A legjobb VPN-k Montana számára

MontanaMontana egy part menti északnyugati állam az Egyesült Államokban, és egyik oldalán Kanadával határos. A lakosság teljes lakosa 1,06 millió ember, és az ország egyik legalacsonyabb népsűrűsége, alig több mint 7,09 ember négyzetkilométerenként. Mint gondolhatja, néhány oka van a „Big Sky Country” nevű állam meglátogatására, beleértve a Yellowstone-t és más érintetlen helyeket is. Ha egyikük leszel, akkor felmerülhetnek problémák a cellák túlteljesítésével kapcsolatban. A nyilvános WiFi használatakor azonban továbbra is VPN-t kell használnia. Megmondjuk neked, miért egy pillanat alatt. Időközben nézze meg a Montana legjobb VPN-jeinek listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Montana nagyszerű látnivalói és látnivalói vannak az állam ideje alatt. Ez azt jelenti, hogy egy szellemvárosba, meleg forrásokba, állami parkokba vagy másokba látogat, akkor Önnek nyilvános WiFi-t kell használnia. Szerencsére a szállodák, motelek és sok vállalkozás kínál számukra. Ezért kell a VPN-t használni. Az összes turizmus mellett vannak olyan számítógépes bűnözők, akik kiszolgáltatott célokat keresnek. Ha nem akarja, hogy azonosítóját ellopják, akkor érdemes csatlakozni egy VPN-hez, hogy biztonságos és privát kapcsolatot hozzon létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi bárki számára az érzékeny adatok ellopását.

Megfigyelheti, hogy Montanában nincsenek legmagasabb szintű sportcsapatok. Ez nem azt jelenti, hogy nem használhatja ki a VPN használatának második okát. Ennek célja, hogy megkerülje a sportkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. A sportfigyeléstől kezdve az iskolákban, például a Montana Egyetemen, a tűzfalak megkerüléséig az egyetemen, mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy másik régióban található szerverhez. Ez becsapja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol vagy, és hozzáférhet a blokkolt tartalmakhoz.

Mi a Montana legjobb VPN-je?

Ha alaposabban meg akarjuk vizsgálni ezt a kérdést, néhány tényezőt kell figyelembe vennünk. A tolvajok elleni védelem valószínűleg az egyik legfontosabb kritérium, ám ugyanakkor megkerülhetők a sport-áramszünetek és a főiskolai tűzfalak. Ezért azonos tényezőket fogunk használni, hogy segítsünk meghatározni a legjobb VPN-lehetőségeket Montanának.

 • Tűzfalak, sport-áramszünetek, földrajzi korlátozások és Montana környékén történő feloldás képessége
 • A kiszolgálók, amelyek teljesítenek a Montana régióban a sebességteszttel
 • Katonai titkosítás az állam magánéletének védelme érdekében
 • Szolgáltatók, amelyek magas hálózati stabilitást kínálnak a leválasztások kiküszöbölésére
 • A szigorú naplózás nélküli szolgáltatókkal
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most pedig közelebbről megnézzük a Montana legjobb VPN-jeit.

1. A Montana legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Montana sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az USA-t, majd nyissa meg a Denvert. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy szerverhez Denverben, és teszteltük Billingsnek és Bozemannak. Az eredmények gyorsak voltak, maximális sebessége 120,54 Mbps.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A Montana legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónkként, amelyet Montanában tartózkodunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Montana sebességteszt

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Denver-i IPVanish szerverhez, és a sebesség 36 Mbps volt a Billingsnél és 21 Mbps a Bozeman felé..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

3. A Montana legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Montana sebességteszt

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Denverben, mivel ez a legközelebbi hely. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy Denverben található szerverhez, és a letöltési sebesség 9,96 Mbps volt a Billings és 11,59 Mbps a Bozeman számára..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

Most láthatja a legjobb VPN-beállításokat, amelyeket Montana-ban tartózkodása közben használhat. Ennek ellenére vannak más lehetőségek is az első 10 VPN-lista. Mindannyian jól teljesítenek, de a lehetőségeket a Montana-ra optimalizáltuk. Nem számít a terveidnek, mindent megtehetsz egy VPN segítségével. Csak olvassa el útmutatót, hogy a lehető legjobb módon megvédje magánéletét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map