A legjobb VPN-k Pennsylvania-ban

PennsylvaniaPennsylvania, hivatalosan a Pennsylvania Nemzetközösség, az Egyesült Államok északkeleti részén található állam. Az ország 5. helyén van, lakossága körülbelül 12,8 millió lakos. Noha számos oka van ennek a nagy államnak a meglátogatására, ezek közé tartozik az étel, a történelmi események / helyek, a zene, az építészet és még sok más. Érdemes kihasználni az ingyenes WiFi-t is, ha ott van. Ennek elvégzésekor azonban feltétlenül kell használni a VPN-t.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Sem az Egyesült Államok, sem Pennsylvania nem figyeli az internetet, kivéve, ha erre jó indok van. Ez azt jelenti, hogy Ön viszonylag mentes az ilyen viselkedéstől, legalábbis a kormánytól. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egyértelmű vagy. Az összes üzleti és idegenforgalmi államba történő utazás során olyan számítógépes hálózatok várják a megfelelő lehetőséget, hogy ellopják személyes adatait. VPN használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a helyi kiszolgálóval. Ily módon sokkal nehezebbé teszi bárki számára a bizalmas információk megszerzését.

Az ország többi államához hasonlóan, nincsenek speciális államilag blokkolt webhelyek. Ha azonban egy másik régió tartalmához szeretne hozzáférni, vagy akár egy sportkimaradást akar elérni, akkor fontos a VPN. Az engedélyezési jogok miatt az állami sportcsapatok szeretnék arra kényszeríteni az embereket, hogy TV-n nézzenek játékokat. VPN használatával csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Államok másik részén, vagy otthona területén. Ez arra készteti a blokkoló szoftvert, hogy úgy gondolja, hogy valahol máshol található. Ily módon hozzáférhet az otthoni régió tartalmához, vagy megkerülheti a földrajzilag korlátozott tartalmat.

Mi a legjobb VPN Pennsylvania-ban?

A kérdés megválaszolásához számos tényezőt kell figyelembe vennünk, hogy megkapjuk a választ. Mivel ez egy amerikai város, jobban összpontosítunk a földrajzi korlátozásokra. Amit mi fogunk használni:

 • Képesség megkerülni a földrajzilag korlátozott és eltakart tartalmat Pennsylvaniában
 • Magas hálózati stabilitás a leválasztások kiküszöbölése érdekében
 • Gyors szerverek, amelyek jól teljesítenek Pennsylvaniában
 • Mobilalkalmazás-támogatás több platformon, beleértve az Amazon Firestick-et is
 • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében
 • Szigorú bejelentkezési szabályok

Itt van egy közelebbi pillantás a Pennsylvania legjobb VPN-jeire.

1. A legjobb VPN Pennsylvaniában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ezt a problémát New York-i szervereken találja. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az USA-t, és válassza a New York City lehetőséget. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor csatlakozik a New York-i VPN szerverhez, és tesztelték Pennsylvania több városában. Mint láthatja, sikerült elérnünk 327 Mbps letöltési sebességet Philadelphiában és 330 Mbps letöltési sebességet Pittsburgh-ben..

ExpressVPN Pennsylvania sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Pennsylvaniában: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet New Yorkban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert, amely New Yorkban található, és csatlakoztatva volt a sebességteszthez Philadelphiában, Pittsburgh-ben és Erie-ben. Letöltési sebességünk akár 217 Mbps volt.

NordVPN Pennsylvania sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Pennsylvaniában: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít a régióban. Csatlakoztunk egy VPN szerverhez NYC-ben, és sebesség-teszteket végeztünk Philadelphia (88 Mbps) és Pittsburgh (124 Mbps).

PIA Pennsylvania sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Pennsylvaniában: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk New York City-ben, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz New York City-ben (a legközelebbi hely). Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük a teljesítményt Pittsburgh (51 Mbps), Philadelphia (50 Mbps) és Erie (68 Mbps).

CyberGhost Pennsylvania sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Pennsylvaniában: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. A New York-i IPVanish szervert Philly, Pittsburgh és Erie szerverekre teszteltük, és a sebesség 101 Mbps és 147 Mbps között volt..

IPVanish Pennsylvania sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

És most megmutattuk kedvenc lehetőségeinket Pennsylvania látogatása során. Remélhetőleg az okoknak elég világosnak kell lenniük, miért jó ötlet a VPN használata. Azt mondta: Ha további lehetőségeket keres, akkor is megnézheti a az első 10 VPN-lista. Miközben ezek szintén jó választás, számos tényező miatt választottuk meg, beleértve a biztonságot, a stabilitást, a sebességet és az árat. Így biztos lehet benne, hogy Pennsylvaniára optimalizáltak. Nem számít, mit tervez tenni ott tartózkodásakor, a fenti tényezők fontosak. Útmutatónk segítségével segíthetünk megalapozott döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map