A legjobb VPN-k Kínában

Kína 2. képA Kínai Népköztársaságban a világ legnagyobb népessége csaknem 1,5 milliárd ember. A világ 3. legszárazföldi területe is. Az országnak jelentős gyártási hatása van a világon. Csak annyit kell tennie, hogy megnézi, hol készül valami, és nagy esély van rá, hogy „Kínában készült”. A tade szempontjából sok vállalat az országot virtuális lehetőségeknek tekinti. Függetlenül attól, hogy a vállalkozás valamelyikük, vagy csak megnézed, hogy mit kínál ez a hatalmas ország, a VPN használatát az internethez való csatlakozáskor kötelező használni. A részleteket egy pillanat alatt elmagyarázzuk, de vessünk egy pillantást a legjobb kínai VPN-ek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 CyberGhost $ 2.75 PIA 112 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 52 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 StrongVPN $ 4.37 StrongVPN 46 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Kína internetes cenzúra politikája (amelyet gyakran Kína nagy tűzfalának vagy az Arany Pajzs Programnak hívnak) nagyon jól ismert. Az igazság az, hogy nagyon kevés olyan webhely van, ahol VPN használata nélkül lehet meglátogatni. Ha csatlakozik egy nyugodtabb helyen található VPN szerverhez, rácsaphatja a tűzfalat arra, hogy valaki másnak gondoljon. Ilyen módon hozzáférhet a 6 millió plusz webhelyhez, amelyet az ország blokkol. Természetesen ez magában foglalja a Google, a Facebook és még sok más oldalt is.

A rendkívül átfogó Aranypajzs program mellett Kína látogatói egy másik kérdést fognak tapasztalni. Ennek oka az, hogy a kormány folyamatosan figyeli az internetet. Kína vezetése bármit megmond, amit online tesz, vagy online tesz. A VPN használatával a titkosított kapcsolat megnehezíti a bűnözők vagy a kínai kormány számára az érzékeny adatok rögzítését. Ne feledje, hogy ha a kormány elég rossz információt akarja, akkor más módon is megszerezheti azt.

Mi a legjobb VPN Kínában??

A legjobb kínai VPN-k listája a következő kritériumokon alapul:

  • Sebességtesztek Hongkongban, Indiában, Dél-Koreában és Szingapúrban
  • Az egyes VPN-k tesztelt képessége a kínai nagy tűzfal feloldására
  • A csatornák és az élő sportesemények korlátozásának feloldása
  • Erős titkosítás, különös tekintettel a lopakodó VPN-re a tűzfal megkerülésére
  • Előnyben részesítjük azokat a szolgáltatókat, akik nem vezetnek használati naplókat
  • Mobil alkalmazások és webböngésző-bővítmények a fokozott adatvédelem érdekében

További késedelem nélkül a Kínában használható legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN Kínában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Ázsia, majd Hongkongot. Ezen a ponton kiválaszthatja a hongkongi, indiai vagy dél-koreai szerver helyét. Mint láthatja, mindhárom hely meglehetősen jól teljesített, akár 116 Mbps letöltési sebességgel is.