A legjobb VPN-k Mexikóváros számára

Mexikó városMexikóváros Mexikó fővárosa és Észak-Amerika legnépesebb városa. Közel 9 millió lakosa van, sűrűsége négyzetmérföldenként 16.000. Az emberek számos okból meglátogatják ezt a történelmi fővárost, beleértve építészet, étel, zene, múzeumok és még sok más. Ha azt tervezi, hogy azon emberek közé tartozik, akik meg akarják nézni, mit kínál, akkor mindenképpen az internet használatakor feltétlenül használjon VPN-t. Többet erről egy pillanat alatt. Először is, kérjük, nézd meg a Mexikóváros legjobb VPN-jeit.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Mint már említettük, ez a város történelmi, mert 1325-ből származik. Annak ellenére, hogy a város Észak-Amerikában található, a Freedomhouse.org jelentés az országot részben szabadnak nyilvánítja. Noha a feltételek javultak, a város az egyik legveszélyesebb hely, ha újságíró vagy valaki, aki meg akarja véget vetni a korrupciónak. Ezért VPN-t kell használnia a magánélet védelme érdekében. A burjánzó cybertheft tetején szó szerint veszélybe kerül, ha nem használja. Ehelyett a szerverhez történő csatlakozás biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott szerverrel. Ez sokkal nehezebbé fogja követni, hogy hol tartózkodik, vagy személyes adatait beszerezni.

Egy másik jó ok a VPN használatához Mexikóvárosban az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha Ön az országon kívüli országból származik, és az otthoni régióban szeretne tartalmat szerezni, akkor az engedélyezési jogok miatt felfüggesztjük. Ennek megoldása: csatlakozni egy VPN szerverhez a megtekinteni kívánt területen. Ez becsapja a blokkoló szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy Mexikó helyett valahol máshol található. Ily módon elérheti azt a tartalmat, amelyre számíthat.

Mi a legjobb VPN Mexikóvárosban?

A kérdés megválaszolásához több dolgot kell átnéznünk. Ebben az esetben a magánélet a legfontosabb tényező. Emiatt először felsoroljuk ezeket a tényezőket, és megmondjuk, mi a legjobb VPN Mexikóváros számára.

 • Erős katonai titkosítás, amely megvédi Önt a kiberuházásoktól vagy a kormánytól
 • Szigorú nem naplózási politika
 • Képesség a tűzfalak és a földrajzilag korlátozott tartalom körülkerülésére Mexikóvárosban
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
 • Nagy sebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a város sebességtesztjein
 • Nagy és stabil hálózatok a leválasztások elkerülése érdekében Mexikóvárosban

Vessen egy részletesebben a legjobb VPN-ket, amelyeket Mexikóvárosban használhat.

1. A legjobb VPN Mexikóvárosban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A NordVPN számos szervert üzemeltet Mexikóvárosban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy Guadalajara-ban lévő szervert, és teszteltük Mexikóvárosba. A letöltési sebesség 110,03 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

2. A legjobb VPN Mexikóvárosban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy Mexikóváros szerverhez, és 105,48 Mbps sebességgel jöttünk létre.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb VPN Mexikóvárosban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Mexikó, majd nyissa meg a Mexikóvárosot. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk Mexikóvárosban, a sebesség 58,42 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

4. A legjobb VPN Mexikóvárosban: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert tesztelni akartunk Mexikóvárosban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Mexikóvárosban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 37,82 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Mexikóvárosban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish egy nagyon népszerű szolgáltatás, és sok szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról. Nem számít, hogy melyik kontinensen tartózkodik, kiváló teljesítményt nyújthat az ott található szerverekből. Általában gyorsak, és a szolgáltató a világ egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik.

A nagy világhálózattal együtt az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. Mint már említettük, általában a piac egyik leggyorsabb szolgáltatója. Ismert, hogy számos országban több kiszolgálóhely található. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan védi a magánéletét, de elérheti a népszerű streaming szolgáltatások feloldását.

Az IPVanish szerverekkel rendelkezik a régió egész területén, és mindegyik elérhető az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Guadalajara-i IPVanish szerverhez. A sebesség 35,53 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Nem számít a Mexikóvárosba látogatásának oka, fontos, hogy VPN-t használjon. Noha a fentiekben megadtunk lehetőségeket, vannak más lehetőségek is top 10 VPN lista. Mindannyian jól teljesítenek, de úgy döntöttünk, hogy kifejezetten Mexikóvárosban dolgozunk. Ily módon hozzáférhet a régióban elérhető legjobb sebességhez. Az útmutató elolvasásával segíthetünk abban, hogy megalapozott döntést hozzon, és eldöntse, mi az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldás.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map