A legjobb VPN-k Lima számára, Peru

Lima, PeruLima Peru legnagyobb és fővárosa. 9,75 millió városi lakossággal és az ország központi partján fekvő elhelyezkedésével nem nehéz belátni, hogy Lima miért olyan népszerű. A csodálatos éghajlattól kezdve a növekvő gazdaságra számos pozitív vonze van. Ha azt tervezi, hogy ellátogat a városba, és használni fogja az internetet, akkor VPN-t fog használni. Segít megvédeni magánéletét és feloldja a korlátozásokat. Íme néhány a Lima által használt VPN-k közül.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2HMA Pro VPN$ 3.99HideMyAss280
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
4NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az inka emberek először a Lima néven ismert területet lakották. 1532-ben a spanyol konkistadorok legyőzték az inka uralkodót, hogy megtalálják a fővárost. A következő évszázadban a város virágzott, mint egy kiterjedt kereskedelmi hálózat központja. 1687-ben egy perui földrengés elpusztította a város épületeinek nagy részét. 1746-ban újabb földrengés pusztította el a várost.

Előrelépve a modern időkhöz, elhelyezkedése elősegítette a város számára, hogy megőrizze jelentős kereskedelmi központként fennálló helyzetét. A város iparága és gazdasága meglehetősen kiterjedt. 2003-ban a város felelte az ország bruttó hazai termékének 53% -áért. A város látogatásának okai között szerepelnek kereskedelmi lehetőségek, építészet, múzeumok, színházi jelenet és még sok más.

Ha Ön a város számos turistájának egyike lesz, és az Internet használatát tervezi, akkor VPN-t kell használnia. Ez magánéletének védelme és a VPN használatának első oka. Míg a perui kormány nem akadályozza meg és nem figyeli aktívan az állampolgárokat, addig is számítógépes bűnözőkkel léphet be. Fogadhat, hogy csak arra vár, hogy megszerezze magán- és személyes adatait. Ha VPN-hez csatlakozik, sokkal nehezebbé teszi a tolvajok számára az érzékeny adatok ellopását.

A Lima-ban tartózkodó VPN használatának második oka a földrajzi korlátozások megkerülésének elősegítése. Peru nem korlátozza azt, amit megnézhet vagy nem tud megnézni. A földrajzi korlátozásokkal azonban továbbra is szembe kell néznie. Ezek olyan szabályok, amelyeket a vállalatok előírnak annak megakadályozására, hogy a felhasználók láthassanak tartalmat egy megcélzott területen kívül. Ha hozzáférést szeretne elérni otthoni vagy akár egy másik régió tartalmához, akkor csatlakoznia kell egy másik hely szerveréhez, hogy élvezhesse. Ha megteszi, becsapja a blokkoló szoftvert arra gondolva, hogy valahol máshol található.

Ez a legjobb oka a VPN használatának, ha Lima látogatását tervezi. Vannak mások is, de láthatja, miért fontosak ezek. Függetlenül attól, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, vagy megvédi magát a személyazonosság-lopásoktól, a VPN szolgáltatók biztosítják Önt. Most egy kis időt vesz igénybe, hogy segítsen Önnek lehetőségeinek kiválasztásában.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Lima legjobb VPN-jeit.

1. A Lima legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Lima sebesség-teszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, majd nyissa meg Dél-Amerikát. Innentől kiválaszthatja a Peru-t, mivel a Cusco-ban szerverük van. Ha azonban a legjobb teljesítményt szeretné, javasoljuk, hogy csatlakozzon egy szerverhez Brazíliában. Mint láthatja, kipróbáltunk egy szervert a környéken, és a sebesség 118,07 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Limára: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, havonta csak 3,99 USD-ért (67% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Lima sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA számos VPN szervert üzemeltet Dél-Amerikában, köztük néhányat Cuscoban (a Lima legközelebbi települése). Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Cusco-t. Innen kiválaszthatja a Cusco, Peru szerverhelyét. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 96,69 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, és minden új felhasználóra 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

3. A legjobb VPN Lima számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Lima Peru fővárosa és számos vállalkozás számára jelentős hely. Előfordulhat, hogy a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Amerikában, mint a listánkban szereplő többi cégnél. Ez teszi az IPVanish egyik legfontosabb választásunknak a VPN-szolgáltatáshoz Limában való tartózkodás közben.

Az Amerikában nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN az Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Lima sebességteszt

Az IPVanish 8 szervert üzemeltet Rio De Janiero-ban (mivel ez a legközelebbi város), és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez, amelyet kíván. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Rio De Janiero-ban, és 87,78 Mbps sebességet találtunk.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

4. A Lima legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Lima sebességteszt

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Brazíliában. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy brazil székhelyű szervert Limába, és a letöltési sebesség 56,10 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. A Lima legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Lima sebességteszt

Mivel egy szervert teszteltünk a Lima közelében, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Brazíliaig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz São Paulóban. Csatlakoztunk egyikükhöz és kipróbáltuk az előadást Limával. Mint láthatja, letöltési sebességünk 28,42 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Itt van a legjobb VPN-beállítások, amelyeket Limában használhat. Bármikor megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Számos választást találhat a perui szervereknél. Döntéseinket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján határoztuk meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálókkal rendelkeznek Peruban. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Ha bármilyen streaming-et tervez, fontos a jó sebesség. Nincs rossz választás a listánkban, mert mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Útmutatónk segítségével segít Önnek a legjobb döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map