A legjobb VPN-k Illinoisban

IllinoisIllinois egy állam, amely az Egyesült Államok azon részén helyezkedik el, amelyet középnyugatra tartanak. Közelebb áll azonban a keleti tengerparthoz, mint a nyugati tengerparthoz. Jelenleg az országban a hatodik helyen áll, népesség szerint, becslések szerint körülbelül 12,74 millió lakosa van. Akár meglátogatja az Springfield államfővárosát, akár Chicago belvárosát, számos oka van az állam látogatásának. Ha ön magát a listát fogja számolni, akkor elengedhetetlen, hogy először használjon VPN-t. Egy pillanat alatt megmagyarázzuk, miért olyan hamarosan ilyen fontos. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, nézd meg az illinoisi legjobb VPN-k listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Annak ellenére, hogy gyaníthatja, hogy egyes illinoisi térségek a szürke területen működjenek, nincs tényleges bizonyíték arra, hogy a kormány válogatás nélkül ellenőrizné az internetet. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy biztonságban van azoktól, akik el akarják lopni személyes adatait. A helyi kávézóban való látogatástól egy másik létesítménybe látogatásig a cyberthieves figyelő szeme remegett körül. Ha nem hoz létre biztonságos és privát kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval, akkor valószínűleg fennáll annak veszélye, hogy érzékeny személyeit ellopják. Amikor ezt megteszi, ezt rendkívül megnehezíti számukra.

Miközben az állam vagy az ország cenzúrázza a webhelyeket, továbbra is rengeteg lehetősége van a VPN használatának második okának kihasználására. Ez azt jelenti, hogy feloldjuk a földrajzi korlátozásokat. Ha megpróbál bármilyen sporteseményt online megnézni, amelyben részt vesz az egyik legnagyobb állami csapat, akkor blokkolódik, ha a tévében van. Ezenkívül, ha az USA-n kívüli tartalmakhoz próbál hozzáférni, akkor az ilyen típusú blokkokba is belefut. Ha azonban egy másik régió VPN-hez csatlakozik, akkor a szoftver arra gondolhat, hogy valahol máshol található. Más szavakkal, lehetővé kell tenni a földrajzilag blokkolt vagy eltakart tartalom megtekintését.

Mi a legjobb VPN Illinois-ban?

A kérdés megválaszolásához az államban a legfontosabb tényezőket kell megvizsgálnunk. Mivel ez egy amerikai állam, sokkal fontosabb a földrajzi korlátozó tulajdonságokra összpontosítani. Itt vannak azok, amelyeket használtunk:

 • Szerverek nagy csoportja a leválasztások csökkentésére
 • Az a képesség, hogy megkerüljék az elfedett és földrajzilag korlátozott tartalmat Illinoisban
 • Gyors Illinois-kiszolgálók, amelyek jól teljesítenek a sebesség-tesztekben
 • A Mutliple platformú mobil eszközök támogatása, beleértve az Amazon Firestick-et is
 • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók
 • Erős titkosítás a felhasználók magánéletének védelme érdekében

Itt található egy alaposabb pillantás az illinois-i legjobb VPN-ekre.

1. Legjobb VPN Illinois-ban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Illinois-féle sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. A chicagói kiszolgálókkal azonban nem szabad ezt a problémát feltenni. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az Egyesült Államokat. Ezen a ponton ott választhatja ki a Chicago szervereket. Amikor teszteltünk egy kiszolgálót Chicagóban, és teszteket végeztünk Chicago-ra és Peoria-ra, a letöltési sebesség meghaladta a 120 Mbps-ot.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Legjobb VPN Illinois-ban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Illinois sebességteszt

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert Chicagóban, és gyors eredményeket végeztünk Chicagóba és Peoriaba.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN Illinois-ban: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Illinois sebességteszt

Mivel egy szervert teszteltünk Chicagóban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Chicagóban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük a teljesítményt Chicagóba és Peoriaba, 100 Mbps-nál nagyobb letöltési sebességgel mindkét városban.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. Legjobb VPN Illinoisban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Illinois sebességteszt

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít a régióban. Amikor csatlakoztunk egy chicagói szerverhez, és pozitív eredményekkel teszteltük a sebességet Chicagóba és Peoriaba.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat

5. A legjobb VPN Illinoisban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónkként, amelyet Illinoisban tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Illinois sebességteszt

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Chicagóban, és teszteket végeztünk Chicagóba és Peoriaba szilárd letöltési sebességgel mindkét városban.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

Nemrég felsoroltuk néhány kiváló lehetőséget, amellyel megvédheti magát, ha Illinoisba látogat. Megpróbáltuk világossá tenni, hogy miért olyan fontos itt. Mindenki számára, aki különféle lehetőségeket szeretne látni, várjon egy pillantást a mi oldalunkra az első 10 VPN-lista. Bár ezek is jó lehetőségek, lehet, hogy nem a legjobb választási lehetőségek, ha ott vannak. Ennek oka az, hogy megbizonyosodtunk arról, hogy konkrét választásainkat több tényező, köztük a biztonság, a stabilitás, a sebesség és az ár alapján határozzuk meg. Nem számít, milyen tevékenységeket végez Illinois-ban tartózkodása során, mindenkinek VPN-t kell használnia a felsorolt ​​okok miatt. Útmutatónk segítségével segítünk megtalálni a rendelkezésre álló legjobb lehetőségeket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map