PittsburghA pennsylvaniai Pittsburgh városában összesen 305 ezer ember él a város határain. A nagyvárosi térségben azonban 2,3 millió lakos él. Pittsburghnek két különböző beceneve van, nagyon sok dolgról ismert, és számos oka van a Rust Belt City látogatásának. Ha egy Steel Town-be utazik, és nyilvános WiFi-t kíván használni, akkor először csatlakoztassa a VPN-t. A VPN segítségével feloldhatja a földrajzi korlátozásokat is, hogy élvezze kedvenc sportcsapatait. Itt található néhány a Pittsburgh-i VPN-k közül.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az évek során sok bevándorló hullám érkezett a városba, hogy munkát keressen. Pittsburgh acélgyártása az Steel City becenévhez vezetett. Pittsburgh másik beceneve a Bridges városa. Ennek oka a város 446 hida. A modern időkben számos revitalizáció történt és sok olyan dolog, amelyek vonzzák a látogatókat. Ide tartoznak néhány fontosabb ipar, valamint különféle múzeumok, fesztiválok, három legmagasabb szintű sportcsapat (Pirates – MLB, Steelers – NFL, Penguins – NHL), az NCAA Men’s March Madness rendeltetési hely, egy vidámpark és még sok más.

Minden, ami Pittsburgh-ben történik, meglehetősen sok a turizmus. Noha előfordulhat, hogy elfogy a tennivaló vagy látnivaló, nagy esély van arra, hogy nyilvános WiFi-t fog használni. Ha igen, először csatlakoznia kell egy VPN-hez. Mivel manapság sok vállalkozásban gyakori az ingyenes nyilvános WiFi, az online bűnözők száma is nőtt. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a tolvajok számára az adatok ellopását. Ellenkező esetben sebezhető vagyok a számítógépes támadás ellen.

A magánélet védelme mellett a VPN segít az áramszünetek és a földrajzi korlátozások elkerülésében is. Ha sportrajongó vagy, valószínűleg tud a profi sportkimaradásokról. A vállalatok, országok és iskolák megakadályozzák, hogy a felhasználók láthassanak egy tartalmat, amely a megcélzott területen belül vagy kívül található. Ebben az esetben a VPN-hez való csatlakozás egy másik területen arra fogja csalni a szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valaki más vagy.

Mi a legjobb VPN Pittsburgh-ben?

A Pittsburgh-hez tartozó legjobb VPN-k listája a következő kritériumokon alapul:

  • Sebesség tesztek a Pittsburgh közelében lévő VPN szervereknél.
  • Az egyes VPN-hálózatok megbízhatósága a HD tartalom streamingjéhez
  • Erős titkosítás azok számára, akik a magánélet védelmére koncentráltak
  • Előnyben részesítjük azokat a szolgáltatókat, akik nem vezetnek használati naplókat
  • A csatornákra és az élő sporteseményekre vonatkozó korlátozások feloldásának képessége
  • Mobil alkalmazások és streaming támogatás az Amazon Firestick felhasználók számára

További késedelem nélkül itt található a legjobb VPN-szolgáltatások listája Pittsburgh számára

1. A legjobb VPN Pittsburgh-ben: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Pittsburgh sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, és gépelje be New York-t (mivel ez a legközelebbi hely) a „kereső ország vagy város” mezőbe. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Csatlakoztunk egy szerverhez NYC-ben és teszteltünk Pittsburgh-be. A sebesség 280,55 Mbps volt. Sokkal gyorsabban, mint bármely más tesztelt VPN-nél.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Pittsburgh-ben: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Pittsburgh sebességtesztA NordVPN számos szervert üzemeltet New Yorkban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Az Egyesült Államok szerverét teszteltük NYC-ben, és a letöltési sebesség 192,60 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Pittsburgh-ben: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Pittsburgh sebességtesztA PIA Windows kliense modernizált. Ez azt jelenti, hogy a beállításokhoz és a használathoz nem fog sokat keresni. Ez nem más, mint egyszerű. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA 136,94 Mbps sebességgel futott.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Pittsburgh-ben: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Pittsburgh sebességtesztMivel Pittsburgh közelében szeretnénk kipróbálni egy szervert, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózatnak nincs kiszolgálója Pittsburgh-ben, de számos szerverük van NYC-ben. Csatlakoztunk egyikükhöz, és Pittsburgh-ben teszteltük az előadást. Mint láthatja, letöltési sebességünk 142,58 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Pittsburgh-ben: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, beleértve az IPVanish-ot is. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan Észak-Amerika egyik leggyorsabb része volt a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

IPVanish Pittsburgh sebességtesztAz IPVanish több mint 100 szervert üzemeltet NYC-ben, és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például nyc.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kísérleteztünk egy IPVanish szervert NYC-ben Pittsburgh-ben, és a sebesség 105,95 Mbps volt a kábelcsatlakozáson.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Noha úgy érezzük, hogy a Pittsburgh-ben tartózkodás közben a legjobb választási lehetőségeket választottuk, bátran megnézheti az első 10 VPN lista. Ennek azonban nem kell. Döntéseinket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az egyenletes ár alapján hoztuk meg. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverei Pittsburgh környékén vagy annak közelében találhatóak. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Nem számít, melyiket választja, mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Ha tartalmat szeretne streamálni, a sebesség döntő jelentőségű. Útmutatónk segítségével a helyes döntés meghozatalához megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me