New York CityNew York City az Egyesült Államok legnagyobb városa. Becslések szerint 8,5 millió lakosa van, és a metróövezetben 20 millió lakos él. A NYC-nek számos különféle beceneve van, és nagyon sok ok van a Big Apple látogatására. Ha a városba megy, és tervezi a nyilvános WiFi használatát, akkor először csatlakoztasson egy VPN-hez. Ez elősegíti a magánélet védelmét és a hálózati korlátozások feloldását. Erről hamarosan többet fogunk mondani. Mielőtt megtennénk, kérjük, nézd meg a legjobb VPN-k listáját a New York City számára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az évek során a terület a kereskedelem és az idegenforgalom fő célpontjává vált. Ez magában foglalja az európai bevándorlók feldolgozási pontjának működését. A város beceneve számos. Ide tartozik a város, amely soha nem alszik, az Empire City, a Gotham, a Metropolis, a Big Apple és még sokan mások. Nagyszámú cég székhelye van, és a város számos látnivalónak ad otthont. Ezek egy kis része magában foglalja a múzeumokat, templomokat, éttermeket, Broadway-showkat, épületeket, a legmagasabb szintű sportcsapatokat és még sok más. A térség sportcsapatai közé tartozik a New York Mets és Yankees (MLB), New York Giants és Jets (NFL), New York Knicks és a Brooklyn Nets (NBA), New York Islanders és Rangers (NHL). Nézze meg kedvenc csapatait földrajzi blokkok és áramszünet korlátozások nélkül egy VPN segítségével.

Nem számít, miért indokolja a New York-i látogatást, elég sok turizmus van ott. Annak érdekében, hogy vonzza az ügyfeleket ebben a rendkívül versenyképes városban, sok vállalkozás ingyenes WiFi-t kínál vendégeinek. Bár jól hangzik, a használat előtt csatlakozni kell egy VPN-hez. Ennek oka az, hogy vannak bűnözők, akik csak arra várnak, hogy ellopják az Ön személyes adatait. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi az érzékeny adatok ellopását.

Egy másik jó ok a VPN használatához az, hogy segítsen megkerülni az áramkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. Ha sportrajongó vagy, már tudja, hogy csalódást okozhat a kedvenc csapata online közvetítése, ha ugyanabban a városban található. Ezen felül a vállalatok, országok és intézmények szintén blokkolják a tartalmat. A földrajzi korlátozások problémákat okozhatnak azok számára, akik egy célzott területen belül vagy kívül helyezkednek el. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor becsapja a blokkoló szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Csatlakozhat egy másik terület szerveréhez is, hogy hozzáférjen a régió tartalmához.

Mi a legjobb VPN New York City-ben?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a NYC-re vonatkozó legjobb VPN-k listájának meghatározására:

  • New York City VPN szerverein végzett sebesség-tesztek
  • A VPN-hálózat megbízhatósága a hosszú csatlakozási idő lehetővé tétele érdekében
  • Erős titkosítási szintek a magánélet jobb védelme érdekében
  • Csak azokat a VPN-eket választottuk, amelyek nem tartanak használati naplókat
  • A népszerű streaming szolgáltatások és az élő sportok feloldásának lehetősége
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

További késleltetés nélkül itt található a legjobb VPN-szolgáltatások listája New York számára:

1. A New York City legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN New York City sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – New York szerver helyét. Mint látható, teszteltünk egy szervert New Yorkban, és a sebesség 274,77 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN New York City-ben: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN New York City sebességtesztA NordVPN számos szervert üzemeltet New Yorkban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Az Egyesült Államok szerverét teszteltük NYC-ben, és a letöltési sebesség 206,07 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. New York City legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA New York City sebességtesztMi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Egyszerűsége nem azt jelenti, hogy az ügyfél nem jellemző szolgáltatásgazdagságra. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 119,15 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott New York City-hez.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. New York City legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost New York City sebességtesztMivel egy szervert kipróbálni akartunk New York City-ben, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz New York City-ben. Csatlakoztunk egy szerverhez ott, és 126,28 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Legjobb VPN New York City-ben: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, beleértve az IPVanish-ot is. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

IPVanish New York City sebességtesztAz IPVanish több mint 100 szervert üzemeltet NYC-ben, és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például nyc.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert NYC-ben, és a sebessége 97,02 Mbps volt a kábel internetkapcsolaton.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha más lehetőségek iránt érdeklődik, akkor tekintse meg a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Nem érezzük azonban, hogy szüksége lesz rá. Választásaink a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az egyenletes áron alapultak. New York City-ben kiszolgálókat is keresettünk. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Nem számít, melyiket választja, mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Ha a tartalom streamingét tervezi, a sebesség nagyon fontos. Útmutatónk segítségével döntést hozhat, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me