A legjobb VPN-k Kansas City számára

Kansas városKansas City, Missouri az állam legnagyobb városa. 2016-ban a becslések szerint 481 ezer lakosa volt. A metró területén körülbelül 2,1 millió ember él. A Kansas Citynek több beceneve van, és nagyon sok oka van annak, hogy sok ember utazik KC-be. Ha önnek a látogatását tervezi, és a nyilvános WiFi használatát tervezi, akkor feltétlenül VPN-t használ majd a csatlakozáshoz. Ez segít a korlátozások feloldásában is. Íme néhány a legjobb VPN-k közül, amelyeket Kansas City-ben használhat.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Nem számít miért tervezi meglátogatni a várost, egészséges turistákat kínál. Ahogy a WiFi egyre gyakoribb, sok létesítmény ingyenes WiFi-t kínál ügyfeleinek. Noha ez a legtöbb számára nagyszerű, a számítógépes bűnözők számára is nagyszerű. A VPN segítségével biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre, és ezzel szigorúan korlátozhatja a magán adatainak ellopásának esélyét. Senki sem akarja, hogy személyazonosságukat ellopják utazásuk során.

A magánélet védelme mellett a VPN segít az áramszünetek és a földrajzi korlátozások elkerülésében is. A legmagasabb szintű sportrajongók mindent tudnak a kedvenc csapataik áramkimaradásáról. A vállalatok, országok és intézmények gyakran megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy tartalmaikat megtekintsék, ha azok egy megcélzott területen belül vagy kívül vannak. Ebben az esetben a VPN-hez való csatlakozás egy másik területen arra készteti a szoftvert, hogy úgy gondolja, hogy valahol máshol található.

A bizalmas információk védelmétől a bűnözőktől a földrajzi blokkok különböző verzióinak megkerüléséig jó oka van a VPN használatának Kansas Cityben. A regisztráció után azonban a szolgáltatás más felhasználása is felfedezhető. Most, hogy látja, hogy a VPN használata fontos, beszélünk az Ön lehetőségeiről. Az igényeinek megfelelő szolgáltatás kiválasztása néha zavaró lehet.

Mi a legjobb VPN Kansas City számára?

Számos tényezőt vettünk figyelembe, amikor a Kansas City legjobb VPN-jeit felsoroltuk.

 • Nincs naplózási politika
 • Erős titkosítás a felhasználók magánéletének védelme érdekében
 • Jó sebesség a régióban
 • Hálózati stabilitás
 • Képesség megkerülni a földrajzi blokkokat és a hálózati korlátozásokat

Vessünk közelebbről a Kansas City legjobb VPN-jeinek listáját.

1. A Kansas City legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Kansas City sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás felsorolja az összes kiszolgáló helyét. Ez azt jelenti, hogy nem kell kiválasztania az egyes kiszolgálókat. Ehelyett az ügyfél a leggyorsabb kiszolgálót választja a kiválasztott helyhez. Mivel csatlakozunk egy szerverhez Kansas City-ben, elmondjuk Önnek, hogyan kell ezt csinálni. Kezdje az ügyfél megnyitásával. Ezután kattintson a „Hely kiválasztása” gombra. Innentől kattintson az „összes” fülre. A fenti keresőmezőbe írja be a Kansas City mezőt. Végül, csak rá kell kattintani, és ez elkapja Önt a város szerveréhez. Mint látható, teszteltünk egy szervert Kansas City-ben, és a sebesség 235,24 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Kansas City legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Kansas City sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Dallasban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. A Dallasban az Egyesült Államok szervert teszteltük a KC-n, és a letöltési sebesség 221,20 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Kansas City legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Kansas City sebességtesztA PIA Windows kliensét könnyű beállítani és használni. Nem szabad azonban azt gondolni, hogy ennek nincsenek jó tulajdonságai. A PIA a magánélet védelmének különböző szintjeit kínálja attól függően, hogy mit keres. Mivel ellenőrizheti a titkosítási szinteket, megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a magánélet és a sebesség között. Mint láthatja a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 86,38 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott egy dallas szerverhez.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Kansas City-hez: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Kansas City sebességtesztMivel egy szervert kipróbálni akartunk Dallasban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Dallasban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük a teljesítményt Kansas City-ben. Mint láthatja, letöltési sebességünk 116,37 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Kansas City-hez: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, beleértve az IPVanish-ot is. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan Észak-Amerika egyik leggyorsabb része volt a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

IPVanish Kansas City sebességtesztAz IPVanish több mint 75 szervert üzemeltet Dallasban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például dal.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Dallasban, Kansas City-ben, és a sebesség 104,35 Mbps volt a kábel internetkapcsolaton..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha más VPN-választást szeretne, nyugodtan nézze meg a top 10 VPN szolgáltatások listája. Választási lehetőségeinket a sebesség, megbízhatóság, biztonság és egyenletes ár alapján választottuk. Szervereket is keresünk a Kansas City régióban és környékén. Így férhet hozzá a rendelkezésre álló legjobb sebességhez. Ha bármilyen adatfolyamot szeretne végrehajtani, akkor már tudja, milyen fontos lehet a sebesség. Nem számít, melyik lehetőséget választja, minden szolgáltatónak jó hálózata van. Útmutatónk segítségével kiválaszthatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb lehetőséget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map