Katonai külföldön telepítettékMiközben felismerjük, hogy a világ számos országából katonai erők vannak, ez a beosztás elsősorban az Egyesült Államok katonai szolgálatában lévőkre összpontosít. Ennek ellenére megemlítünk más országokat is. Nem számít, mit gondol a kormány csinálásáról, a bátor férfiak és nők a fegyveres erőkben védik a nemzet szuverenitását. Noha ez a hozzászólás nem hasonlítható össze azokkal az áldozatokkal, amelyeket minden nap elkövetnek, remélhetőleg néhány remek lehetőséget és fontos indokot kínál a VPN használatához, ha katonaságban vagy külföldön telepítve..

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Mivel rájövünk, hogy a katonák leállása drága, azonnal az első ponthoz jutunk. A VPN használatának első oka, ha telepítve van, a biztonság. A katonáknak kommunikálniuk kell másokkal, beleértve a családot is. Noha a csatornák feltételezhetően biztonságosak, jó ötlet egy extra szintű védelem. Ily módon hozzájárulhat ahhoz, hogy a magán kommunikáció és az üzleti vállalkozások magántulajdonban maradjanak.

A VPN használatának következő oka egy kicsit nyilvánvalóbb. Ha nyilvános hozzáférésű Wi-Fi vagy mobil adatot kell használnia abban az országban, ahol telepítve van, akkor nagy esély van arra, hogy korlátozásokkal és blokkokkal ütközik be. Gyakran előfordulhat, hogy a telepítések olyan területeken történnek, ahol a dolgokat inkább cenzúrázzák. Ha VPN-t használ erre a célra, akkor titkosított kapcsolatot létesít egy kiszolgálóval a választott országban. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a bejegyzésben az Egyesült Államok helyszíneit különféle szolgáltatók és kritériumok miatt használtuk. Nézzük meg most néhányat.

Mi a legjobb VPN a külföldön kiküldött katonai tagok számára??

Számos különböző tényező befolyásolja ezt a döntést. Megvizsgáljuk azonban a következő kritériumok alapján a legjobb lehetőségeket:

  • Katonai titkosítási szintek a magánélet nagy védelme érdekében, bárhol is van.
  • A VPN-hálózat megbízhatósága a hosszú csatlakozási idő lehetővé tétele és a leválasztások kiküszöbölése érdekében
  • VPN-kiszolgálók, amelyek jól teljesítettek az Egyesült Államokon belüli VPN-kiszolgálókon
  • A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának képessége
  • Szigorúan nincs naplózás
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most, a legjobb lehetőségekkel a külföldön kiküldött katonaság tagjai számára.

1. A legjobb katonai VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Úgy döntöttünk, hogy Chicagót használjuk azon városok egyikének, amelyekhez esetleg csatlakozhatunk. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az USA – Chicago lehetőséget. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk Chicago városában, és ott jött a sebesség 113,11 Mbps.

ExpressVPN amerikai sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb katonai VPN: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet az Egyesült Államokban, és egy példát teszteltünk egy New York City-ből. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert NYC-ben, és azt találtuk, hogy letöltési sebessége 108,31 Mbps.

NordVPN USA sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb katonai VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint látható, teszteltünk egy szervert New York City-ben, és ez jól működött. A teszt eredménye 125,60 Mbps sebességet mutat.

PIA USA sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb katonai VPN: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel tesztelés céljából akartunk tesztelni egy szervert az Egyesült Államokban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz az Egyesült Államokban, és gyors, mert az Egyesült Államok nagy alapja a műveleteknek. Csatlakoztunk egy Los Angeles-i szerverhez, és 120,67 Mb / s sebességet kaptunk.

CyberGhost USA sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb katonai VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Számos különböző szolgáltatónak van szerver helye a világ számos részén. Természetesen ez magában foglalja az IPVanish-t is. Gyors sebesség várható olyan helyeken, amelyekhez csatlakozni szeretne. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónkként, amikor külföldön telepítik.

Az IPVanish számos európai régióban, Ázsiában és természetesen Észak-Amerikában nemcsak az Antarktiszon, hanem minden más kontinensen is kiszolgálókat szervez. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Nem számít a szerverhez, amelyhez csatlakozni szeretne, mindegyikük rendelkezésre áll. Ha megvizsgálja a kiszolgálók listáját, akkor láthatja, hogy az „a” betű szerepel a szerver nevében. Ez a megjelölés azt jelenti, hogy a leggyorsabbak a hálózatban. Példát mutatva az elvárható sebességről, csatlakoztunk egy szerverhez New York City-ben, kipróbáltuk és 129,73 Mbps sebességgel jöttünk létre..

IPVanish amerikai sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ez befejezi a legmegfelelőbb lehetőségek listáját, ha külföldön katonai telepítéssel jár. Üdvözöljük azonban a mi oldalainkon az első 10 VPN-lista ha más lehetőségeket szeretne látni. Tudod azonban. hogy ne veszélyeztesse a biztonságot, a sebességet, a szerver helyét vagy az árat. Nem számít, melyik opciót választja a fenti listából, egy VPN segítségével fedezte magát. Kérjük, használja az útmutatónkat, hogy segítsen Önnek meghozni az Ön igényeinek legmegfelelőbb döntést.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me