A legjobb VPN-k Gainesville-be, Florida

Gainesville, Florida, az állam északi részén található. Lakossága körülbelül 127 ezer fő, de a metró területe 337 ezer fő. 2007-ben a Cities Ranked and Rated az Egyesült Államok életének legjobb helyét szavazta meg, és a belépéskor az ötödik legnagyobb egyetemi campus, a Florida Gators University otthona. Az iskola messze a legnagyobb munkáltató a városban. Ha meglátogatja Gainesville-t, akkor biztosan biztosan használjon VPN-t nyilvános WiFi használatakor. Erről többet fogunk mondani, miután megnézte a Gainesville-hez tartozó legjobb VPN-ek listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Surfshark$ 3.49Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Ha ismeri az amerikai történelem, akkor már tudja, hogy a paleo-indiánok 12 000 évvel ezelőtt lakották Gainesville területét. Amikor Hernando de Soto 1539-ben áthaladt a térségben, a bennszülött amerikaiak kevés ellenállásúak voltak az európai betegségekkel szemben. Emiatt a betegségek megsemmisítették az őshonos populációkat. A spanyol lázadás elnyomása szintén csökkentette a népességet. A spanyolok a fennmaradó népességet átalakították római katolicizmussá és missziókba szervezték.

Manapság számos dolog vonzza az embereket a körzetbe. Ide tartozik a Floridai Természettudományi Múzeum, a Harni Művészeti Múzeum, a Floridai Egyetem Művészeti Főiskola, valamint 2 nagy művészeti fesztivál, színház, zenei fesztivál és még sok más. Mint már említettük, a város otthona a Florida Gatorsnak. Labdarúgó-csapata a Délkeleti Konferencia egyik leg dominánsabb csoportja.

Nem számít mi a oka a város látogatásának, nagy esély van arra, hogy valamikor nyilvános WiFi-t fog használni. Mielőtt megtenné ezt a lépést, fontos először VPN-t használni. Bár mindenki szereti az ingyenes WiFi-t a körzetbeli vállalkozásoknál, a bűnözők is szeretik. Fogadhat, hogy vannak olyan internetes hálózatok, amelyek csak arra várnak, hogy kihasználják mindazokat, akik nem biztonságos módon csatlakoznak a nyilvános WiFi hálózathoz. Ha körülnéz a helyén, ahol van, valaki laptopnal ellophatja az Ön adatait, amikor ránéz. VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez rendkívül megnehezíti bárki számára az érzékeny információk megismerését.

A VPN használatának második része az, hogy segítsen megkerülni a hálózati korlátozásokat és a földrajzi blokkokat. Ezeknek sok neve van, beleértve a tűzfalakat és az áramszünetet is. Ha hálózatban vagy, és olyan üzenet jelenik meg, amely azt mondja, hogy blokkolja azt, amit látni próbál, ez egy tűzfal. Hasonlóképpen, ha online futballmeccseket próbál megnézni, akkor blokkolva vannak, mert a tévében jelenítik meg. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor a blokkoló szoftver arra enged következtetni, hogy valahol máshol található. Ezenkívül a forgalom titkosítva van, így nehéz blokkolni azt, amit nem tud.

Ha ezen okok közül bármelyiknek vagy mindkettőnek van értelme, akkor a VPN fedezi Önt. Nem számít, milyen szolgáltatónál jelentkezik, a szolgáltatók sokféle protokollválasztást kínálnak Önnek. A két legjobban használható az IKEv2 és az OpenVPN. Bár nem minden szolgáltató kínálja az első lehetőséget az összes platformon, mindkettő csak jól működik. Az OpenVPN kiválasztásakor a szolgáltatók választhatnak a TCP és az UDP verziók között. Ha igen, akkor az UDP gyorsabb, míg a TCP kiváló választás azok számára, akik kapcsolódási problémákkal küzdenek.

1. A legjobb VPN Gainesville-hez: IPVanish

IPVanish

Gainesville remek látogatási hely, számos látnivalóval és jó időjárással rendelkezik. A városban azonban nincs szerver. Ezért kell csatlakozni egy szerverhez Atlantában (mivel ez a környék legközelebbi városa). Ha ezt megteszi, rájössz, hogy a városban a kapcsolatok gyorsak, és az igényeinek megfelelően működnie kell. Ez teszi az IPVanish-t az egyik legjobb választási lehetőségnek Gainesville-ben tartózkodása közben.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN szoftver$ 7.50$ 58.497 nap

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN az Egyesült Államokban a sebességtesztjeink során. Az ország egész területén több szerverhely található. Kiválaszthat egy adott helyet vagy egy szervert.

Az IPVanish 50 szervert üzemeltet Atlantaban (a régió legközelebbi szervere), és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Teszteltünk egy IPVanish szervert Atlantában, atl-a47, és a sebesség 129,95 Mbps volt..

IPVanish Jacksonville sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A tagoknak 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A legjobb VPN Gainesville-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN gyors kiszolgálói hozzáférése és a MediaStreamer kombinációja intelligens DNS-szolgáltatásként működik a földrajzilag blokkolt tartalom feloldásához. A szolgáltatás nemcsak segítséget nyújt a kapcsolat titkosításában, hanem felszámolja az élő sporteseményeket is. Még a legfrissebb élő szórakoztató és sportesemények listája található az ExpressVPN webhelyen.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Atlanta szerver helyét. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Atlantában és a sebesség 68,01 Mbps volt.

ExpressVPN Jacksonville sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN Gainesville-hez: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecablakok$ 11.99$ 49.5045 nap

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Hozzáférhet például az Amazon Prime videótartalmához az Egyesült Államokban, Németországban vagy másokban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Gainesville közelében, megnyitottuk a Windows ügyfelet és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” lehetőségre. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Atlantában. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 122,51 Mbps volt.

CyberGhost Jacksonville sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 3,50 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A Gainesville legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet Atlantában (mert közel van Gainesville-hez). Sajnos az ügyfél nem jeleníti meg a szerver városát. Azonban kedvesen megadták nekünk az Atlanta szerverszámait. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük az Egyesült Államok szervert Atlantaban, és a teljesítmény 98,41 Mbps volt.

NordVPN Jacksonville sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 2 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. A Gainesville legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférésA privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 28 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. Felsorolták a szerver helyét ábécé sorrendben országonként. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen kapcsolatba léphet Atlanta helyszíneivel.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly2 YearsRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPablakok$ 6.45$ 59.957 nap

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows kliense nagyon egyszerű. A felhasználás és a beállítások miatt sokat nem fog elérni. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 126,47 Mbps sebességgel futott, amikor egy Jacksonville szerverhez (a területhez legközelebb) volt csatlakoztatva..

PIA Jacksonville sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik Gainesville-ben szeretnének biztosítani a névtelenséget. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Annak ellenére, hogy úgy érezzük, hogy a lehető legjobb lehetőségeket nyújtottuk Önnek, mindig megnézheti a mi lehetőséget top 10 VPN szolgáltatások listája. Választásaink a sebességen, a megbízhatóságon, az áron és a biztonságon alapulnak. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverei ugyanazon Gainesville régióban vagy annak környékén találhatók. Ilyen módon a lehető legjobb sebességet érheti el. Természetesen minden opciónknak nagyszerű hálózata van. A sebesség akkor fontos, ha tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. Az élő sportesemények nézése csalódást okozhat, ha pufferol egy fontos játék során. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Útmutatónk segítségével megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map