A legjobb VPN-k Hawaiira

hawaiiHawaii állam egy sor sziget volt az utolsó amerikai állam, amely bekerült az unióba. A méret 43. helyen van, állandó lakossága 1,42 millió ember. Az állam több szempontból is egy tevékenység melegágya. A természeti szépség és a mérsékelt éghajlat miatt is nagyon látogatott. Noha Honoluluban, Mauiban és másutt még sok tennivaló van, nagy valószínűséggel a mobiltelefonján vagy a laptopján keresztül szeretne csatlakozni az internethez, amíg ott van. Ezt azonban VPN használata nélkül nem akarja megtenni.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A VPN használatának legnagyobb oka Hawaii-ban az Ön személyes adatainak védelme. Ezt az amerikai államot néha keleti kapunak tekintik. Az időjárás nagyszerű, és egy hatalmas turisztikai helyszín, de ez kiváló a számítógépes bűnözők számára. Senki sem akarja, hogy tőlük lopják meg a személyes adataikat. VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre a választott VPN szerverrel. Ez sokkal nehezebbé teszi az érzékeny adatok veszélyeztetését.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Bár Hawaii az Egyesült Államok állama és nem igazán foglalkozik cenzúrával, továbbra is problémái lehetnek a földrajzi blokkok megkerülésével kapcsolatban. Ezek a tömegtájékoztató társaságok és szervezetek által végrehajtott blokádok, amelyek megakadályozzák, hogy a felhasználók láthassanak anyagot a megcélzott területen kívül. Ebben az esetben VPN szerver használatával csatlakozhat egy másik régióhoz. Ez lehetővé teszi, hogy otthoni kedvenc tartalmait megnézze, vagy új tartalmakat nézzen meg.

Ez a VPN használatának legnagyobb oka, ám másokat is felfedezhet, amikor feliratkozik a szolgáltatásra. A magánélet védelme és a földrajzi korlátozások megkerülése között jó ötlet az egyik használata. Most, hogy tudja, miért számít, beszéljünk a lehetőségekről.

Mi a legjobb VPN Hawaii számára?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a Hawaii számára legmegfelelőbb VPN-k listájának meghatározására:

 • Képesség megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat és a sportkimaradásokat
 • Hálózati stabilitás a megszakítások minimalizálása érdekében
 • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
 • Katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében
 • Sebességtesztek, amelyek jól teljesítettek a régióban

További késedelem nélkül a Hawaii számára elérhető legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN Hawaii-on: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Los Angeles szerver helyét. Mint láthatja, Honoluluban és Mililaniban teszteltünk. A sebesség meghaladta a 165 Mbps-ot.

ExpressVPN Hawaii sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Hawaii-on: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet Kaliforniában. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert, amely Los Angelesben található Hawaii felé. Mint láthatja, a teljesítmény lenyűgöző volt, ha a letöltési sebesség meghaladta a 144 Mbps-ot.

NordVPN Hawaii sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Hawaii-on: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA tisztességesen teljesít a régióban. Amikor csatlakoztunk az LA szerverhez, a sebesség 112 és 164 Mbps között változott.

PIA Hawaii sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Hawaii-on: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Teszteltük egy Los Angeles-i IPVanish szervert Hawaii szervereinek, és a sebesség 76 és 94 Mbps között volt..

IPVanish Hawaii sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. A legjobb VPN Hawaii-on: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel Los Angelesben (a szigetekhez legközelebb eső hely) kiszolgálót próbáltunk kipróbálni, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája. A CyberGhost hálózat kiszolgálókat tartalmaz LA-ben. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 6 és 12 Mb / s sebességgel teszteltük Hawaiira.

CyberGhost Hawaii sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Azok számára, akik más lehetőségek iránt érdeklődnek, nyugodtan nézze meg a top 10 VPN lista. Nem érezzük azonban, hogy szüksége lesz rá. Választásaink a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az egyenletes áron alapultak. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverei Hawaii közelében helyezkednek el. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Nem számít, melyiket választja, mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. A sebesség határozottan fontos lehet, függetlenül attól, hogy mit tervez a szigeten. Útmutatónk segítségével megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map