A legjobb VPN-k Párizsban, Franciaországban

Párizsi képItt van egy áttekintés az 5 legfontosabb Párizs VPN-szolgáltatásról.


 1. ExpressVPNLegfontosabb választásunk. Párizsban a leggyorsabb VPN-kiszolgálók a földrajzi korlátozások feloldásához és a magánélet védelméhez.
 2. NordVPN – Biztonságos VPN-kiszolgálók Párizsban.
 3. Surfshark – Könnyen használható VPN-kiszolgálókkal Franciaországban.
 4. Privát internet-hozzáférés – P2P barátságos a régió szervereivel.
 5. CyberGhost – Ideális kezdőknek és Párizsban lévő szervereknek.

Párizs Franciaország fővárosa és legnépesebb városa. Sokan úgy vélik, hogy a kultúra és a divat élvonalában vannak. Az ételtől kezdve a nyelven egészen az Eiffel-toronyig a város számos vonzó vonatkozással bír az utazók számára az egész világon. Függetlenül attól, hogy odaköltözik, nyaralni megy, vagy akár egy találkozóra vagy konferenciára is, meg fogja tapasztalni, hogy a nyilvános WiFi használata gyakori. VPN használata nélkül azonban nem akar csatlakozni.

Párizs városa a Kr. E. 3. században nyúlik vissza, amikor a kelta Senones al-törzse, Parisii néven lakott. Gyakran a Fényvárosnak nevezik, mert ők voltak az elsők között azok a városok, amelyek bevezették a gáz utcai lámpákat, és vezetésük miatt a megvilágosodás korában. Gazdaságának számos eleme van, ideértve a halászatot, a kereskedelmet, a kereskedelmet, az idegenforgalmat és másokat az idők során.

Az 1700-as évek végén a város számos gillotine fejjel, valamint a francia forradalom helyszíne volt. 1793-ban Franciaország utolsó királyát kivégezték, és csak 1804-ben, amikor Franciaország első konzulja megragadta a hatalmat. A város a Louvre-ról és sok más híres helyről is ismert. Nem számít, mit akar csinálni Párizsban, biztosan megtalálja.

Mivel ez egy ilyen nemzetközi rendeltetési hely, sok utazó folyamatosan jár a városon. Bár sok tennivaló lehet, időnként szükség lehet a sok kereskedő által kínált ingyenes WiFi használatára. Bár kényelmes, nem szabad nyilvános WiFi-t használni VPN nélkül. Ennek oka az, hogy vannak tolvajok, akik arra várnak, hogy ellopják az Ön személyes adatait. Ha adatai nem vannak titkosítva, akkor ki vannak téve a támadásoknak.

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ezek olyan blokkok, amelyeket intézmények vagy országok helyezhetnek el, és korlátozzák azt, hogy hová menjen és mit nem lehet megtenni. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, ez segít megkerülni az ilyen típusú korlátozásokat. Ilyen módon nem kell foglalkoznia a blokádokkal.

És ott van a két forgatókönyv, ahol a VPN használata jó ötlet. A regisztráció után más felhasználási lehetőségeket is találhat. A magánélet védelme és a korlátozott tartalom feloldása között a VPN biztosítja az Ön védelmét. Ha egyetért, néhány dolgot tudnia kell a szolgáltató kiválasztásakor. Egyébként nem fog sok mindent megtenni.

Most ugorjunk be, és nézzük meg Párizs legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Párizsban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN párizsi sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Párizsra. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Európát, majd Franciaországot. Ezen a ponton kiválaszthatja a párizsi szerver helyét. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Párizsban, Franciaországban, és a sebesség 269,05 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A legjobb VPN Párizsban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Párizs sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Párizsban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Egy francia szervert teszteltünk Párizsban, és a letöltési sebesség 186,14 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN Párizsban: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Párizs sebességtesztA Párizsra vonatkozó teszteinkhez ki kellett választanunk egy, a környéken található szervert. Miután bejelentkezett, egyszerűen kattintson a hely fülre, és írja be a helyet a keresősávba. Innentől csatlakozhat egy Franciaországban található szerverhez. Amikor csatlakoztunk egy szerverhez és teszteltük Párizsba, a sebesség 219,37 Mbps volt.

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. 2 hónapos előfizetéssel korlátlan VPN-fiókot regisztrálhat havonta mindössze 1,99 dollárért.

Tekintse meg a Surfshark-ajánlatokat

4. A legjobb VPN Párizsban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA párizsi sebességtesztA PIA Windows kliensének használatakor a telepítés és a használat egyszerű. Ne hagyja azonban, hogy az egyszerűség azt gondolja, hogy alapvető. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA Párizshoz csatlakoztatva 103,10 Mbps sebességgel futott.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta csak 3,33 dollárból kínálja.

Tekintse meg a PIA-ajánlatokat

5. A legjobb VPN Párizsban: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Paris sebességtesztMivel egy kiszolgálót próbáltunk Párizsban tesztelni, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Franciaországig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 56,63 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

Ha további lehetőségeket keres, kérjük, bátran nézzen meg top 10 VPN szolgáltatások listája. Úgy gondoljuk azonban, hogy elégedett lesz a fent megadott lehetőségekkel. Ezeket a sebesség, megbízhatóság, ár és biztonság alapján választották meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverek Párizsban találhatók. Így biztos lehet benne, hogy a legjobb sebességet kapja. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha HD-tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Remélhetőleg útmutatónk segít a lehető legjobb döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map