A legjobb VPN-k Michigan számára

MichiganMichigan az Egyesült Államok Nagy-tavak régiójában található. Megkülönböztető formája miatt a „kesztyűs állam” a lakosság 10. helyezésében van, és közel 10 millió lakosa van otthona. Számos oka lehet annak, hogy meglátogassa ezt a nagyszerű államot télen a víz-csodaországokig. Ha azonban egyáltalán tervezi a nyilvános WiFi használatát, akkor először biztosan csatlakoznia kell egy VPN szerverhez. Röviden részletesebben ismertetjük. Időközben kérjük, vessen egy pillantást a Michigan számára elérhető legjobb VPN-ek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mivel Michigan amerikai állam, ez a „kesztyűs állam” kezét tartja távol a személyes adataitól. Nincs bizonyíték a Michigan vagy az Egyesült Államok kormánya általi válogatás nélküli nyomon követésre. Ennek ellenére vannak olyanok is, akik szívesen megismernék az Ön személyes adatait. Ha VPN-hez csatlakozik, sokkal nehezebbé teheti azokra a csalókra, hogy veszélybe sodorják személyes adatait.

Annak ellenére, hogy nincs kormányzati vagy állami cenzúra, továbbra is lehetősége nyílik a VPN használatának második okának kihasználására. Ez azt jelenti, hogy segít megkerülni a földrajzi blokkokat és a sportkimaradásokat. Ha rajongója vagy valamelyik Michigan-csapatnak, és online játékot akar nézni, a média társaság blokkolja Önt. Ha egy VPN-t használ egy másik területen lévő szerverhez való csatlakozáshoz, ráirányíthatja a szoftvert, hogy valahol máshol található. Ez abban az esetben is segít, ha más régiók tartalmához szeretne hozzáférni.

Mi a legjobb VPN Michigan számára?

A kérdés megválaszolásához számos kritériumot kell megvizsgálnunk. Mivel Ohio Egyesült Államok állam, ezért erőfeszítéseinkre inkább a kritériumok és a sebesség feloldására koncentrálunk. Itt vannak a fontosak.

 • Lehetőség a sport-áramszünetek elkerülésére és földrajzilag korlátozott helyzetben tartózkodásra a régióban
 • Stabil és nagy hálózati kiszolgálók a megszakítások kiküszöböléséhez
 • Nagysebességű szerverek, amelyek a régióban jól teljesítenek a sebességteszttel
 • Erős katonai titkosítás a felhasználó magánéletének védelme érdekében
 • Szigorú bejelentkezési szabályok a magánélet védelme érdekében
 • Mobilalkalmazás-támogatás több platformon, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást

Most közelebbről megvizsgáljuk a Michiganhez tartozó legjobb VPN-ket.

1. A legjobb VPN Michigan számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a chicagói szervereken találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az USA-t, majd nyissa meg a Chicagót. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor csatlakoztunk egy VPN szervert Chicagóban, teszteltük a sebességeket Detroitban, Ann Arborban és East Lansingben. Az eredmények az alábbiakban láthatók.

ExpressVPN Michigan sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Michigan számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy Chicagóban található szerverhez, és teszteltük a sebességeket Detroitba, Ann Arborba és East Lansingbe. A letöltési sebesség mindhárom helyen gyors volt.

Michigan-i NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN Michigan számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy kiszolgálót teszteltünk a Chicagóban (a közelség miatt), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Chicagóban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Detroitban, Ann Arborban és East Lansingben. Az alábbiakban láthatja az eredményeket.

Michigan CyberGhost sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. A legjobb VPN Michigan számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Ezért az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb lehetőségünknek, amelyet Michiganben tartózkodás közben használunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy IPVanish szerverhez Chicagóban, és teszteltük a sebességeket Detroitba, Ann Arborba és East Lansingbe. Az alábbiakban láthatja az eredményeket.

IPVanish Michigan sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

5. A legjobb VPN Michigan számára: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS-szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

A StrongVPN néhány kiszolgálót üzemeltet Chicagóban, és a közelség miatt használjuk őket. Sajnos nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, válassza az Egyesült Államokat, majd válasszon egyet Chicagóban. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy chicagói VPN szerverhez, teszteltük sebességünket Detroitba, Ann Arborba és East Lansingbe. Megkaptuk az alábbi eredményeket.

StrongVPN Michigan sebességteszt

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló havi 4,37 dollárba kerül. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Tekintse meg a StrongVPN ajánlatokat

Most van néhány remek lehetőség, hogy megvédje magát Michiganben. Remélhetőleg megtudhatja, miért jó ötlet megtalálni egy nagyszerű VPN-t. További lehetőségek vannak, amelyeket a mi oldalunkon is megnézhet az első 10 VPN-lista. Miközben ezek jó megoldások is, megbizonyosodtunk arról, hogy különféle tényezőken, többek között a biztonságon, a stabilitáson, a sebességen, az áron alapszik-e a választásunk, meggyőződtünk arról, hogy Michiganre optimalizáltuk-e őket. Nem számít, mit fogsz tenni ott, a VPN magában foglalja. Útmutatónk segítségével segíthetünk abban, hogy megfelelő döntést hozzon az Ön igényei szerint.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map