vállalkozások

A vállalatok mindig versenyképességet keresnek. Ha online üzleti vállalkozása van, vagy irodában dolgozik, akkor az Internet nagy része lehet a napnak. Sok vállalat lehetőséget ad alkalmazottainak otthon dolgozni. E lehetőség feltárásával mind a munkáltató, mind a munkavállaló részesülnek előnyben. A vállalkozások számára költségmegtakarítást jelent, és kiküszöböli az űrproblémákat, hogy több embert lehessen felvenni. Az alkalmazottak számára az otthoni munkavégzés időt takarít meg az ingázás és a jármű költségeinek megtakarítása érdekében. Függetlenül attól, hogy otthon vagy kis irodában dolgozik, erősen ajánljuk a VPN-t. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-k listájára az üzleti életben.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Helyszínek
1Encrypt.me$ 7.99Encrypt.me48
2Perimeter81$ 8.0081. kerület40
3NordVPN$ 11.95NordVPN87
4VyprVPN$ 12.95VyprVPN73
5TunnelBear$ 9.99TunnelBear20

Nem számít, hogyan végez üzleti tevékenységet, valószínűleg időnként foglalkoznia kell az érzékeny adatokkal. Ez magában foglalhatja a munkavállalói e-maileket, az ügyfelek fizetési nyilvántartásait, személyesen azonosítható információkat, magán egészségügyi információkat vagy egyéb elemeket. Ahogy egyre több vállalat lép fel e modell felé, ezen információk védelme és védelme döntő fontosságúvá válik. A hatályos védelem nélkül a társaság esetleg megsérti a törvényeket, és pénzbírságot szabhat ki, mintha az alkalmazott az irodában lenne..

Van néhány forgatókönyv, amely potenciálisan katasztrófát okozhat a vállalatnak vagy alkalmazottnak, különösen, ha az információkat elfogták. Ebben az esetben a VPN használata lehetővé tenné az alkalmazott számára, hogy biztonságos kapcsolatot létesítsen a munkahelyi kiszolgálókkal, és teljes hozzáférést biztosítson számukra az adatokhoz. Néhány ok, köztük a biztonság miatt, néhány vállalkozás megkezdte a VoIP over (VoIP) szolgáltatások használatát. A VoIP forgalmat meg is védheti a hívások VPN-en keresztüli továbbításával.

Néhány országban a VPN-ek is használják a korlátozott tartalom megkerülését, mint Kínában. A „Kína nagy tűzfala” legendás annak az információnak a mennyiségét illetően, amelyet az átlagos polgároktól blokkol. A kormány azonban megengedi a vállalkozásoknak, hogy VPN-ket használják műveleteikhez. Ilyen engedmény nélkül a kínai üzleti vállalkozások megállnának.

Az utazás a VPN használatának további jó oka. Akár egy másik városban tart kongresszust, akár egy másik ország üzleti találkozóját, láthatja, hogy a VPN értékes eszköz lenne. Ha korlátozó országba utazik, ez segít felszabadítani az internet-hozzáférést. Ezenkívül előfordulhat, hogy hozzáférést kell kapnia azokhoz az adatokhoz, amelyeket a vállalat szerverein tárolhatnak. Gyakran előfordulhat, hogy az adatok túl érzékenyek ahhoz, hogy megőrizzék laptopját. Az ilyen információk hozzáférhetők lennének, de ha azokat helyben tárolnák, akkor elveszítik azokat, ha a gépet ellopják. Most átnézzük az e célra felhasználható legjobb lehetőségeket.

1. Legjobb üzleti VPN: Encrypt.Me

Encrypt.Me

A kis üzleti megoldásokkal kapcsolatban nem hibázhat az Encrypt.Me szolgáltatás. Ennek oka az, hogy számláján bárhol lehet 2-től több mint 250-ig, igényeitől függően. Kifejezetten létrehozhat egy csapatot, és kezelheti azt egy központi konzolból. Kifejezetten az üzleti közösség számára készült. Természetesen minél több ember van a csapatban, annál alacsonyabb az egységár.

Ahol a helyek megy, az Encrypt.Me közel 50 szerverhelyet foglal magában különböző országokban. Számos helyszín az Egyesült Államokban található. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor sok jó lehetősége van. Magánéletük és biztonságuk miatt az egyik legfontosabb választásunk a vállalkozások számára.

Javasoljuk, hogy vizsgálja meg ezt a lehetőséget minden kisvállalkozási igényének megfelelően.

Látogassa meg a Encrypt.me oldalt

2. Legjobb VPN vállalkozás számára: 81. kerület

Perimeter81

A Perimeter 81 kiváló megoldás az üzleti felhasználók számára. Több eszközön is használható, legalább 3 csapattaggal. Mivel ez üzleti megoldás, kifejezetten az üzleti légkör számára készült. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan megóvhatja az érzékeny adatokat, amelyeket át kell adnia a helyek, az üzleti számítógép, a belső és a felhőalapú erőforrások, az átmeneti kiszolgálók és mindazonáltal, amelyek célja az üzleti eszközök védelme..

Több mint 700 szerverrel 35 vagy több helyen, könnyen belátható, hogy a Perimeter 81 hatalmas hálózattal rendelkezik, amelyet kezeli. A vállalat más megközelítést alkalmazott a legtöbb üzleti fiókot kínáló személyes VPN-hez. Általában azt találja, hogy a VPN szolgáltatók lehetővé teszik, hogy több fiókot vásároljon kedvezményes áron. Ez egészen addig megy. A 81. kerület jóval túlmutatott egy központi irányítópult létrehozásával, amelyet a vállalat rendszergazdája felhasználhat a VPN-fiókok kezelésére. Ezenkívül többfaktoros hitelesítést is kínálnak. Ez teszi a Perimeter 81 egyik legfontosabb választásunknak a kis- és középvállalkozások számára.

Azt javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot a Perimeter 81 csapatával, hogy bemutassák terméküket. Lenyűgözni fog a VPN szolgáltatásba tett erőfeszítés és megfontolás. Bízunk benne, hogy figyelemmel kíséri őket, amint egyre több üzleti vállalkozás találja szükségessé egy biztonságos, hálózatonként kiszolgált megoldást.

3. Legjobb üzleti VPN: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van hálózati és üzleti megoldásaikhoz az Egyesült Államokban és azon túl, nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig kíván előfizetni. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy az üzleti felhasználás könnyű.

Akár védelmezi magánéletét, akár hozzáférést biztosít korlátozott tartalmakhoz a világ bármely pontjáról, a NordVPN remek választás. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,75 USD 3 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

4. Legjobb üzleti VPN: VyprVPN

VyprVPN

A VyprVPN csapata a texasi Austinból származik, és régóta harcol a felhasználói internet-magánéletért. Több éven át otthont adtak az éves adatvédelmi testületnek az SXSW-nél, és még Washingtonban is töltöttek időt az adatvédelmi reformok lobbizására. Meg fogja találni, hogy a VPN-szolgáltatás összhangban van az értékeikkel.

A VyprVPN használatával néhány hozzáadott funkciót észlel, attól függően, hogy melyik fiókot választja. A VyprVPN Premium terv öt egyidejű kapcsolatot, VyprVPN Cloudot és Chameleon protokollt tartalmaz. A VyprVPN felhő funkciója lehetővé teszi a VPN-kiszolgáló vezérlését a felhőben, míg a Chameleon protokoll segíti a kínai országokbeli felhasználók körében a kormány cenzúráját.

A VyprVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és VyprVPN felhő élvezheti havonta 12,95 dollárért, vagy évente 60 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 5,00 USD. A 3 napos pénz-visszafizetési garancia az új felhasználókra vonatkozik.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Remélhetőleg mára már egyértelművé tettük a VPN használatának előnyeit. A fenti táblázatban néhány javaslatot tettünk a legjobb üzleti lehetőségekre vonatkozó kritériumaink alapján. Első és általános választásunk az IPVanish. A döntés okai a könnyű használaton, a világkiszolgáló helyén, a kiszolgálók számán, sebességen, a titkosítási szinteken és az áron alapulnak. Második választásunk a privát internet-hozzáférés. Szolgáltatásuk egyszerű, de jó árat is kínál.

Csakúgy, mint a listánkon szereplő többi szolgáltató, jó kedvezményt kínálnak az olvasóink számára. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz az öt legjobb választással, de ha más javaslatokra is kíváncsi, nyugodtan nézze meg a többi lehetőségünket a top VPN szolgáltatások oldalt. Kiválasztottuk a legjobb szolgáltatásokat üzleti használatra, tehát nekik jól kell gondoskodniuk rólad. Nem számít, milyen döntést hoz, keressen egy nagy hálózattal és jó titkosítással rendelkező szolgáltatót.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me