A legjobb VPN-k Iowa számára

IowaIowa egy középnyugati állam, az Egyesült Államokban található. Becslések szerint 3,15 millió lakosa van, sűrűsége az alsó részén van, alig több mint 56 ember négyzetkilométerenként. Számos oka van annak, hogy meglátogassák ezt az államot, beleértve az üzleti lehetőségeket, orvosbiológiai és informatikai területeket, mind a négy évszakot, szórakoztató parkokat, botanikus kerteket és így tovább. Ha az állam egyik látogatója lesz és tervezi a nyilvános WiFi használatát, akkor feltétlenül használjon VPN-t. Erről hamarosan többet magyarázunk. Mielőtt ezt megtennénk, nézzük meg az Iowa legjobb VPN-jeit.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mint látható a fenti listáról, számos váratlan dolgot megtehetsz Iowában. Ez azt jelenti, hogy az állam határozottan behozhatja a turizmust, és a barátságos légkör ráveheti Önt a hamis biztonság érzetére. Sajnos a cybercrooksok ezt is felismerik. Ezért várják el a gyanútlan felhasználókat, hogy feltárják személyes adataikat. Ha nem VPN-t használ, akkor kitéve magát a lopásnak. Ennek ellenére az egyik használata biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre a választott szerverrel. Ily módon sokkal nehezebbé teheti bárki számára a személyes adatainak ellopását.

A VPN használatának következő oka az állam, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat. Különböző helyeken csatlakozhat egy olyan hálózathoz, amelynek korlátozása van arra vonatkozóan, hogy hová mehet és nem tud menni. Természetesen ezeket tűzfalaknak hívják. Ha egy másik hely VPN-hez csatlakozik, akkor a szoftver arra gondolhatja, hogy valahol máshol található-e. Ily módon a várakozásnak megfelelően hozzáférhet a tartalomhoz.

Mi az Iowa legjobb VPN-je?

Legalább van esély arra, hogy olyan emberekkel találkozol, akik el akarják lopni az Ön személyazonosságát. Emiatt elsősorban a magánélet védelmére szolgáló tényezőkre összpontosítunk. Ezeknek a kritériumoknak a felhasználásával megválaszolhatjuk, mi az a legjobb VPN az Iowa számára.

 • Erős titkosítás katonai minőségű elemekkel, hogy megvédje magát Iowában
 • VPN-társaságok, amelyek szigorúan nem naplózási irányelveket kínálnak.
 • Képesség megkerülni a tűzfalakat és a földrajzi korlátozásokat, amíg Iowa államban van
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
 • Nagyfokú stabilitással rendelkező hálózatok, hogy elkerülhetőek legyenek a csatlakozások
 • Azok a kiszolgálók, akik Iowában és a régióban teljesítenek jól a sebességteszteken

Most nézzük meg közelebbről az Iowa legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN az Iowa számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg a Kansas City-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy szerverhez Kansas City-ben és teszteltünk a Des Moines, a Cedar Rapids és a Davenport számára. A teljesítmény kiváló volt, 108 Mbps-ot meghaladó sebességgel mindhárom városban.

ExpressVPN Iowa sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Az Iowa legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban (a legközelebbi hely). A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy Chicagóban található szerverhez, és teszteltük a Des Moines, a Cedar Rapids és a Davenport számára. A letöltési sebesség 93–107 Mbps volt.

Iowa NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN az Iowa számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy szervert teszteltünk a Chicagóban (a legközelebbi hely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Chicago-ig és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája Chicagóban. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Chicagóban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltünk a Des Moines, a Cedar Rapids és a Davenport számára. Mint láthatja, letöltési sebességünk 101 Mbps és 104 Mbps volt.

Iowa CyberGhost sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

Noha a fent felsorolt ​​Iowában nagyszerű VPN-lehetőségeket lehet használni, vannak más szolgáltatók is az első 10 VPN-lista. Annak ellenére, hogy mindannyian jól fognak menni, úgy döntöttünk, hogy a lehető legjobban optimalizáljuk őket Iowa számára. A VPN-védelem jó ötlet, függetlenül attól, hogy a tervek miként állnak fenn az államban. Útmutatónk segítségével segíthetünk abban, hogy helyes döntést hozzon az Ön igényei szerint.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map