A legjobb VPN-k Fort Worth számára

Fort Worth, TexasFort Worth, Texas, az Egyesült Államok 15. legnagyobb városa. Tarrant megye megye székhelye és közel 350 négyzet mérföldnyi területet foglal le. Noha a lakosság 874 ezer ember, a metróövezet az ország 4. legnagyobb megyéje. Szinte bármit, amit meg akar tenni a város látogatása közben, megteheti ott. Ez magában foglalja a múzeumok meglátogatását, a vidámparkokba való eljutást, a focimeccseket vagy másokat. Fort Worth ad otthont a Texas Keresztény Egyetemen (TCU) szarvas békáknak is. Ha úgy találja, hogy ott nyilvános WiFi-t kell használnia, akkor feltétlenül használjon VPN-t. Vessen egy pillantást a Fort Worth legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
4Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Fort Worthnak hosszú és emeletes múltja van. 1848-1849-ben az Egyesült Államok Háborús Osztálya létrehozta az erődöt a Szentháromság-folyó Tiszta villájának és Nyugati villájának metszéspontján. Ez volt a hét erődítmény egyike, amelynek célja a texasi telepesek védelme a mexikói-amerikai háború után. A névmás, William Jenkins Worth vezérőrnagy, 1849 januárjában halt meg a kolera miatt, amelyet esetleg a Szentháromság-folyó elkapott. A késő 1800-as években a város népszerűvé vált, mivel megállt a Chisolm-ösvényen.

Manapság a város meglehetősen gazdag, és ott még sok tennivaló van. Ez magában foglalja a Fort Worth Stockyards, építészet, múzeumok, zenei helyszínek, színházak, parkok és még sok más látogatását. Mint már hallotta, a sport hatalmas az államban. Ha azt szeretné nézni, hogy a TCU Horned Frogs az NCAA I divízió futballát játszik, a Texas Wesleyan University kosárlabdát játszik, a Bell Helicopter Fegyveres Erők Bowlját vagy akár a Nemzeti Kollégiumi Asztalitenisz Szövetséget is, akkor nem lesz távol a jó szórakozástól..

A környéken élő emberekkel és a tennivalóval sokan sokan nyilvános WiFi-t használnak. Noha ez nagyszerű a legtöbb ember számára, meg fogja találni a részesedését a számítógépes ló tolvajokban is. Ezek az emberek csak arra várnak, hogy ellopják az Ön személyes adatait, ha Ön nem védett. Bt VPN használatával azonban létrehozhat egy privát, biztonságos és titkosított kapcsolatot a használni kívánt szerverrel. Ez megóvja az érzékeny adatait a lopástól.

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a hálózati korlátozásokat és a földrajzi blokkokat. Ha megpróbál valamilyen adatfolyamot közvetíteni vagy online hozzáférni, akkor üzenetet kaphat arról, hogy a tartalom az Ön területén nem érhető el. Ha egy iskolában, szervezetben, üzleti vállalkozásban vagy más helyen tartózkodik, bejuthat a tűzfalakba. Ebben az esetben VPN használatakor becsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol van. Mivel a VPN titkosítja az Ön adatait, a blokkoló szoftver nem tudja észlelni, amit éppen néz. Ily módon hozzáférhet bármihez, amit látni akar.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Fort Worth legjobb VPN-jeit.

1. A Fort Worth legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Dallas sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Természetesen ez igaz egy szerver használatára is Dallasban. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Dallas szerver helyét. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Dallasban, és a sebesség 59,20 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Fort Worth legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Dallas sebességteszt

A NordVPN 35 szervert üzemeltet Dallasban. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. De kedvesen megadták nekünk a Dallas szerverszámát. Csatlakozni szeretne a következő szerverek egyikéhez: 381-384, 633-644, 793-800, 837-838, 839, 1027-1030, 1037-1040. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Kipróbáltuk az Egyesült Államok # 642 szerverét Dallasban, és gyorsnak találtuk 61,94 Mbps letöltési sebességgel.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Fort Worth legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

A Fort Worth az egyik legnagyobb csomópont sokféle vállalkozás számára, és ennek még nagyon sokat kell tennie. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish meglehetősen jól működik a városban, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint a listánkban szereplő többi vállalatnál. Ez teszi őket a Fort Worth VPN-jeinek egyikévé.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Dallas sebességteszt

Az IPVanish 36 szervert üzemeltet Dallasban, és választhat úgy, hogy csatlakoztassa bármelyikéhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például dal-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Dallasban, a dal.a07.ipvanish.com, és a sebesség 63,66 Mbps volt. Kábel-Internet-kapcsolataink ugyanolyan sebességgel működnek ki.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

4. A Fort Worth legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Dallas sebességteszt

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Az egyszerűség nem azt jelenti, hogy alá kell becsülnie. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 62,07 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott Dallashoz.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 3,49 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A Fort Worth legjobb VPN-je: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

StrongVPN Dallas sebességteszt

A StrongVPN 6 szervert üzemeltet Dallasban. Nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza az Egyesült Államok – Dallas lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy Dallas-i szerverhez, teszteltük a sebességünket, és 61,17 Mb / s sebességűnek találtuk.

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló havi 4,37 dollárba kerül. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

Ha alternatívákat keres a fenti lehetőségekhez, akkor mindig megnézheti a top 10 VPN szolgáltatások listája. Nem gondoljuk azonban, hogy erre szükség lesz. Döntéseinket a sebesség, megbízhatóság, ár, biztonság és a DFW területén található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatók alapján hoztuk meg. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. Ha bármilyen tartalom streamingét tervezi, a sebesség nagyon fontos. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Remélhetőleg útmutatónk segít a lehető legjobb döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map