ColombiaKolumbia a világ 25. legnagyobb országa, Dél-Amerika északi részén található. Csakúgy, mint a kontinens többi országának, színes múltja van. Annak ellenére, hogy megérinti az Egyenlítőt, az országnak meglehetősen sok éghajlati sokszínűsége van. Ha üzleti úton vagy nyaraláshoz kell ebbe a gyönyörű országba utaznia, akkor be kell csomagolnia néhány fényvédőt. A VPN-hez is csatlakoznia kell, ha a WiFi használatát tervezi az utazás bármely részén. Ez elősegíti a magánélet védelmét.

RankVPN ServiceVPN rajongóPriceVisitServerLocationsNoLogsBrowserExtensionsSmartDNS

1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet

Először 1499-ben a spanyolok gyarmatosították Kolumbia csak 1919-ben nyerte el függetlenségét. Bár bizonyítékok vannak egy civilizációról, amely Kr. E. 18000-ben nyúlik vissza, a spanyol gyarmatosítás rendkívüli demográfiai összetételhez vezetett az országban. A lakosság csaknem felét a Mestizo kolumbiaiak alkotják (európai és amerikai indián keverék). A mai időkben az ország egységes elnöki alkotmányos köztársasággal rendelkezik, és nagyon aktív és növekvő gazdasággal rendelkezik.

Ha az országban van, hogy megtapasztalja a szépséget, szerencséje van. Van 6 természeti régiója, beleértve az Andok-hegység hóját és jégét, trópusi esőerdők, sivatagok, strandok, szavannák és egyebeket. Mint láthatja, bármilyen éghajlat megtalálható, amelyet meg akar látogatni, 440 ezer négyzet mérföldön belül. Nem számít, hová megy, rengeteg látnivalót és tennivalót kínál.

Internet-hozzáférés és adatvédelem Kolumbiában

Még annyi látnivaló és tennivaló esetén is szükség lehet az internet használatára különféle dolgokra. Mivel a szélessávú kapcsolat több mint 20 éve érhető el Kolumbiában, számíthat arra, hogy a csatlakozáskor a sebesség elég jó lesz. Az elmúlt néhány évben számos helyen kezdtek ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosítani. Noha ez nagyszerű, ez a VPN használatának első okához vezet bennünket.

A kolumbiai emberek számával elképzelheti, hogy mindig van valaki, aki módot keres az érzékeny adatok ellopására. A tolvajok bárhol megtalálhatók, és csak egy jó lehetőséget keresnek. Ezenkívül a hírszerző ügynökségről időről időre bíróságon kívüli ellenőrzést folytattak. A kolumbiai ISP-knek kötelesek figyelemmel kísérni forgalmuk tartalmát, és minden illegális tevékenységet be kell jelenteniük a kormánynak.

  A legjobb VPN-k az Nvidia GeForce Now számára

Noha nincs hivatalos szabály az internetes cenzúráról, néha szelektíven blokkolják a webhelyeket. Az ilyen típusú blokkok inkább cenzúrán alapulnak, de a földrajzi korlátozásokkal is szembesülni fog. A VPN használata segít megkerülni őket. Ha van egy kedvenc streaming webhelye, amely csak a lakóhelyén érhető el, blokkolhatja a VPN használata nélküli használatát.

Hogyan válasszunk VPN-t Kolumbia számára

És megvan neked. Ez a VPN használatának két legjobb oka. Akár meg akarja óvni magánéletét a kíváncsiskodó szemektől, vagy megkerülni a korlátozásokat, az egyik használata kritikus, ha Kolumbiában tartózkodik. A következő kérdés az, melyik? A titkosítás segítségével a VPN megvédi a magánéletét. A legtöbb szolgáltató választhat több protokoll közül. Az egyik, amelyet választhat, az OpenVPN. Ezt tekintik a legfontosabb választásnak a közösségben. Ha választhat az UDP és a TCP verzió között, akkor mindkettő a kívánt módon fog működni. A különbség az, hogy az UDP gyorsabb. Csatlakozási problémák esetén ellenőrizze a TCP verziót. Bár ez lassabb, nagyobb a esélye a kapcsolat fenntartására.

Ha további lehetőségeket keres, kérjük, bátran nézzen meg top 10 VPN szolgáltatások listája. Úgy gondoljuk azonban, hogy elégedett lesz a fent megadott lehetőségekkel. A biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján választották meg őket. Emellett olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek jó régió VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek a régióban. Így lehet a legjobb sebesség. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség fontos, ha bármilyen tartalmat szeretne elérni. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Remélhetőleg útmutatónk segít a lehető legjobb döntés meghozatalában, és pénzt is megtakaríthat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me