A legjobb VPN-k Kaliforniában

KaliforniaKalifornia az Egyesült Államok harmadik legnagyobb állama, a Csendes-óceán partján található. Lakossága több mint 40 millió ember, és nagyon népszerű állama, amelyet meglátogatni. Kaliforniát az Arany Államnak hívják, és a turizmus hatalmas az államban, különböző okokból felsorolva. Akár az állam északi részén, akár annak déli részén tartózkodik, ha azt tervezi, hogy ott nyilvános Wi-Fi-t használ, akkor biztosan érdemes VPN-t használni. Egy pillanat alatt megmagyarázjuk miért. Először vessünk egy pillantást Kaliforniába tartozó legjobb VPN-ek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Kaliforniában számos különféle város látogatható meg, beleértve a Szilícium-völgy környékét (ideértve San Francisco, San Jose, Et Al), a Tahoe-tó területét (szépsége és természete miatt), Los Angeles környékét (beleértve Anaheim, Hollywood, Beverly Hills, és mások), San Diego (a haditengerészeti bázis és a mexikói közelség miatt), valamint számos más terület. Az állam ad otthont a második legnagyobb CSA-nak, melyben közel 19 millió ember él az L. régióban, a Szilícium-völgy területén pedig számos ismert technológiai vállalat ad otthont. Az igazság az, hogy bárhol az államban bármit és mindent megtalálhat, amit meg akar tenni.

Azok számára, akik üzleti vagy szórakoztató céllal látogatják el az államot, valószínűleg valamikor nyilvános WiFi-t fognak használni. Mielőtt ezt megtenné, csatlakoztasson egy VPN-hez. Mivel az emberek száma áthalad az államon, állandóan digitális veszélyben van. Ennek oka a bűnöző számítógépes bűnözők. Fogadhat, hogy legalább néhány ember várja a gyanútlan célok előnyeit. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi az érzékeny adatok ellopását.

Egy másik jó ok, amiért érdemes használni a VPN-t, az az, hogy segítsen megkerülni az áramkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. Az állam összes sportcsapatával megakadályozhatja, hogy online láthasson szülővárosi csapatokat. A cél mögött az van, hogy tévében nézze meg, nem pedig online. Ha sportrajongó vagy, már tudja, hogy csalódást okozhat a kedvenc csapata online közvetítése, ha a helyi leányvállalat kimerítette. Ezen felül a vállalatok, országok és intézmények szintén blokkolják a tartalmat. A célzott területen belüli vagy kívüli személyek számára ezek a földrajzi korlátozások minden bizonnyal problémákat okozhatnak. Ha VPN-t használ a csatlakozáshoz, akkor a blokkoló szoftverről azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ilyen módon csatlakozhat egy másik terület szerveréhez, hogy megnézze kedvenc csapata figyelmét.

Mi a legjobb VPN Kaliforniában??

Az alábbiakban néhány tényezőt vetünk át a kaliforniai legjobb VPN-ek számára:

 • Képesség a sportkimaradások és más földrajzi korlátozások megkerülésére
 • Hálózati stabilitás a játékok és a streaming számára
 • Gyors eredmények a sebességi tesztjeinkben Los Angelesben és San Franciscóban
 • Támogatás asztali, mobil és Amazon Firestick eszközökhöz
 • Szigorú bejelentkezési tilalom a felhasználó magánéletének védelme érdekében
 • Több protokoll és erőteljes titkosítás

Most ugorjunk be, és nézzük meg a kaliforniai VPN-ket.

1. A legjobb VPN Kaliforniában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a szerver helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania az adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyen a legjobb teljesítmény érdekében. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Los Angeles, San Francisco, San Jose vagy Hollywood szerverhelyeket. Kattintson az „Összes” fülre, és írja be a város nevét a fölött. Mint látható, teszteltük a sebességet Los Angelesbe, San Franciscoba és San Diegoba, letöltési sebességük körülbelül 150 Mbps körül mindhárom városban.

Kaliforniai ExpressVPN sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Kaliforniában: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet Kaliforniában. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Teszteltük a kiszolgálókat Los Angelesben és San Franciscóban. Mint láthatja, a teljesítmény lenyűgöző volt a letöltési sebesség között 101 Mbps és 132 Mbps.

Kaliforniai NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Kaliforniai legjobb VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk a kaliforniai VPN szerverhez, és teszteltük sebességünket Los Angelesben, San Franciscóban és San Diegóban. Az eredmények az alábbiakban láthatók.

PIA kaliforniai sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Kaliforniában: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel Los Angelesben és San Franciscóban szeretnénk kipróbálni egy szervert, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” lehetőségre. Onnan bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Los Angelesben és San Franciscóban. Emiatt számosunkhoz kapcsolódtunk és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 36 Mbps-tól 124 Mbps-ig terjedt.

CyberGhost California sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Kaliforniában: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Kipróbáltunk egy kaliforniai IPVanish szervert LA, San Francisco és San Diego szerverekhez, és a sebesség 105 Mbps és 129 Mbps között volt..

IPVanish California sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Fent fent a Kaliforniai állam számára a legjobb lehetőségeket nyújtja. A biztonság, a sebesség, a megbízhatóság, az ár és a szerver helyzete alapján választottuk meg. Kifejezetten azon szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálói kifejezetten az államban vannak. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Minden szolgáltatásunk egy ideje az üzleti életben van, tehát nincs rossz lehetőség. Ha bármilyen tartalom streamingét tervezi, a sebesség nagyon fontos. Az útmutatónk segítségével segítséget nyújthat megalapozott döntés meghozatalához.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map