Los AngelesLos Angeles (legtöbbször rövidítve L.A.) az Egyesült Államok második legnagyobb városa. A város becsült lakossága 3,97 millió ember, a metróövezetben pedig alig több mint 13 millió lakos él. Los Angeles számos dologról ismert, tehát rengeteg oka van az Angyalok városának meglátogatására. Ha a LA látogatása része a jövőbeni terveinek, és csatlakozni szeretne a nyilvános WiFi-hez, akkor VPN-t kell használnia. A lakosok és a turisták egyaránt élvezhetik a magánélet védelme és a korlátlan internethez való hozzáférés előnyeit VPN használatával.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Sok dolog vonzza a turistákat és üzletembereket a körzetbe. Több vállalat székhelye Los Angelesben található. A környék látványosságai közé tartozik a Disneyland, a strandok, a Hollywood, a jó éghajlat, a legmagasabb szintű sportcsapatok és még sok más. A környéken lévő csapatok között szerepel az LA. Dodgers és Anaheim Angels (MLB), L. A. Lakers és Clippers (NBA), L. A. Rams and Chargers (NFL), L. A. Kings és az Anaheim Ducks (NHL). Természetesen több, mint amit itt felsorolunk, de ezek a legfontosabbak. Mint láthatja, számos ok van a környék meglátogatására.

Számos vállalkozás versenyez egymással azáltal, hogy ingyenes WiFi-t kínál ügyfelei számára. A sok eszköz, amelyet manapság mindenki használ, ez nagyszerű dolog lehet. Ugyanakkor ez nagyszerű dolog a számítógépes bűnözők számára is. Bárhová is megy, VPN használata nélkül sebezhető lesz az internetes támadás ellen. Amikor csatlakozik, biztonságos és titkosított linket hoz létre a választott szerverhez. Ez sokkal nehezebbé teszi a csalók számára az érzékeny adatok ellopását. Senki sem akarja, hogy személyazonosságukat ellopják utazásuk során.

A VPN használatának második okát az áramszünetek és a földrajzi korlátozások okozzák. A legtöbb sportrajongó ismeri az áramszünet fájdalmát, amikor megpróbálja nézni a kedvenc csapatait. Ha kapcsolódik egy másik hely szerveréhez, rácsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Gyakran az országok, vállalatok és más intézmények földrajzi korlátozásokat vezetnek be. VPN használata nélkül Ön blokkolódik, ha megpróbál tartalmat megtekinteni egy megcélzott területen belül vagy kívül.

Mi a legjobb VPN Los Angeles-ben?

Az alábbi kritériumokra összpontosítottunk az LA számára legmegfelelőbb VPN-k listájának meghatározására:

  • A Los Angeles-i VPN-kiszolgálók gyorsteszt eredményei minden szolgáltatónál
  • Preferencia a több kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-k számára Kaliforniában
  • Képesség a népszerű streaming szolgáltatások és csatornák feloldására
  • Magas szintű titkosítás az online magánélet védelme érdekében
  • A Kodi, a torrent forgalom és a népszerű online játékok támogatása.
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

További késedelem nélkül a Los Angeles-i legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN Los Angeles-ben: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Los Angeles-i sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Los Angeles szerver helyét. Mint látható, LA kiszolgálót teszteltünk, és a sebesség 206,27 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN Los Angelesben: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Los Angeles-i sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Los Angelesben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Az Egyesült Államok szerverét teszteltük LA-ban, és a letöltési sebesség 183,60 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Los Angeles-i legjobb VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Los Angeles-i sebességtesztA PIA Windows kliensének használatakor nincs sok a beállítás és a használat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a programot levonják. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint látható, az LA szervere jól teljesített, 78,68 Mbps letöltési sebességgel.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Los Angeles-ben: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Los Angeles sebességtesztMivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Los Angeles-ben, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Los Angeles-ben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 54,50 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Los Angeles-i legjobb VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, beleértve az IPVanish-ot is. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan Észak-Amerika egyik leggyorsabb része volt a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

IPVanish Los Angeles-i sebességtesztAz IPVanish több mint 70 szervert üzemeltet LA-ben, és bármelyikhez csatlakozhat. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például laza.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Los Angelesben, és 103,89 Mbps sebességet találtunk kábel-Internet kapcsolatunkon.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Az Ön által szolgáltatott szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek, ha L.A-ban élnek. De mindig megnézheti a 10 legfontosabb VPN-listánkat. De nem kellene. Döntéseink a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az egyenletes áron alapulnak. Olyan szolgáltatókat is keresünk, akik kiszolgálókkal rendelkeznek Los Angelesben. Így a lehető legjobb sebességet érheti el. Nem számít, melyik lehetőséget választja, nem fog hibásodni. Ha tartalmat szeretne streamálni, a jó sebesség nagyon fontos. Remélhetőleg útmutatónk segít a legjobb döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me