JapánJapán egy szigeti nemzet, amely közel 7000 különböző szigetből áll a Csendes-óceánon. Annak ellenére, hogy szigeteket alkot, az ország a világ egyik legfejlettebb technológiai országa. A kínai szövegek említik az első századból származó A. Japánt. Az ország arról is ismert, hogy a közvélemény érzékeli a becsület tiszteletét, valamint a „rajzfilmeket”, amelyeket mangának vagy anime-nek hívnak. Bár vannak új szabályok a kalózkodás elleni küzdelemről, vannak olyan adatmegőrzési törvények is, amelyek érvényben vannak. Ennek ellenére hozzájárulhat az adatok biztonságához a VPN segítségével.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Japán új szabályokat fogadott el az online kalózkodásról, akár tíz év börtönre és akár 10 millió fine pénzbírságot (81 053 dollárt) a nagy bántalmazókra. 580 webhely található, amelyek elsősorban az animere vagy a mangára ​​összpontosítanak. A probléma az, hogy egyikük sem található Japán határain. Bár vannak más országok is, amelyek problémákat okoznak, az egyik legnagyobb probléma Japánnal szemben Kína. Noha az egész legitim szektor állítólag körülbelül három milliárd dollár értékű, önmagában az USA és a kínai elem csaknem kétszeresét érinti. Úgy tűnik, hogy Peking nem érdekli a saját törvényeik megsértését, annak ellenére, hogy aláírták az összes fontosabb szerződést.

A lényeg az, hogy hasonlóan a szigorú törvényeket elfogadó más országokhoz, néha eltérést mutatnak egy kis ideig, ám a végeredmény az online kalózkodás piacának nagyon csekély változása. Még olyan támogató országokban is, mint például az Egyesült Államok, szinte lehetetlen megszerezni a jogsértőket. Noha az anime / manga hatalmas az Egyesült Államokban, a japánok évekig nem voltak hajlandóak beismerni, hogy valóban ott rejlik potenciál. A japánok úgy érzik, hogy más alternatívák kipróbálása révén jobban kiszolgálhatják őket.

Japánnak megvan az is, amit adat-megőrzési politikának neveznek. Ez a politika hasonló az Egyesült Államok politikájához, de kimondja, hogy a megőrzött adatokat legfeljebb két évig lehet megőrizni. Más szavakkal, hogy mindent megfigyelhet. Ez kiváló ok a VPN használatához. Nem számít, milyen érvelést használnak a „megőrzésre”, az a tény, hogy továbbra is megtörténik. Akár Japánba utazik, akár a közelmúltban költözött oda, a magánéletét VPN-vel megvédheti.

Ha Japánban tartózkodunk, akkor mi van, ha véletlenül ott lesz, és meg akarja nézni az egyik streaming csatornát, mint például a Netflix? A prémium streaming szolgáltatás nem lesz elérhető 2015 őszéig. Még ha úgy is dönt, hogy ilyen sokáig vár, nem lenne meglepő, hogy az elérhető címek számát az USA-ban elérhető tartalom megrontja. Ha egy VPN-vel természetesen fizetős előfizetéssel rendelkezik, akkor nem kell várnia, és annyit streamálhat, amennyit csak akar. Amikor végre elindul, a VPN-előfizetés megtartása sem lenne rossz ötlet a hozzáférhető régiók miatt.

Ha meggyőztük Önt a határozott előnyökről, akkor a következő kérdés az, hogy felteszi a kérdést, hogyan működik a VPN. Ez a könnyű rész. Miután kiválasztotta a szolgáltatót, le kell töltenie a szoftvert. Ezt követően egyszerűen kiválaszt egy országot, amelyhez csatlakozni szeretne, és nyomja meg a csatlakozás gombot. A gombra kattintva egy privát és titkosított kapcsolat jön létre a szerverrel. Ezzel megvédi a magánéletét. Csak válassza ki azt az országot, amelyet használni szeretne, csatlakozzon, és feloldhatja a geo-blokkolás által korlátozott tartalom feloldását. Ha meg akarja nézni a Netflixet az Egyesült Államokban, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy ott található szerverhez, és hozzáférhet a dolgokhoz, mintha fizikailag az Egyesült Államokban lenne. Ugyanez vonatkozhat minden más régióra vagy területre, amelyhez csatlakozni akart.

Most, hogy megértette, hogyan működik a VPN, hogyan válogathatja a különféle lehetőségeket? Ez a nehéz kérdés. Mint bármi más, a jó VPN szolgáltatás kiválasztásakor megvizsgált lehetőségek attól is függnek, amit keres. Van néhány jó gondolatunk Japánnal kapcsolatban. Bár ezek a lehetőségek biztonságos titkosítást használnak, a lehető legjobb ötlet az OpenVPN protokoll használata. Ha a sok streaming szolgáltatás egyikét tervezi használni, akkor az OpenVPN (UDP) a legjobb streaminghez. Ha azt tervezi, hogy VPN-hez csatlakozik egy mobilhálózattal, akkor a biztonság érdekében más protokollokat is megvizsgálhat, beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t.

A magánélet védelme vagy a tartalom feloldása érdekében az ExpressVPN-t javasoljuk. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, ezért ügyelve arra, hogy webes tevékenysége biztonságban legyen. Ha olyan streaming szolgáltatásokat szeretne kipróbálni, mint a Netflix vagy mások, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Nagyon nagy a hálózatuk, és mobil klienst is kínálnak, így csak csatlakoznia kell, és a legnagyobb számú címmel rendelkező piacokról tudsz streamálni. Ha nem akarja, nem kell megvárnia a japán verziót.

a földrajzilag korlátozott tartalom egyszerű feloldásához az ExpressVPN MediaStreamer alkalmazást javasoljuk. A mart DNS szolgáltatásuk segít a csatornák feloldásában a titkosítás fölötti költségek nélkül. Ugyanakkor a világ egyik leggyorsabb internetes sebességével a (2 gbps) titkosítás fölött lenne az utolsó gondom. A megnövekedett biztonság a megnövekedett sebességcsökkentés érdekében megéri.

Kérem, ugorjon be a mi oldalunkba az első 10 VPN-szolgáltatás listát, ha különféle lehetőségeket szeretne, de tudjuk, hogy elégedett lesz az itt kínált választásokkal. Ezeket a szolgáltatókat a biztonság, a sebesség, az ár és a helyek alapján választottuk mások felett. Emellett olyan jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk, amelyekhez valószínűleg csatlakozni szeretne. A megbízható VPN-szolgáltatók biztosítják az adatok biztonságát, és gyors hálózatokat biztosítanak a nagy felbontású tartalmak más országokból történő streamingjéhez. Válassz egyet, amely mindkettőt megteszi. Tehát akár Japánba költözött, akár csak látogatást tervez, ügyeljen arra, hogy VPN-vel megvédje magát.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me