A legjobb VPN-k Ohio számára

OhioOhio középnyugati államnak tekinthető, és az Egyesült Államok Nagy-tavak régiójában található. A népesség csaknem 11,7 millió lakosa van, így a hetedik legnagyobb lélekszámú. Számos lehetőség és ok kínál fel Ohio állam látogatását. Ha olyan városokba látogat, mint Dayton, Cleveland, Sandusky, Cincinnati és még sok más, akkor nem fog kifogyni az ottani okok vagy dolgok. A nyilvános WiFi-t VPN nélkül is használni szeretné.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5Surfshark$ 3.49Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Ohio-nak határozottan van néhány jó méretű városa. Amit nem rendelkeznek, bármi bizonyíték van a véletlenszerű kormányzati ellenőrzésre. Nem veszélyezteti Önt az Ohio kormánya vagy az Egyesült Államok kormánya. Azt mondta, hogy ki vannak téve a kiberuházásoknak. Ezek olyan emberek, akik kihasználják a sebezhető célokat. Más szavakkal: azok, amelyek nem használnak VPN-t WiFi-vel. Ha igen, akkor sokkal nehezebbé teszi ezeket a csalókat az érzékeny adatok veszélyeztetése.

A VPN használatának második oka nem feltétlenül egyértelmű. Ennek célja, hogy megkerülje az otthoni régió földrajzi korlátozásait vagy a sportkimaradásokat. Ha szeretné online sportolni, és megpróbálná bármelyik Ohio-csapatot megfigyelni, akkor ezt megtiltja. Ha egy másik régió VPN-hez csatlakozik, akkor a blokkolásról azt gondolhatja, hogy valahol máshol található. Ily módon megkerülheti az esetlegesen felmerülő blokkokat vagy áramszüneteket.

Mi az a legjobb VPN Ohio-ban?

Tehát erre a kérdésre lehet a legmegfelelőbb választ adni, számos szempontot meg kell vizsgálnunk. Mivel Ohio Egyesült Államok állam, ezért erőfeszítéseinkre inkább a kritériumok és a sebesség feloldására koncentrálunk. Itt vannak a fontosak.

 • Az Ohioban és a régióban található gyorsszerverek, amelyek jól teljesítenek a sebesség-teszteknél
 • Stabil és nagy hálózat, amely segít a leválasztásokban
 • Képesség az államban megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat és a sportkimaradásokat
 • Titkosítás a felhasználó személyes adatainak erős védelme érdekében
 • Szigorú bejelentkezési szabályok a magánélet védelme érdekében
 • Több platformon keresztül támogatott mobil alkalmazások, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást

Most közelebbről áttekintjük az Ohio legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Ohio-ban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Ohio sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az Ohio-i kiszolgálókkal kapcsolatos. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az USA-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor teszteltünk egy kiszolgálót Chicagóban (a legközelebbi hely), és teszteltünk Columbusra és Clevelandre. Kiváló sebességet kaptunk mindkét helyen.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Ohio számára a legjobb VPN: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Ohio sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy VPN szerverhez, és teszteltük Clevelandre és Columbusra. Mint láthatja, a teljesítmény lenyűgöző volt a letöltési sebesség között 108 Mbps és 110 Mbps.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Ohio számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Ohio sebességtesztA PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy chicagói VPN szerverhez, és teszteltük sebességünket Clevelandben és Columbusban. Az eredmények az alábbiakban láthatók.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Ohio-ban: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Ohio sebességtesztMivel szeretnénk kipróbálni sebességünket Ohio felé, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Onnan bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Chicagóban. Emiatt csatlakoztunk egyikükhöz és kipróbáltuk az előadást Ohio-ban. Mint láthatja, letöltési sebességünk 103 Mbps-tól 106 Mbps-ig terjedt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Ohio-ban: Surfshark

Surfshark

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Ohio sebességtesztAz Ohio-i teszteinkhez egy szervert választottunk Chicagóban. Miután bejelentkezett, egyszerűen keresse meg az érdekes várost a keresősávon. Innen csatlakozhat az ott található szerverhez. Csatlakoztunk egy szerverhez, és teszteltük a sebességet Clevelandre és Columbusra. Az eredmény mindkét városban meghaladta a 107 Mbps sebességet.

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

Innentől láthat néhány nagyszerű lehetőséget és indokot a VPN használatához Ohioban. Noha a fenti választásokat számos tényező alapján optimalizáltuk, mindig nyugodtan nézhet a mi elemünkre az első 10 VPN-lista ha más lehetőségeket szeretne. Jó választásuk is, de nem olyan jótékony, mint a fentiekben említettek. Nem számít, miért látogat fel az államot, a VPN-ek alapvető fontosságúak az internethasználat szempontjából. Útmutatónk segítségével segítünk abban, hogy megalapozott döntést hozzon az Ön igényei szerint.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map