OregonOregon egy tengerparti állam, az Egyesült Államok nyugati partján található. Körülbelül 4,19 millió lakosa van, és nincs nagyon lakott. Számos oka van ennek a festői állapotnak a meglátogatására. A hegyek és az óceán gyönyörű kontrasztjától a nagyon ismert egyetemekig és még sokan másokig sok tennivaló található. Fontosnak fogja találni a VPN használatát is, amikor csatlakozik a nyilvános WiFi-hez. Egy pillanat alatt megmagyarázjuk miért. Először vessen egy pillantást az Oregon legjobb VPN-jeire vonatkozó listánkra.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az állam minden természetes szépségével sok tennivalója lesz. Előfordulhat, hogy nyilvános Wi-Fi-hozzáféréssel is rendelkezik. Ha igen, szerencséje van, sok helyen lehet felhasználni. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a közelben vannak kiberkrokonok. Mivel vannak nagyobb főiskolák és egyéb dolgok, fogadhat úgy, hogy a bűnözők várják, hogy kihasználják ezt. Ezért hasznos a VPN használata. A szerverhez való csatlakozás titkosítja a kapcsolatot, és bárkinek sokkal nehezebbé teszi a személyes adatainak lopását.

A VPN használatának következő oka Oregonban az, hogy segítsen elkerülni a sportkimaradásokat. Függetlenül attól, hogy rajongója vagy a Blazers, Hódok, Kiskacsák vagy másoknak, akkor eltilthatjuk Önt, ha online játékot próbálunk megnézni. Ezért VPN-t használna egy másik régióhoz vagy területhez történő csatlakozáshoz. Ennek során becsapja a blokkoló szoftvert azzal, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ezután bármilyen játékot élvezhet, mint általában.

Mi az Oregon legjobb VPN-je?

Noha az államban vannak biztonsági aggályok, az áramszünetek és a földrajzi korlátozások megkerülése szintén fontos. Ezért vegyes tényezőket fogunk használni, hogy segítsünk meghatározni, mi az Oregon számára a legjobb VPN.

  • Erős katonai titkosítás az állami magánélet védelme érdekében
  • Többplatformos mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Szolgáltatók, amelyek szigorúan nem naplózási irányelveket kínálnak a felhasználók számára
  • Szolgáltatók, amelyek VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek és jól teljesítenek a régióban
  • Képesség megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat Oregonban és a környező régiókban
  • Magas hálózati stabilitás, amely segít elkerülni a leszakadt kapcsolatokat

Most pedig közelebbről megnézem az Oregon legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Oregonban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd a Seattle-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy VPN szerverhez Seattle-ben, és teszteltük a sebességet Portlandre, Eugene-re és Corvallis-ra. Mint láthatja, a teljesítmény kiváló volt, kb. 125 Mbps letöltési sebességgel mindhárom városban.

ExpressVPN Oregon sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Az Oregon legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk az Oregonban tartózkodás során használt egyik opciónknak.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Seattle-i IPVanish szerverhez, és teszteltük a sebességet Portlandre, Eugene-re és Corvallis-ra. Azt találtuk, hogy a sebesség 119 és 126 Mbps között lehet.

IPVanish Oregon sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

3. A legjobb VPN Oregonban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít a régióban. Amikor csatlakoztunk egy seattle-i szerverhez és teszteltük a sebességet Portlandre, Eugene-re és Corvallis-ra, körülbelül 125 Mbps sebességet kaptunk..

PIA Oregon sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat

Számos nagyon jó ok van a VPN használatára Oregonban, és adtunk néhány nagyszerű szolgáltatói választást. Ennek ellenére további lehetőségeket tekinthet meg szolgáltatóink közül a 10 legfontosabb VPN-listánkban. Mindannyian jól teljesítenek, de sok tényező alapján választottuk meg. Így optimalizáltuk választásainkat az Oregon vonatkozásában. Nem számít, mit tervez tenni, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével megvédheti magánéletét, ha kiválasztja az Ön számára megfelelő lehetőséget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me