Oklahoma VárosÍme az Oklahoma City VPN-szolgáltatásának 5 legjobban felsorolt ​​listája.

 1. ExpressVPNLegfontosabb választásunk. Gyors, tökéletes streaminghez.
 2. NordVPN – Biztonságos VPN szerverek a közelben, Dallasban.
 3. CyberGhost – Ideális kezdőknek, a környéken lévő szervereknek.
 4. Surfshark – Könnyen használható texasi VPN-kiszolgálókkal.
 5. IPVanish – Kodi barátságos a régió szervereivel.

Oklahoma City (gyakran OKC-re rövidítve) Oklahoma állam legnagyobb és fővárosa. Az ország 27. legnagyobb népessége, becsült népessége 630 ezer. A város metróövezetében körülbelül 1,3 millió ember él. Az OKC története viszonylag rövid, de számos ok miatt jól ismert célpont. Ha az OKC-be utazik, akkor a VPN-t használnia kell, mielőtt csatlakozna a nyilvános WiFi-hez.

Nem számít, milyen célja a város meglátogatása, sok különféle vállalkozás és létesítmény kínál ingyenes Wi-Fi-t ügyfeleinek. Noha ez nagyszerű szolgálat a mecénások számára, a bűnözők számára is nagyszerű lehet. Elképzelheti, hogy sokan várnak el, hogy kihasználják a sebezhető kapcsolatokat. A VPN használatának legjobb indoka egy biztonságos és titkosított kapcsolat létrehozása a választott szerverrel. Ez sokkal nehezebbé teszi a potenciális tolvajok számára, hogy megszerezzék bizalmas és személyes adataikat.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ez nagyon hasznos lehet, ha sport rajongó vagy, és szeretne nézni elsötétítő játékok vagy más típusú streaming. Mindenki meg akarja nézni a kedvenc csapata játékát. Természetesen elősegíti a tartalmak megtekintését, amelyeket a vállalatok, országok vagy az egyetemen blokkolhatnak. Ha csatlakozik egy kiszolgálóhoz a választott területen, a szoftver azt fogja gondolni, hogy más helyen tartózkodik, mint ahogyan a korlátozások feloldásához.

Tehát láthatja, hogy VPN-t használhat mindkét okból. A fiók megszerzése után minden bizonnyal talál más helyzeteket. A magánélet védelmétől a földrajzi blokkok megkerüléséig a VPN szolgáltatás segít elérni céljait. Mivel időnként zavaró lehet, megmondjuk Önnek, mit kell keresnie, és javasolunk néhány lehetőséget.

Mi a legjobb VPN Oklahoma City számára?

A kérdés megválaszolásához néhány szempontot kell figyelembe venni. Tekintettel erre, összeállítottuk az Oklahoma City legjobb VPN-jeinek listáját.

 • Katonai titkosítás a magánélet megfelelő védelme érdekében
 • Jó szerversebesség az Oklahoma City régióban
 • Nagy és stabil hálózat a leválasztások csökkentésére
 • Többféle mobil alkalmazás, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
 • Lehetőség a blokkolás feloldására a földrajzilag blokkolt tartalmak vagy a sportkimaradások miatt
 • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók

További késedelem nélkül itt található az Oklahoma City legjobb VPN-szolgáltatásainak listája:

1. Oklahoma City legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Oklahoma City sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválassza a használni kívánt várost. Ugyanakkor nem kell kiválasztania az adott szervert. Ehelyett az ügyfél automatikusan csatlakozik az adott helyen található leggyorsabb szerverhez. Ha csatlakozni szeretne az Oklahoma City legjobb választásához, akkor válasszon egy Dallas szervert (mivel ez a legközelebbi terület). Kétféle módon találhat egyet. Miután megnyitotta az ügyfelet, kattintson a „Hely választása” gombra. Ha rákattint az ajánlott elemre, és kiválasztja az Egyesült Államok szakaszt, ott megtalálja. Ugrhat az Összes szakaszba is, és a keresőmezőbe gépelhet Dallas-be. Innentől ki kell választania a Dallas szerver helyét. Mint látható, teszteltünk egy szervert Dallasban Oklahoma City-be és a sebesség 120,78 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Oklahoma City legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Oklahoma City sebességtesztA NordVPN 35 szervert üzemeltet Dallasban (a legjobb hely az összeköttetéshez Oklahoma City-ből). A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert Dallasban, Oklahoma City-be, és gyorsnak találtuk 110,60 Mbps letöltési sebességgel..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. Oklahoma City legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Oklahoma City sebességtesztMivel egy szervert kipróbálni akartunk Oklahoma City közelében, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Dallasban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt Oklahoma City-be. Mint láthatja, letöltési sebességünk 102,53 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. Oklahoma City legjobb VPN-je: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (a megosztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Oklahoma City sebességtesztAz Oklahoma City-vel kapcsolatos teszteléseinkhez kiválasztottunk egy, a környéken található szervert. Miután bejelentkezett, egyszerűen kattintson a hely fülre, és írja be a helyet a keresősávba. Innentől csatlakozhat egy Dallasban található szerverhez. Amikor csatlakoztunk egy szerverhez és teszteltük az OKC-hez, a sebesség 102,65 Mbps volt.

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. 2 hónapos előfizetéssel korlátlan VPN-fiókot regisztrálhat havonta mindössze 1,99 dollárért.

Tekintse meg a Surfshark-ajánlatokat

5. Oklahoma City legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Oklahoma City népszerű hely, amelyet több okból is meg lehet látogatni. Ebben az esetben a sebesség miatt úgy döntöttünk, hogy szervert használunk Dallasban, TX. Elég jól fog teljesíteni, függetlenül attól, hogy hol helyezkedik el az OKC-ben. Mivel a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a listánkon szereplő többi vállalkozásnak, ezek a VPN-bemenő hivatkozások Oklahoma City-ben.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Oklahoma City sebességtesztAz IPVanish 36 szervert üzemeltet Dallasban, és választhat úgy, hogy csatlakoztassa bármelyikéhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például dal-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Dallasban, a dal.a39, Oklahoma City-be, és a sebesség 97,38 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

Ha szeretne megnézni más lehetőségeket, nyugodtan nézze meg a mi oldalainkat az első 10 VPN-szolgáltatás lista. Nem gondoljuk azonban, hogy erre szükség lesz. A sebesség, megbízhatóság, ár, biztonság és helyek miatt választottuk őket. Mivel sokan Oklahoma Cityben vagy annak közelében helyezkednek el, biztos lehet benne, hogy a legjobb sebességet fogja elérni. A jó sebesség elengedhetetlen, ha a tartalmat streamálni próbálja. Minden opciónk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz lehetőség. Reméljük, hogy útmutatónk segítségével döntést hozhat az Ön számára.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me