Moszkva, OroszországMoszkva Oroszország fővárosa és legnagyobb városa. A városi területén 17,1 millió lakosa van, ez a világ 15. legnagyobb városa. Moszkva érdekes hely a látogatáshoz nagyon sok ok miatt. Ha üzleti vagy szórakozási célból utazik a körzetbe, akkor nem akar VPN nélkül használni nyilvános WiFi-t vagy akár az internetet is. Ezzel veszélyeztetheti Önt a megfigyelés és a cenzúra. Egy pillanat alatt részletesebben belemegyünk. Először vessünk egy pillantást a Moszkva számára elérhető legjobb VPN-ek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

1147-ben Jurij Dolgoruky és Szviatoszlav Olgovics találkoztak Moszkvában a Volga folyón. Ez volt az első hivatkozás a városra. 1156-ban Knjaz Yury Dolgoruky fa kerítéssel megerősítette a várost, és árokkal egészítette ki. Az erődítmények, amíg Ghengis Khan unokája, Batu Khan meg nem égette a várost, és 1237-ben megölték lakóikat.

A korszak óta sok mindennek történt a városban. Ide tartozik a Szovjet Szocialista Köztársaságok Uniójának (USA) fővárosa, tiltakozások, forradalmak és még sok más. A kommunizmus 1991-es bukása után Moszkva gazdaságilag hátsó csapásra került. Leginkább azonban stabilizálódott, és most jól teljesít. Az emberek üzleti lehetőségek, múzeumok, történelmi nevezetességek, képzőművészet, építészet és egyebek miatt látogatják meg a várost.

2012-ben Moszkva elindította ingyenes WiFi rendszerét. Sok helyen elérhető volt a vonatoktól a parkokig és a helyi vállalkozásokig. Noha ez nagyszerűnek tűnik, a számítógépes bűnözők és az orosz kormány (Kreml néven) figyelemmel kísérik az internetes tevékenységeket. Biztonságos és titkosított kapcsolat létrehozásával a tolvajok számára szintén megnehezíti az adatok veszélyeztetését. Egyik nélkül sebezhető vagy a támadásokkal szemben. Bizonyos körülmények között azonban nem biztos, hogy teljesen biztonságos vagy más forrásoktól.

A VPN használatának második oka Moszkvában a cenzúra miatt. Közismert, hogy a Kreml cenzúrázza az internetet, és valószínűleg problémája van néhány kedvenc webhely megtekintésével. Ha VPN-t használ ezért, akkor csatlakozni kell egy másik ország szerveréhez. Ez segít megkerülni az Oroszországban talált cenzúrát.

Ez két nagyon jó ok a VPN használatához Moszkvában. Ugyanakkor más okok is felmerülhetnek, miután feliratkoztak a szolgáltatásra. Függetlenül attól, hogy megpróbálja megakadályozni magát a kíváncsiskodó szemektől, vagy meg akarja legyőzni a cenzúrát, a VPN biztosítja az Ön védelmét. Most, hogy tudja, miért is fontos egy moszkvai használata, nézzük meg, mit kell keresnie.

A VPN-k titkosítási protokollok használatával működnek. A legtöbb szolgáltatás számos protokollt kínál Önnek. A rendelkezésre álló legjobb protokoll az OpenVPN. Ennek oka az, hogy nagy sebesség és biztonság keveréke van. Ha választást kapnak a protokoll UDP és TCP verziója között, akkor az UDP a leggyorsabb. Csatlakozási problémák esetén a legjobb választás a TCP verzió. Bár ez lassabb, kevésbé valószínű, hogy kapcsolati problémái vannak.

1. A legjobb Moszkva VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Moszkva egy nagyváros, sok lehetőséggel. A magánéletre és cenzúrára vonatkozó szabályaik azonban szinte minden szolgáltatót arra késztettek, hogy kiszolgálóikat kiszállítsák az országból. Emiatt az ExpressVPN szerverei Ukrajnában, Kijevben találhatók. A kijevi kiszolgálók gyorsak, és jól kell elvégezni a munkát. Gyorsaságuk miatt az ExpressVPN a legmegfelelőbb szolgáltatásválasztékunk Moszkva városában.

Az ExpressVPN használatával a gyors VPN-hozzáférés és a MediaStreamer intelligens DNS-szolgáltatásként működik a cenzúrázott tartalomhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot és megkerülni az orosz cenzúraszabályokat. Könnyű belátni, hogy milyen előnyökkel jár Moszkvában.

Az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék a felhasználók magánéletét. Ide tartoznak az ukrán helyszínek (mivel ez a legközelebb van Moszkvához). Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához, és élvezheti azt a tartalmat, amelyet szokott látni.

ExpressVPN Moszkva sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Európát, majd nyissa meg Ukrajnát. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint látható, teszteltünk egy szervert Ukrajnában, és a sebesség 121,01 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb Moszkva VPN: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Moszkva sebességteszt

Teszteltük a sebességet Ukrajnában, és amint alább láthatja, a számok jóak, amikor a letöltési sebesség 99,45 Mbps. Nem szabad gondot okoznia, ha bármit is tenne, miközben ott egy kiszolgálót használ.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb Moszkva VPN: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Moszkva sebességteszt

Mivel egy kiszolgálót kipróbálni akartunk Kijevben, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Ukrajnához, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 5,33 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

Az általunk megadott lehetőségek a legjobb választás Moszkva számára, de szívesen átnézik a mi oldalainkat top 10 VPN listát, ha további lehetőségeket szeretne látni. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak a területén található kiszolgálók vannak. A biztonság, a sebesség, az ár és a megbízhatóság alapján döntöttünk. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálói ugyanazon a világrégióban vannak, mint Moszkva. Ilyen módon a lehető legjobb sebességet érheti el. Mivel mindegyikük jó hálózatokkal rendelkezik, nem szabad bajnokságot választania. Ha tartalmat szeretne streamálni, a jó sebesség nagyon fontos. Az Ön igényeinek megfelelő döntést hozhat az útmutatónk segítségével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me