban tartózkodik. Ide tartoznak a színházi élmények, a Grosse Pointi világítótorony, az Evanston Történelmi Központ, számos múzeum, sportesemények és még sok más. Nem számít, mit akarsz tenni ott tartózkodása alatt, ott találhatja meg, ha a körzetbe belefoglalja a Chicagót. A város meglátogatásakor nem fog kifogyni a tennivaló.

Ennek ellenére valószínű, hogy valószínűleg nyilvános WiFi-t fog használni, amikor ezt teszi. Ha igen, akkor szerencséd van. Sok vállalkozás ingyenes nyilvános WiFi-t kínál ügyfeleinek. Bár ez nagyszerű, veszélyes is lehet. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez megnehezíti a cyberthieves számára a személyes adatok ellopását.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a hálózati és földrajzi korlátozásokat. Ha valaha blokkoltak bizonyos tartalmak látását, akkor már tudja, mi a hálózati blokk. Másrészről, ha valaha is megpróbált valamit online nézni, ahol a tévében sugározták és blokkolták, akkor ismerik a földrajzi korlátozásokat. Ebben az esetben csatlakozik egy másik hely VPN-jéhez. Ez arra készteti a szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ily módon a tartalmat nézheti meg, vagy elérheti azt, ahogy várta.

Bár ezek a VPN használatának két legnagyobb oka, valószínűleg mások is találnak. Fontos, hogy megvédjük magánéletét a kiberuházásoktól, és bosszantó, ha geo-blokkokba kerülünk. Akárhogy is, egy VPN fedezi Önt. Az összes rendelkezésre álló protokoll opcióval számos közül választhat. Javasoljuk, hogy használja az IKEv2 vagy az OpenVPN titkosítási protokollokat. Ha választási lehetőséget kap az OpenVPN verziói közül, akkor a leggyorsabb az UDP verzió. A TCP verzió azonban alkalmas azok számára, akik kapcsolódási problémákkal küzdenek.

1. A legjobb VPN az Evanston számára: IPVanish

IPVanish

Evanston körülbelül 12 mérföldre van Chicagotól. Emiatt jó válaszidőket fog elérni. A VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint a listánkban szereplő többi vállalatnál. Ez teszi őket az Evanston VPN-jévé.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 56 szervert üzemeltet Chicagóban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például a chi.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Chicagóban, és 64,05 Mb / s sebességű kábel internet-kapcsolatunkon tapasztaltuk a sebességet, amely ugyanolyan sebességgel rendelkezik..

IPVanish Chicago sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. Az Evanston legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Chicagóra (mivel ez a legközelebbi város Evanstonhoz). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Chicago szerver helyét. Mint látható, egy szervert teszteltünk Chicagóban, és a sebesség 58,03 Mbps volt.

ExpressVPN Chicago sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN az Evanston számára: VyprVPN

VyprVPN

A VyprVPN csapata a texasi Austinból származik, és régóta harcol a felhasználói internet-magánéletért. Több éven át otthont adtak az éves adatvédelmi testületnek az SXSW-nél, és még Washingtonban is töltöttek időt az adatvédelmi reformok lobbizására. Meg fogja találni, hogy a VPN-szolgáltatás összhangban van az értékeikkel.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

A VyprVPN használatával néhány hozzáadott funkciót észlel, attól függően, hogy melyik fiókot választja. A VyprVPN Premium terv öt egyidejű kapcsolatot, VyprVPN Cloudot és Chameleon protokollt tartalmaz. A VyprVPN Cloud szolgáltatás lehetővé teszi saját VPN-kiszolgálójának a felhőben történő vezérlését, míg a Chameleon protokoll segít Kína, például Kína felhasználói számára megkerülni a kormány cenzúráját..

A VyprVPN kliens nem ad lehetőséget arra, hogy egy adott szerver számát kiválaszthassa Chicagóban. Ehelyett a helyet Chicagóra szeretné váltani. Innentől kezdve az ügyfél automatikusan összeköti Önt a Chicagó legjobb VPN szerverével. Az alábbiakban láthatja a sebességteszt eredményeit. A chicagói szerverhez való csatlakozás után sikerült elérnünk 52,18 Mbps letöltési sebességet.

VyprVPN chicagói sebességteszt

A VyprVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és VyprVPN felhő élvezheti havonta 12,95 dollárért, vagy évente 60 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 5,00 USD. Az új felhasználókra 3 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Ha érdekli más lehetőségek keresése, nyugodtan nézze meg a top 10 VPN szolgáltatások listája. Nem gondoljuk azonban, hogy ezt kell tennie. A sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a Chicagóban vagy annak közelében található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatók alapján döntöttünk. Így tudja, hogy a legjobb sebességet fogja elérni. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. Senki sem akarja látni kedvenc sporteseményét vagy webhely-puffert. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Remélhetőleg felhasználhatja útmutatónkat a helyes döntés meghozatalához.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me