A legjobb VPN-k Mexikó számára

MexikóMexikó az USA déli szomszéda, valamint a világ 11. legnépesebb országa. Néhány elveszített bennszülött civilizáció, például az aztékok és a majak otthona. Jelenleg az újonnan iparosodott Mexikót feltörekvő hatalomnak tekintik. A becslések szerint 2050-re a világ ötödik legnagyobb gazdasága lesz. Bár létezik néhány személyes adatokkal kapcsolatos intézkedés, úgy tűnik, hogy a végrehajtás nem sok akadályt jelent. Emiatt VPN-t kíván használni Mexikóban. Íme néhány a legjobb lehetőségek közül.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3HMA Pro VPN$ 2.99HideMyAss280
4NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Vizsgáljuk meg néhány okot a virtuális magánhálózat használatához. Természetesen az első ok a fontos adatok biztonsága. VPN használatával privát, biztonságos, titkosított kapcsolatot hozhat létre egy kiszolgálóval. Ez segít megakadályozni, hogy a potenciális ragadozók vagy akár a kormány bizonyos esetekben kémkedjenek rád. A számítógépes bűnözők csak arra várhatnak, hogy kihasználják a kiszolgáltatott célokat.

Egy másik ok a VPN használatára, miközben segít a földrajzi blokkolás megkerülésében. Noha Mexikóban nincs sok weboldalt blokkoló szabály, az Ön továbbra is blokkolódik, ha megpróbál valamihez hozzáférni a megcélzott területen kívülről. Ebben az esetben a VPN használatával csatlakozhat egy másik területen található VPN-hez, és hozzáférhet a látni kívánt tartalomhoz, mintha ott lennél. Ugyanez mondható el bármely más országgal, amelyhez csatlakozna.

És ott van a VPN használatának két legjobb oka Mexikóban. De ezt később felfedezheti mások is. Az országban a VPN használata egy bölcs ötlet, ha megvédi magát a csalásoktól és a kíváncsiskodó szemektől a földrajzi blokkok és korlátozások megkerüléséig. Most, hogy elmagyaráztuk, miért annyira fontos, elmondunk neked néhány dolgot, amelyet meg kell keresni.

Mi a legjobb VPN Mexikóban?

Erre a kérdésre több tényező áttekintésével válaszolhatunk. Ezután meghozhatjuk döntéseinket az ország legjobb VPN-jeiért.

 • Nagy sebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek Mexikóban
 • Több platformon keresztül támogatott mobil eszközök, beleértve az Amazon Firestick szoftvert
 • Szolgáltatók, amelyek nem vezetnek naplókat
 • Képesség arra, hogy segítse a felhasználót a földrajzilag korlátozott és a sport által eltakarított tartalom megtekintésében
 • Erős titkosítás a felhasználó magánéletének védelme érdekében
 • Nagy és stabil hálózatok, amelyek segítik a felhasználót a leválasztások elkerülésében

Most ugorjunk be, és vessünk egy pillantást Mexikó legjobb VPN-jeire:

1. A legjobb VPN Mexikóban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Mexikó sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg Mexikót. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk Mexikóvárosban, a sebesség 102,49 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Mexikóban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az Egyesült Államok sok embernek ad otthont, és sok VPN-szolgáltatásnak vannak kiszolgálói is. Ide tartozik az IPVanish. A személyes ismeretekből megmondhatjuk, hogy ez jól fog működni, függetlenül attól, hogy Mexikó területén tartózkodik. Dél-Amerikában gyors kiszolgálókra és több kiszolgálóhelyre számíthat, mint sok más VPN-szolgáltatásnál. Ezen okok miatt az IPVanish-ot választottuk egyik mexikói tartózkodási lehetőségünknek.

Az IPVanish a térség lefedettségén kívül az Antarktisz kivételével minden kontinensen szervereket üzemeltet. A hálózat nagy sebességet hoz létre Észak-Amerikában és Európában, amikor a sebesség-teszteket elvégezzük. Több szerverhelyet fog találni az egész régióban. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Mexikó sebességteszt

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a fent említett helyekben, és választhat úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Például keresne egy, a gdlhez hasonlóan címkézett terméket-C01.ipvanish.com. (Guadalajara-ban található). A legtöbb esetben észreveszi, hogy az „a” szerver a leggyorsabb. Ugyanakkor ezeknek a szervereknek a neve “c” van. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert, a gdl-c08-at, és a sebesség 104,85 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

3. A legjobb VPN Mexikóban: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 4,29 dollárért (64% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Mexikó sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Mexikóban, köztük több szervert a nagyobb városokban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a legközelebbi mexikói várost. Csatlakoztunk egy kiszolgálóhoz Mexikóvárosban tesztelni, és a sebesség 107,03 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,29 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál..

Tekintse meg a HMA-ajánlatokat

4. A legjobb VPN Mexikóban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Mexikó sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Queretaróban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy Queretaróban található szervert. A letöltési sebesség 92,20 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

5. A legjobb VPN Mexikóban: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Mexikó sebességteszt

Mivel egy szervert teszteltünk Mexikóban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Mexikóig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája. A CyberGhost hálózat szervereket tartalmaz Mexikóvárosban. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 62,93 Mb / s sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

Szeretettel várjuk a mi az első 10 VPN-szolgáltatás Ha más választást szeretne, de az itt elvégzett választásoknak boldognak kell lenniük. Ezeket a szolgáltatókat választottuk Mexikóba más, a biztonság, az ár, a regionális elhelyezkedés és a sebesség alapján vezetett egyéb szolgáltatások helyett. Emellett olyan jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk, amelyekhez a régiójában csatlakozhat. A megbízható VPN-szolgáltatók gyors hálózatokat biztosítanak a HD-tartalom más helyekről történő streamingjéhez, valamint az Ön személyes adatainak védelméhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map