Kína 2. képA Kínai Népköztársaságban a világ legnagyobb népessége csaknem 1,5 milliárd ember. A világ 3. legszárazföldi területe is. Az országnak jelentős gyártási hatása van a világon. Csak annyit kell tennie, hogy megnézi, hol készül valami, és nagy esély van rá, hogy „Kínában készült”. A tade szempontjából sok vállalat az országot virtuális lehetőségeknek tekinti. Függetlenül attól, hogy a vállalkozás valamelyikük, vagy csak megnézed, hogy mit kínál ez a hatalmas ország, a VPN használatát az internethez való csatlakozáskor kötelező használni. A részleteket egy pillanat alatt elmagyarázzuk, de vessünk egy pillantást a legjobb kínai VPN-ek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Kína internetes cenzúra politikája (amelyet gyakran Kína nagy tűzfalának vagy az Arany Pajzs Programnak hívnak) nagyon jól ismert. Az igazság az, hogy nagyon kevés olyan webhely van, ahol VPN használata nélkül lehet meglátogatni. Ha csatlakozik egy nyugodtabb helyen található VPN szerverhez, rácsaphatja a tűzfalat arra, hogy valaki másnak gondoljon. Ilyen módon hozzáférhet a 6 millió plusz webhelyhez, amelyet az ország blokkol. Természetesen ez magában foglalja a Google, a Facebook és még sok más oldalt is.

A rendkívül átfogó Aranypajzs program mellett Kína látogatói egy másik kérdést fognak tapasztalni. Ennek oka az, hogy a kormány folyamatosan figyeli az internetet. Kína vezetése bármit megmond, amit online tesz, vagy online tesz. A VPN használatával a titkosított kapcsolat megnehezíti a bűnözők vagy a kínai kormány számára az érzékeny adatok rögzítését. Ne feledje, hogy ha a kormány elég rossz információt akarja, akkor más módon is megszerezheti azt.

Mi a legjobb VPN Kínában??

A legjobb kínai VPN-k listája a következő kritériumokon alapul:

  • Sebességtesztek Hongkongban, Indiában, Dél-Koreában és Szingapúrban
  • Az egyes VPN-k tesztelt képessége a kínai nagy tűzfal feloldására
  • A csatornák és az élő sportesemények korlátozásának feloldása
  • Erős titkosítás, különös tekintettel a lopakodó VPN-re a tűzfal megkerülésére
  • Előnyben részesítjük azokat a szolgáltatókat, akik nem vezetnek használati naplókat
  • Mobil alkalmazások és webböngésző-bővítmények a fokozott adatvédelem érdekében

További késedelem nélkül a Kínában használható legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN Kínában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Ázsia, majd Hongkongot. Ezen a ponton kiválaszthatja a hongkongi, indiai vagy dél-koreai szerver helyét. Mint láthatja, mindhárom hely meglehetősen jól teljesített, akár 116 Mbps letöltési sebességgel is.

ExpressVP

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat


2. Legjobb VPN Kínában: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Teszteltük a szerver teljesítményét Hongkongban, Szöulban és Mumbaiban. Amint az az alábbi képen látható, a számok jóak voltak, a sebesség 41 és 41 Mbps között változhat. Lehetségesnek kell lennie a nagy sebességű letöltésről és a HD tartalom bármilyen probléma nélküli streamingjéről.

NordVPN China sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat


3. A legjobb VPN Kínában: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel a kiszolgálók tesztelésére akartunk Ázsiában, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le és válassza ki az országot a régióban. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Hong Kongban, Indiában és Dél-Koreában. Minden helyszínen csatlakoztunk egy szerverhez és teszteltük a teljesítményt. A sebesség Szöulban 10 Mbps-tól Hong Kong-ig 92 Mbps-ig terjedt.

A CyberGhost China sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat


4. Legjobb VPN Kínában: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít Hongkongban, Újdelhiben és Szingapúrban. Minden jó VPN-hely Kínából való csatlakozáshoz, Indiában 11 Mbps és Hong Kongban 122 Mbps közötti sebességgel.

PIA kínai sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat


5. A legjobb VPN Kínában: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

A StrongVPN számos szervert üzemeltet Hongkongban, Indiában és Dél-Koreában. Sajnos nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, válassza a Hongkong lehetőséget, majd válassza ki egyet Hongkongban. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk az ország szerveréhez, Hong Kong-ban, Indiában és Dél-Koreában teszteltük sebességünket. A három szerverhely közül kettőben jó a teljesítmény.

StrongVPN China sebességteszt

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló havi 4,37 dollárba kerül. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Tekintse meg a StrongVPN ajánlatokat


A fentiekben felsoroltuk a legjobb választási lehetőségeink listáját, ha Kínában tartózkodik. Azonban megoldást is találhat a mi webhelyünkön top 10 VPN lista. Gondoskodni fog arról, hogy a szolgáltatót választja, amelynek a kiszolgálói a régióban vannak. Döntéseinket ár, sebesség, biztonság és megbízhatóság alapján hoztuk meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverhelye Hong Kongban és annak közelében található (mivel csak 10 mérföldre van a kínai szárazföldtől). Ez segít a legjobb sebességnél. Nem számít, melyiket választja, nem hozhat rossz döntést. Ezen útmutató használatával megalapozott döntést hozhat.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me