KentuckyKentucky egy állam az Egyesült Államok központi keleti részén található. Becslések szerint körülbelül 4,4 millió lakosa van. Az emberek számos különféle okból látogatják meg az államot, ideértve a bourbonot, a kosárlabdát, a lóversenyt és még sok más. Ha ezen vagy más okok miatt tervezi meglátogatni az államot, akkor mindenképp érdemes VPN-t használni, amikor a WiFi-t használja. Egy pillanat alatt több információt nyújthatunk Önnek. először is, kérjük, nézd meg Kentucky legjobb VPN-jeit.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Kentucky-nak sok dolga van, beleértve az Egyesült Államok legjobb szeszfőzdeit. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg olyan emberekkel találkozik, akik élvezik Kentucky vágójátékát. Tekintettel arra, hogy valószínűleg találsz cybercrooksokat is. Ezek olyan emberek, akik megragadják a lehetőséget, hogy ellopják személyes adatait. Ehelyett csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy VPN-hez. Ilyen módon biztonságos kapcsolatot hozhat létre, hogy sokkal nehezebbé tegye bárkit, aki el akarja lopni az Ön adatait.

Míg Kentucky nem hivatásos sportcsapatok, határozottan rendelkeznek a Louisville-i Kentucky Egyetemmel és egy nagyon híres lóversenyvel (a Kentucky Derby). Ezeknek a sportoknak vagy eseményeknek a nézésekor problémák lehetnek nézetek nézésével a földrajzi korlátozások miatt. A probléma megoldásához egyszerűen csatlakozzon egy másik régió VPN-kiszolgálójához. Ez segít megkerülni ezeket a korlátozásokat, és a szokásos módon tekintheti meg őket.

Mi a legjobb VPN Kentucky számára?

Mivel az alkohol, a lóversenyzés és a kosárlabda általában arra készteti az embereket, hogy elfelejtsék a biztonságukat, először a biztonsággal kapcsolatos tényezőket fogjuk használni. Így fogjuk meghatározni, mi a legjobb VPN Kentucky számára.

  • Erős titkosítás a magánélet védelme érdekében a cyberthievektől
  • A szolgáltatók szigorúan nem naplózási irányelveket adnak a felhasználók számára
  • Gyors VPN szerverek, amelyek jól teljesítenek a regionális sebességtesztekben
  • Többplatformos mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Magas hálózati stabilitás, amely segít elkerülni a leszakadt kapcsolatokat
  • Képesség megkerülni a földrajzi korlátozásokat

Most pedig közelebbről megnézjük Kentucky legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Kentucky számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd a Chicagót. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy szerverhez Chicagóban, Illinoisban, és teszteltük a Lexington, a Bowling Green és a Hopkinsville számára. A letöltési sebesség 90–102 Mbps volt.

ExpressVPN Kentucky sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Kentucky számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy szerverhez, amely Chicagóban, Illinoisban található, és teszteltük a sebességeket a Lexington, a Bowling Green és a Hopkinsville felé. A letöltési sebesség 119 Mbps és 129 Mbps között változott.

NordVPN Kentucky sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN Kentucky számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónkként, amelyet Kentucky-ban töltünk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Chicagóban található IPVanish szerverhez (a legközelebbi hely), és teszteltük a Lexington, a Bowling Green és a Hopkinsville felé. A teljesítmény kiváló volt, mindhárom városban 130 Mbps-os sebesség mellett.

IPVanish Kentucky sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

Kentucky államban ez a legjobb módja annak, hogy megvédje magánéletét. Ennek ellenére mindig bátran nézheti meg szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. A listán szereplő összes lehetőség jól fog működni. Számos tényező alapján döntöttünk úgy. Így optimalizáltuk a Kentucky lehetőségeit. Nem számít, mit tervez tenni ott, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével a lehető legjobb módon megvédheti magánéletét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me