Hong KongHong Kong Kína autonóm állam, amely körülbelül 12 mérföldre van a szárazföldtől. Annak ellenére, hogy kínai uralom alatt áll, határozottan más. Ez annak a 99 éves bérleti szerződésnek a következménye, amelyet Nagy-Britannia 1898 és 1997 között tartott. Ez a titokzatos régió ismert, hogy keleti és nyugati érzései vannak, és magas szintű gazdasági szabadságot élvez. Az is figyelemre méltó, hogy ez a világ legnagyobb re-export központja. Ha azt tervezi, hogy meglátogatja ezt a vad várost / államot, akkor VPN-t használ. Van néhány nagyszerű oka ennek, ám egy pillanat alatt többet beszélünk róluk. Most azt javasoljuk, hogy vessen egy pillantást Hongkongi legjobb VPN-ek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5VyprVPN$ 3.75VyprVPN73jelölőnégyzetet

Hong Kong a világ egyik legnagyobb üzleti központja. Ezért nem meglepő, hogy az ország megosztja az üzleti és szabadidős utazást. A gazdasági szektorok nagy részét nagy- és kiskereskedelem, éttermek és szállodák alkotják. A HK kormánya nem rendelkezik kötelező megőrzési politikával, de Kína nyomon követi a weboldalakat érzékeny jellegű politikai tartalmak szempontjából. Ez azt jelenti, mindaddig, amíg nem beszél a kínai kormány ellen, általában egyedül marad.

Érdekes paradoxon tűnik a HK-ban a kalózkodás szempontjából. Ha a bíróságok lemondási értesítéseket bocsátanak ki, akkor nincs információ. A végeredmény azt jelenti, hogy az eltávolításra vonatkozó figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyják, és kevés lehet tenni annak tényleges ellenőrzése érdekében. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi helyzetben Hongkong a saját szabályai szerint él. Ez arra vezet, hogy miért indokoltunk a VPN használatát Hongkongban tartani.

Csak azért, mert a kínai kormány általában nem zavarja Hongkong látogatóit, ez még nem jelenti azt, hogy ez a politika folytatódni fog. Ha úgy érzik, hozzáférhetnek az Ön adataihoz. Ezen felül fogadhat, hogy bárhol vannak számítógépes bűnözők, akik várják az utazók előnyeit. Bármilyen nyilvános WiFi-t használva kiszolgáltatottá válhat a támadásoktól. Amikor csatlakozik egy választott szerverhez, titkosított kapcsolatot hoz létre. Ez segít megvédeni Önt mindenkitől, aki el akarja lopni az Ön adatait.

További jó ok a különböző régiók tartalmának feloldása. Például néhány streaming szolgáltatásnak különböző könyvtárak vannak, attól függően, hogy hol tartózkodik. Ha csatlakozik egy szerverhez a kívánt régióban, akkor hozzáférhet ehhez a régióhoz, akárcsak ott voltál. Ne korlátozódjon a fizikai helyzetére.

A VPN használata a személyes adatainak a tolvajoktól való védelmétől a földrajzi blokkok megkerüléséig segíti a célok elérését. Ha feliratkozik a szolgáltatásra, felfedezheti más felhasználásokat is. Most, hogy látja, miért fontosak a VPN-ek Hongkongban, megosztjuk, mit kell keresni, amikor választja. Beszéljünk a protokollokról.

Számos protokoll elérhető a közösségben. Mindazonáltal, amikor csak akarja, az OpenVPN-t választja. Ez a sebességén és biztonságán alapszik. Nyílt forráskódú struktúrája teszi a legjobb elérhetővé. Ha választhat egy TCP és az UDP verzió között, akkor mindkettő jól működik. A különbség az, hogy az UDP gyorsabb, de a TCP segít, ha kapcsolódási problémái vannak.

Most ugorjunk be, és vessünk egy pillantást Hong Kong legjobb VPN-jeire.

1. Hongkongi legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Kína ExpressVPN sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a szerver helyének a városig történő kiválasztását. A kezdéshez ki kell választania az „Összes” fület, és gépelni kell Hongkongba a keresési mezőbe. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint látható, teszteltünk egy szervert Hong Kongban, és a sebesség 57,33 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Hongkongi legjobb VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Hong Kong egy csodálatos város és egy különleges gazdasági régió része. Itt található a legtöbb, ha nem az összes kínai szerver. Ezért kell ott csatlakoznia egy szerverhez. Ha ezt megteszi, rájössz, hogy a városban a kapcsolatok gyorsak, és az igényeinek megfelelően működnie kell. Ez teszi az IPVanish-ot az egyik legjobb választási lehetőségnek Hongkongban tartózkodása során.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN az Egyesült Államokban és Ázsiában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni az egész régió országaiban. Kiválaszthat egy adott helyet vagy egy szervert.

IPVanish Hong Kong sebességteszt

Az IPVanish 19 szervert üzemeltet Hongkongban (a régió legközelebbi szervere), és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Furcsa módon 2 különféle módon sorolnak fel Hongkong szervereit. Noha Kína, majd Hong Kong kiválasztásával találhatja meg őket, akkor eltérő készlet is megtalálható, ha országot Hongkongot választ. Teszteltünk egy IPVanish szervert Hongkongban, hkg-c18, és 55.06 Mbps sebességet találtunk..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. Hongkongi legjobb VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Chengdu sebességteszt

A PIA Windows kliense nagyon egyszerű. A felhasználás és a beállítások miatt sokat nem fog elérni. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 58,57 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott Hong Konghoz.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 3,49 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Hongkongi legjobb VPN: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

StrongVPN Guangzhou sebességteszt

A StrongVPN számos szervert üzemeltet Hongkongban (mivel ez a legközelebbi régió). Nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza a Hong Kong – Hong Kong lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy hongkongi szerverhez, teszteltük sebességünket és 61,36 Mbps sebességűnek találtuk.

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló havi 4,37 dollárba kerül. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

5. Hongkongi legjobb VPN: VyprVPN

VyprVPN

A VyprVPN csapata a texasi Austinból származik, és régóta harcol a felhasználói internet-magánéletért. Több éven át otthont adtak az éves adatvédelmi testületnek az SXSW-nél, és még Washingtonban is töltöttek időt az adatvédelmi reformok lobbizására. Meg fogja találni, hogy a VPN-szolgáltatás összhangban van az értékeikkel.

A VyprVPN használatával néhány hozzáadott funkciót észlel, attól függően, hogy melyik fiókot választja. A VyprVPN Premium terv öt egyidejű kapcsolatot, VyprVPN Cloudot és Chameleon protokollt tartalmaz. A VyprVPN Cloud szolgáltatás lehetővé teszi, hogy saját VPN-kiszolgálóját a felhőben vezérelje, míg a Chameleon protokoll segíti a kínai országokbeli felhasználók körében a kormány cenzúráját..

VyprVPN Wuhan sebességteszt

A VyprVPN kliens lehetővé teszi, hogy kiválassza a használni kívánt városot. Természetesen érdemes választani egyet Hongkongban. Onnan. az ügyfél automatikusan összeköti Önt a hongkongi legjobb VPN szerverrel. Mivel kiválaszthatja az adott protokollt, javasolják saját szabadalmi protokolljuk használatát, amelyet Chameleonnak hívnak. A hongkongi szerverhez való csatlakozás után sikerült elérnünk 19,68 Mbps letöltési sebességet.

A VyprVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és VyprVPN felhő élvezheti havonta 12,95 dollárért, vagy évente 60 dollárért. Az éves beszámoló havi 5,00 dollárba kerül. Az új felhasználókra 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Itt vannak a mi az első 10 VPN-szolgáltatás különféle lehetőségekre, de úgy gondoljuk, hogy a legjobban elégedett lesz az általunk említett választásokkal. Ezeket a választásokat másokkal szemben választottuk meg a biztonság, a regionális helyek, a sebesség és az ár alapján. Emellett olyan jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk, amelyekhez valószínűleg csatlakozni szeretne.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me