A legjobb VPN-k gyilkos kapcsolóval

VPN gyilkos kapcsolóÖrülünk, hogy egyre növekszik a fejlett adatvédelmi funkciókat kínáló VPN-szolgáltatások száma. Az egyik legfontosabb szolgáltatás, amelyet sok felhasználónak kínálhatnak, a VPN megszakító kapcsoló. Látni fogja azt is, mint egy Internet kill kapcsolót. Az ötlet az, hogy megsemmisítse az online kapcsolatot bármikor, amikor a VPN leesik. Egyesek lehetővé teszik, hogy meghatározott alkalmazásokat állítson be, míg mások blokkolják az internetes kommunikációt mindaddig, amíg a VPN újra nem csatlakozik. Itt röviden áttekintjük a legmegfelelőbb VPN-ek listáját, amelyek ölési kapcsolóval rendelkeznek.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Azt is észre fogja venni, hogy számos VPN-kikapcsolási funkcióval rendelkező vállalatnak szintén nincs naplózási irányelve. Mind a gyilkosság váltás, mind az elkötelezettség, hogy ne jelentkezzen be a felhasználók tevékenységeire a hálózatán, erős jelek arra, hogy a szolgáltató komolyan veszi az Ön személyes adatait. Vessen egy pillantást néhány olyan VPN-szolgáltatásra, amelyek VPN-megszakító kapcsolóval rendelkeznek. Ezután kidolgozzuk az egyes szolgáltatók funkcionalitását, valamint a naplózási politikájuk részleteit, mivel szerintem sok VPN-felhasználó a lehető legmagasabb szintű adatvédelmet kívánja.

További késedelem nélkül a következőkben bemutatjuk a legjobb VPN-ket egy kill kapcsolóval:

1. A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN a világ egyik legismertebb VPN-szolgáltatója. Komolyan gondolkodnak a felhasználói adatvédelemről, és több lépést megtettek annak érdekében, hogy a felhasználói adatvédelem kiemelt prioritást élvezzen. Kezdetként az ExpressVPN nem tart tevékenységi naplókat. A tagok használatát a hálózaton nem követik nyomon. Úgy tesznek egy lépést tovább, hogy erős titkosítást és olyan fejlett funkciókat alkalmaznak, mint például a Network Lock, hogy megvédjék az Ön személyes adatait, amikor a kapcsolat megszakad..

ExpressVPN hálózati zár

Itt egy részletesebb bemutatás az ExpressVPN Network Lock (kill switch) beállításáról a Windows VPN kliens Általános lapon. Itt állíthatja be azt a funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a VPN-kapcsolat elveszik.

A hálózati zár alapértelmezés szerint engedélyezve van, így nem kell tennie semmit a szolgáltatás előnyeinek kihasználása érdekében. Amint az a fenti képen látható, a hálózati zár „biztosítja, hogy az internetes forgalom az ExpressVPN biztonságos alagúton haladjon keresztül, és leállítsa az összes forgalmat, ha az ExpressVPN váratlanul megszakad”. Teszteltük a kill kapcsoló funkciót, és ez jól működik. A hálózati zár funkciót az ExpressVPN Mac, Linux és router alkalmazásokban is beállíthatja.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Internet kill kapcsoló

A NordVPN kifejlesztett egy internetes megszakító kapcsolót, és jelenleg az egyéni alkalmazásukban támogatja a Windows és a Mac rendszert. Van egy alkalmazásmegszakító-kapcsoló, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mely alkalmazások indítsák el a kapcsolatot, ha a VPN leesik.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost automatikus kikapcsoló

A CyberGhost tartalmaz egy automatikus kill kapcsolót mind a Windows, mind a Mac kliensekben. Megtalálja a beállítás alatt felsorolt ​​funkciókat. Engedélyezze az internetes forgalom automatikus blokkolását, ha VPN-kapcsolat problémát észlel.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos okból kifolyólag a legjobban értékelt VPN-szolgáltatás webhelyünkön. A leggyorsabb hálózat mellett az IPVanish elkötelezett a felhasználói adatvédelem mellett. Először az, hogy nem jelentkezik a felhasználó tevékenységeire a hálózatán. Egy lépéssel tovább haladnak, és VPN kill kapcsolót kínálnak a Windows és a Mac OS X számára. Ezek egyike azoknak a VPN szolgáltatásoknak, amelyek a funkciót a Mac felhasználók számára kínálják..

IPVanish VPN kill kapcsoló

Vessen egy pillantást a VPN-ügyfél IPVanish kapcsolatbeállítási oldalára. Itt állíthatja be a hálózat megölésének funkcióját, ha a VPN-kapcsolat elveszik.

Mint láthatja fent, az IPVanish rendelkezik egy funkcióval az IP-cím időszakos megváltoztatására. Beállíthatja, hogy az ügyfél megváltoztassa az Ön IP-címét egy meghatározott időközönként. Megadhat alternatív portszámot is, és az UDP helyett TCP-t használhat. Noha azt javaslom, hogy ragaszkodjunk az OpenVPN (UDP) kapcsolatokhoz a legjobb teljesítmény érdekében.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A listát magán-Internet hozzáféréssel zárjuk le. A PIA néven ismeretes társaság nagyon jól ismert a felhasználói adatvédelem iránti elkötelezettségéről. Ők voltak az elsők között, akik VPN kill kapcsolót kínáltak, és mind Windows, mind Mac operációs rendszereken támogatják. Íme néhány további részlet közvetlenül a PIA-tól:

Az Internet kill kapcsoló aktiválja a VPN leválasztás védelmét. Ha leválasztja a VPN-t, az internet-hozzáférése nem működik. Újraaktiválja a normál internet-hozzáférést, ha kikapcsolja a kill kapcsoló módot, vagy kilép az alkalmazásból.

Azoknak a felhasználóknak, akik egyszerre csatlakozhatnak két kapcsolathoz (pl. Vezetékes és vezeték nélküli), nem szabad használni ezt a funkciót, mivel csak 1 aktív kapcsolattípust állít le..

PIA VPN kill kapcsoló

A PIA nem áll meg ezen a ponton, mivel szigorú bejelentkezési szabályzattal és számos fejlettebb funkcióval rendelkeznek a magánélet védelme érdekében. Vessen egy pillantást az ügyfélbeállítások oldalára. Mint láthatja, a Privát Internet hozzáférés a DNS szivárgás elleni védelmet is kínál, hogy megakadályozza a DNS-lekérdezések szivárogását a VPN használata közben. Nekik van egy „Titkosítás” beállítási képernyő is, amely lehetővé teszi az adatok titkosításának, az adatok hitelesítésének és a kézfogás módszerének beállítását..

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 2,50 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Elolvashatja a top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket, de nagyon ajánlom a fent felsorolt ​​szolgáltatásokat azok számára, akik extra biztonsági funkciókat szeretnének. Kiválasztottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz az adatvédelem (nem naplózási politika és titkosítás), a VPN kill kapcsoló funkció, a P2P / fájlmegosztás támogatása, a kiszolgálóhelyek elérhetősége a kulcsfontosságú helyeken, teljesítmény, megbízhatóság és ár alapján. Nagyon sok kiszolgálóval és nagy sávszélességgel rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map