A legjobb VPN-k New Jersey számára

New JerseyNew Jersey egy keleti part menti állam, amely New York-nal és Pennsylvania-val határos az Egyesült Államokban. Noha az ország 4. legkisebb állama, ez a 11. legnépesebb állam, becslések szerint alig több mint 9 millió ember. Sokan különféle módon hivatkoznak az államra, de hivatalosan kerti államnak hívják. Számos különböző ok van arra, hogy az állam miért látja az utazókat. Ha egyikük lesz és nyilvános WiFi-t kell használnia, először csatlakoztasson egy VPN-t. Íme néhány nagyszerű választás.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az állam története 180 millió évvel ezelőtt nyúlik vissza, amikor az állam határos volt Észak-Afrikával. Amikor Észak-Amerika és Afrika összeütköztek, a nyomás az Aplalache-hegységre vezetett. Mivel a gleccserek körülbelül 18 000 évvel ezelőtt a jégkorszak után kezdtek visszahúzódni, a visszahúzódó gleccserek elhagyták a mocsaras területeket, valamint számos szurdokot és folyót. Természetesen a későbbi időkben az államot indiánok, majd végül gyarmatosítók lakották.

A modern időkben az állam New Yorkhoz és Pennsylvaniához való közelsége vezetett a turisták számára dollárhoz, valamint a kereskedelemhez. Az államban számos múzeum, park, botanikus kert, sportcsapat és sok egyéb tennivaló található. Ezek a tényezők mind az állam virágzó gazdaságához vezetnek. Miközben az államgazdaság sokrétű, ne feledje, hogy az ország 9. legnagyobb adóteherével rendelkezik.

Ha meglátogatja az államot, akkor könnyen elérhető New York Citybe vagy Philadelphiába. Könnyen hozzáférhet a sok intézmény egyikéhez is, amely ingyenes WiFi-t kínál vendégeinek. Bár jól hangzik, valóban csatlakoznia kell egy VPN-hez, mielőtt felhasználná. Ennek oka a bűnöző számítógépes bűnözők. Fogadhat, hogy legalább néhány ember várja a gyanútlan célok előnyeit. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi az érzékeny adatok ellopását.

Egy másik jó ok a VPN használatához az, hogy segítsen megkerülni az áramkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. Ha sportrajongó vagy, már tudja, hogy csalódást okozhat a kedvenc csapata online közvetítése, ha ugyanabban a városban található. Próbáljon meg nézni, hogy a sugárhajtású készülékek bárki otthon otthon játsszanak. Ezen felül a vállalatok, országok és intézmények szintén blokkolják a tartalmat. A földrajzi korlátozások problémákat okozhatnak azok számára, akik egy célzott területen belül vagy kívül helyezkednek el. Ha VPN-t használ a csatlakozáshoz, becsapja a blokkoló szoftvert arra gondolva, hogy valahol máshol található. Csatlakozhat egy másik terület szerveréhez is, hogy hozzáférjen a régió tartalmához.

Mi a legjobb VPN New Jersey-ben?

A következő okokból összeállítottuk New Jersey legjobb VPN-jeinek listáját:

 • A New York-i VPN-kiszolgálók sebessége
 • A régió leggyorsabb hálózataira összpontosítottunk
 • Olyan VPN-ket választottunk, amelyek nem tartanak használati naplókat
 • Képesség a földrajzi és az áramszünetek korlátozásának feloldására
 • Erős titkosítás az adatvédelem online biztosításához
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick támogatása

Most ugorjunk be, és nézzük meg a New Jersey legjobb VPN-jeit:

1. A legjobb VPN New Jersey-ben: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – New York szerver helyét. A tetejére is beírhatja. Mint láthatja, Jersey City, Secaucus és Plainfield környékén teszteltünk 225 Mb / s sebességgel mindhárom városban. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN New Jersey-ben.

ExpressVPN New Jersey sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN New Jersey-ben: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet NYC-ben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Egy szervert teszteltünk NYC-ben három különböző helyre New Jersey-ben, és az eredmények 187 Mbps és 197 Mbps között változtak..

NordVPN New Jersey sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Legjobb VPN New Jersey-ben: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk a New York-i VPN szerverhez, és New Jersey-ben teszteltük sebességünket. Az eredmények az alábbiakban láthatók.

PIA New Jersey sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN New Jersey-ben: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel a sebességet New Jersey-ben próbáltuk kipróbálni, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Onnan bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz New York City-ben. Emiatt csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 69 Mbps és 79 Mbps között változott.

CyberGhost New Jersey sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN New Jersey-hez: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. A New York-i IPVanish szervert teszteltük Jersey City, Secaucus és Plainfield szerverekhez, és a sebesség 118 és 146 Mbps között volt..

IPVanish New Jersey sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Mindenki számára, aki más lehetőségeket szeretne látni, mindig bátran nézheti meg top 10 VPN lista. Szerintem azonban nem kell. A biztonság, a sebesség, a megbízhatóság, az ár és a szerver helyzete alapján választottuk meg. Kifejezetten New York City-ben és a régióban kiszolgálókat keresettünk. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Valamennyi említett szolgáltatásunk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz választás. Ha bármilyen tartalom streamingét tervezi, a sebesség nagyon fontos. Útmutatónk segítségével segíthetünk abban, hogy az Ön igényeinek megfelelő döntést hozzon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map