A legjobb VPN-k Mississippi-hez

MississippiMississippi egy tengerparti állam, amely az Egyesült Államok délkeleti részén található. Becslések szerint alig 3 millió lakosa van. Nagyon sok látogató érkezik az államba különböző okok miatt, beleértve kaszinókat, strandokat és egyebet. Mindenkinek, aki a közeljövőben meglátogatja az államot, VPN-t kell használnia, amikor csatlakozik a nyilvános WiFi-hez. Mielőtt elmondanánk, miért fontos, röviden tekintse át Mississippi legjobb VPN-jeinek listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az állami turizmus miatt a tengerpart, a kaszinók és más miatt az államban vannak olyanok, akik készen állnak arra, hogy kihasználják ezt. Valószínűleg beleakadna hozzájuk, ha nyilvános WiFi-t használ. Kibernetikus hálózatok, és érzékeny kapcsolatokat keresnek, hogy adatokat lophassanak. A probléma megoldásának módja az, ha a magánélet védelme érdekében csatlakozik egy választott szerverhez. Ez sokkal nehezebbé teszi a bűnözők számára az adatok ellopását.

Annak ellenére, hogy Mississippi-ban nincs felső szintű sportcsapat, mindig találhatsz számos közeli főiskolai és más csapatot. Ezek közé tartozik a Pelikánok, a szentek, a Mississippi Egyetem, a Mississippi állam és még sok más. Ha egy bizonyos területen tartózkodik, akkor akadályozhatja meg, hogy ezek közül néhányat vagy mindet látjon, attól függően, hogy hol tartózkodik. Ezzel a trükk az, ha csatlakozunk egy másik hely szerveréhez. Ily módon böngészhet vagy nézhet, mint általában.

Mi a Mississippi legjobb VPN-je?

Az összes állambeli szerencsejátékkal a biztonsági szolgáltatásokra fogunk összpontosítani. Csak így lehet meghatározni a Mississippi VPN-jét.

 • Katonai titkosítás a felhasználó magánéletének védelme érdekében
 • Szolgáltatók, amelyek nem naplózási irányelveket kínálnak a felhasználók számára
 • VPN-kiszolgálók, amelyek jól teljesítenek Mississippi és a környező régiók területén
 • Nagy és stabil hálózattal rendelkező szolgáltatók, amelyek segítenek kiküszöbölni a hálózati problémákat
 • Képesség megkerülni a sport elektromos áramkimaradásokat és földrajzi korlátozásokat a környéken.
 • Többplatformos mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most pedig közelebbről megnézzük Mississippi legjobb VPN-jeit.

1. A Mississippi legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg az Atlantát. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy szerverhez Atlantában, és teszteltük a sebességet Jackson, Vicksburg és Oxford felé. A sebesség mind a három városban meghaladta a 125 Mbps-ot.

ExpressVPN Mississippi sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A Mississippi legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik alapvető opciónknak, amelyet Mississippi-ban töltünk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Míg az IPVanish szerverei Jacksonban vannak, Atlanta szervereik gyorsabbak. Csatlakoztunk egy IPVanish szerverhez Atlantában, és teszteltük a sebességet Jackson, Vicksburg és Oxford felé. Az eredmények gyorsak voltak, a sebesség 126 és 128 Mbps között változott.

IPVanish Mississippi sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

3. A Mississippi legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert teszteltünk a grúziai Atlantában, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az Egyesült Államok szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert foglal magában Atlantában. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Jacksonon, Vicksburgon és Oxfordon. Mint láthatja, letöltési sebességünk 111 Mbps és 120 Mbps között volt.

CyberGhost Mississippi sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

Fent láthat néhány remek lehetőséget a Mississippi-i tartózkodása során. Más lehetőségekhez más szolgáltatók is vannak az első 10 VPN-lista hogy nézzen meg. Mindegyik jól működni fog, de több tényező alapján döntöttünk úgy, hogy optimalizáltuk a választást Mississippi-re. Nem számít, mit tervez tenni ott, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk használatával megóvhatja magánéletét, és segíthet a lehető legjobb döntés meghozatalában az Ön igényeinek kielégítése érdekében.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map