A legjobb VPN-k Houston számára

HoustonHouston, Texas, az Egyesült Államok második legnagyobb államának legnépesebb városa. Ez a megye ötödik legnagyobb metróterülettel rendelkezik, alig több mint 6,3 millió embert. A város számos különféle dologról ismert, az egészségügytől az űrkutatásig, és az állam legváltozatosabb. Noha számos tényező alátámasztja Houston vonzerejét, a nyilvános WiFi használata VPN-szolgáltatás előfizetése nélkül rossz ötlet. Egy pillanat alatt többet magyarázunk. Először vessen egy pillantást a Houston legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Houstonban, valamint az idegenforgalomban sok minden miatt számos létesítmény ingyenes WiFi-t kínál vendégei számára. Noha ez sok ember számára nagyszerű dolog, a bűnözők számára is nagyszerű. Ez nagyszerű ok a VPN használatához. Biztonságos és titkosított kapcsolat létrehozásával a választott szerverhez nagymértékben csökkenti az érzékeny adatok ellopásának esélyét. Ha nem használ egyet, nyitva hagyja magát, és kiszolgáltatott lehet a támadásokkal szemben.

Egy másik ok, amiért érdemes használni a VPN-t, az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Időnként a vállalatok, iskolák, főiskolák és még országok is technológiát használnak annak megakadályozására, hogy egy adott területen kívülről láthassanak tartalmat. Ha megpróbál egy másik régióból származó tartalmat streamálni, mint amelyben jelenleg tartózkodik, akkor ezek a csoportok megakadályozzák, hogy láthassa. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, megkerülheti az ilyen típusú blokkokat.

Ez a két ok a VPN használatának alapjai Houstonban történő látogatáskor. A fiókjába való feliratkozáskor azonban más okok is észlelhetők. A magánélet védelme vagy a földrajzi blokkok megkerülése érdekében mindkét cél VPN segítségével érhető el. Most a sajátosságokról fogunk beszélni. A VPN-k titkosítási protokollok segítségével védik Önt. Ennek ellenére nehéz lehet jó szolgáltatót vagy akár protokollt választani.

Mi a legjobb VPN Houston számára?

Annak meghatározására, melyik a legjobb válasz, néhány különféle tényezőt vizsgáltunk meg.

 • Szolgáltatók, amelyek nem vezetnek naplókat
 • Katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében
 • Nagyteljesítményű szerverek a Houston körzetében
 • Hálózati stabilitás a megszakítások elkerülése érdekében
 • képes megkerülni a sportkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat
 • Alkalmazások sok különböző platformra

További késedelem nélkül a Houston legjobb VPN szolgáltatásainak listája van itt:

1. A legjobb VPN Houstonban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Houston sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a legjobb szervert az Ön által választott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Dallasra (mivel ez a legközelebbi lehetőség Houstonhoz). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Dallas szerver helyét. Mint láthatja, Houstonba teszteltünk, és a sebesség 203,21 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Houstonban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Houston sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Dallasban, és ezek közül bármelyiket használhatja. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Teszteltük az Egyesült Államok szerverét Dallasban Houstonba, és 185,57 Mbps letöltési sebességet kaptunk.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Houstonban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Houston sebességtesztMi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Egyszerűsége nem azt jelenti, hogy az ügyfél nem jellemző szolgáltatásgazdagságra. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA 75,73 Mbps sebességgel futott, miközben Houstonhoz volt csatlakoztatva.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Houston legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Houston sebességtesztMivel egy szervert kipróbálni akartunk Dallasban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Dallasban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt Houstonba. Mint láthatja, letöltési sebességünk 92,08 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Houstonban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, beleértve az IPVanish-ot is. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Houston sebességtesztAz IPVanish több mint 30 szervert üzemeltet Houstonban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Amikor egy IPVanish szervert teszteltünk Houstonban, a bom-c06, és a sebesség 154,40 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Most, hogy megvizsgálta a fenti lehetőségeket, más lehetőségek is elérhetők a mi webhelyünkön felső 10 VPN szolgáltatás lista. Úgy gondoljuk azonban, hogy a fentiek a legjobb választás. A sebesség, a megbízhatóság, az ár és a biztonság alapján választottuk meg őket. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálói Houstonban vagy annak közelében találhatók. Ezzel elérheti a legjobb sebességet. A sebesség tényező lehet, ha bármilyen tartalom streamingét tervezi. Mivel minden opciónk jó hálózatokkal rendelkezik, nem hibázhat a döntésekkel. Útmutatónk segítségével választhat a legjobban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map